+2 oy
141 göst.
önce Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar dün gece uyuyamadım buraya anlatayım ddm 6 yıldır evliyim 2 çocuk annesiyim kaynanmlarla altlı üstlüyüz çok sorun yaşadık beni çok dışladılar kaç defa boşanma aşamasına geldik onlar yüzünden şimdi asıl konu yaptığımız birikimle elimdeki yüzüğe kulağımdaki küpeye kadar verdim orta fiyata bi arabamız olsun ayağımızı yerden kessin yeter ddk eşim namazında niyazında faize bulaşmam ddi birazda arkadaşından borç yaptık  aldık şükür cuma arabayı aldık kaynanmalar sahiplendi dün de aldılar  bugün de köye götürdüler kayınbabam da anahtar şaka gibi, ben onlar için mi aldım yani benim kız kardeşim yok annemde kendi halinde bende kendi halimdeyim pek kimsem olmaz kaynanam bi tartışmamızda mecbur değiliz binyere giderken senide çağıralım demişti ama iş olunca çağırırlar beklerler  kendi arabaları varken bi gün binmedim kendi kızlarıyla gezip tozardı tamam ona da lafım yok ama aldığımız gibi böyle yapmaları zoruma gidiyor eşim de bu sefer bişey deme bi daha vermem diyor ama verir biliyorum çünkü babasına hayır diyemez bazıları diyecek annnesi babası kimse de kusura bakmasın beni dışlayan insan yerine koymayan insanlar ana baba da olsa boyun eğmem bi daha olursa susmuycam ddm eşim ben haledecem ddi  haklı değil miyim kim kabul eder bunca sene sustum mecbur değiller ddm ama bende mecbur değilim vermeye 

5 Cevaplar

+5 oy
önce (214 puan) tarafından

lafini sok . ben bu arabayi almak icin kulagimdaki kupeye kadar verdim biz iki dolasamadan arabinin anahtari bile bizde degil nasi oluo bu is anlamadim diye. ozaman ben kupemi geri istiyorum arabayi sahiplenen kimse birikimimizi altinlarimizi geri versin arabayi o kisiye devredelim diye

kendi arabasi yoktur oglundan ister tamam ama anahtarin durmasi ne demek sacma yani. ozaman kayinperere araba almissinizi. size lazim oldukca gidip isteyeceksiniz kayinpederden Z araba kayinpederin demekki

önce (941 puan) tarafından
+1

Aynen canım değecek insanlar olsa insan bişey demez versin der ama asla haketmiyorlar ah bacım 6 sene neler çektim cahilikle de üzülüp durdum aklım erince anladım istenmediğin yere görünme diye ,  eşim işe giderken söyledim son olsun kabul etmem ddm 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,586 puan) tarafından

gecmis olsun buyuk bi kazik yemeden esin dur diyemez bizmde oyleydi 

+1

Yaa dimi ama ben onlar kazık atana kadar beklemiycem önceden sala.k gibi bak gezmeye gidiyorlar beni çağırmıyorlar deyip üzülürdüm az üzülmedim onlar yüzünden taki bazı şeyleri idrak edene kadar anladım ki en iyisi uzak durmak görmemek lafımıda esirgemiycem dur diyecem 

+2 oy
önce (22,334 puan) tarafından

Her şey eşinde bitiyor ne desek boş dur diyecek gibi de görünmüyor Allah sabır versin sana 

+2

Amin canım 

+2 oy
önce (4,670 puan) tarafından

O iş geçmiş canım sığıntı gibi lazım oldukça size gelir sonra geri gider o araba eşin hiç bir şey diyemez ya gidip sen isteyeceksin sizin araba varken biz hayrını görmedik bi zahmet sizde bizim arabadan uzak durun diye yada geri sattirip altınlarını alıp kenara geçeceksin eşine ya arabanın anahtarını getir yada altinlarimi getir iki gün içinde de madem dindar diyorsun ziynetin sadece sana ait olduğunu bilmesi gerekiyor 

+2 oy
önce (23,437 puan) tarafından

Kaynanan yolunu bulmuş valla 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 332 göst.
0 oy
1 cevap 161 göst.
0 oy
3 cevap 245 göst.

Kategoriler

1,469,379 soru