+2 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (144 puan) tarafından

Kızlar ben kapanmak örtünmek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum o adımı atamıyorum ne yapmam lazım sizce içimde var ama o adımı atacak cesaret yok kamçılanmak için ne yapabilirim??

6 Cevaplar

+3 oy
(2,854 puan) tarafından

Yanı bu iş heves işi değil. Sonra pişman olup açılmayasın. Zorluğuna göğüs gerebilecek misin? İçinde varsa zaten kimsenin senı kamçılamasına ihtıyaç duymazsın. Kusura bakma biraz gerçekçi konuştum 

-Reklam-
0 oy
(34,367 puan) tarafından

Nefsine yenik düşmeyeceksin kapanmak için şu gün veya bu gün yapcam dersen öyle sürer gider gerçekten istiyosan ve hakkını vereceksen bugün kapanıyorum deyip yaparsın zaten emin ol kapandıktan sonra daha önce neden yapmamışım diyeceksin 

0 oy
(32,573 puan) tarafından

Cesaret olduğunda dene sonradan açılacaksan hiç adım atma

0 oy
tarafından

Bende feracede oyle olmustum yapabilir miyim sikilir miyim pisman olur muyum biraz daha mi yasim ilerlese diyodun bi yanimda cok huzursuzdu cok ozeniyodum giyenleri gorunce icim gidiyodu resmen en onemlisi de eksik hissediyodum dogum gunumdu kaynimdan Allah bin kez razi olsun o hediye almis bana biliyodu istedigimi ama cesaret edemedigimi 2 sene oldu cok sukur giymeden sokaga cikmadim hic yani bi adim atsan hic pisman olamyacaksin 

tarafından

Maşallah mervoss🥹

tarafından

Imtihanim bitmedi bacim dur daha bitince gecersem tebrik et 🤭

0 oy
tarafından

O Aşk senin gönlüne girmis bir kere. Artık bir adım atmalısın tatlim. Seni durduran ne ki bir düşünsene? Bu sıcaklara rağmen yaptığımızın mükafatı o kadar büyük ki o kadar büyük ki anlatamam.

Cebrail a.s 2 rekat namaz kılmış, bu namazı 4 bin yıl ahiret yılına denk gelirmiş öyle bir namaz.🥹. Ve Rabbimize sormuş; YaRabbi benim bu namazımdan daha hayırlı bir namaz varmı?

Rabbimiz buyurur ki; Ahir zamanda bir gencin kıldığı 2 rekat namaz senin namazından daha hayırlıdır. Çünkü o nefsini ezip benim huzurum gelmiştir. 

Çünkü onlar benim düşmanımı yıkarak dünya hevesini geçerek benim huzurla gelecek. Sende düşman yok ki.  

(İmam gazali)

Buradan bir pay çıkarabilirsiniz kendine. Zira insanlığın nasıl bir edepsizlik ve ahlaksızlıktan boğulduğunu görmemek imkansız. Ve ne kadar da ne kendilerine zulmediyorlar ah bi bilseler😢😢

0 oy
(522 puan) tarafından

Bende senin gibiydim istiyodum ama cesaret edemiyodum sonra bi gün annemlere kalmaya gittim orda tesettürü girdim ve kendi evime öyle döndüm eltimde benden cesaret buldu ve oda tesettüre girdi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kubra_16 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 877 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde pinar-08. (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 526 göst.
8 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde AcemiAnne05 (506 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 240 göst.
5 Şubat 2023 Moda kategorisinde Sabrettigim (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,006 soru

24,613,747 cevap

364,216 kullanıcı

...