+2 oy
238 göst.
önce Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Eşimin arkadaşı uzak yerde çalışıyormuş dün dediki buraya geldi görüşeceğiz .gitti ve sonra eve gelince Bi bira içtim haberin olsun içmiş bile sayılmayız dedi. Sonra kart hareketlerine baktın meyhaneye ödeme yapmış yemekte yemişler. Daha öncede eşime demiştim içmesini hiç istemiyorum akşam dediğimde naptik karı yapmaya mı gittik diye iğrenç bisey söyledi. Bende ben senin istemediğin şeyleri yapsam hoşuna gidermi dedim buna kızdı kendi lafı bile kabul etmiyor gerçekten cnm sıkıldi napiyim sizce ne diyim normalde böyle biri deil sadece arkadaşı falan cagrnca yapiyo

6 Cevaplar

+3 oy
önce (236 puan) tarafından

Kocasını aldatan ama aslında çok iyi olan bir arkdasim var onla buluscaz de.hayir derse birşey olmaz canm cok seviyorum o arkadaşımı de.gercekten varmış gibi yapış arkadaşına.sen görüşme bende görüşmem artk de sonra 

önce (58 puan) tarafından
+1

Kendisi lafı bile kabul etmiyor  .Bende senin hoşlanmacan şeyleri yapyim ozamn dedim kızıyo uçurum da dolasyomusum ben.

önce (236 puan) tarafından
+1

Hepsi aynı cnm benim eşimin bir arkadasi aynı anda bir sürü kızla sevgili oluyordu,iyiliği kendine görüşme dedim.ama çok yakınlar ve akrabalar,benim anlattığım tarzda bir arkadaşım gerçekten var ve bir yere gideceği zaman benimle buluşacağını söylüyormuş eşi birşey demiyormus adımı kullandığına mi üzüleyim,neye sasirayim bilemedim yıllar sonra soylemisti görüşmüyorum ama eşime goruseyim dedimm.kisastan anlıyorlar.arkadasina da bir defa konuşma yaptım,adam sonra bütün kızları bırakıp biriyle evlendi.benim ovdugum kızla.alkol senin müdahale edebileceğin birşey değil kocanın istemesi lazım.sinir cizebilirsin istemiyorum net diye.cunku kadın olarak vazifemiz varsa erkek olarak da vazifeleri var ve toplumumuzda kimse alkol kullanan koca istemiyor,eşin de bunu bilinç altında biliyor.ailelerimiz böyle yetiştiriyor genel olarak.ailesine ailene açacağını ve boşanmak istediğini söyle.bagirmadan çok kırgın bir şekilde yap bence.mesele aldatmak yada dayak değil evin huzuru kaçıyor dersin büyüklerin barışın derse.azicik bosanalim kelimesini kullan bişi olmaz.

-Reklam-
+2 oy
önce (156 puan) tarafından

benim esim bekarken iciyomis asla istemem dedim evlenmeden once 6 ay ince brakti. 5 sene icmedi  evliyken. bigin yatildeyiz annemlerde var benim

kiz annaneiyle kalio tatilde biz kari koca balayi gibi tatil oldu o sene. gece gezioz falan illa bira iceyim dedi. yalvardim agzini acma bak agzini temizledin bi bulasirsan daha devami gelir dinlemedi. simdi 2 haftada bi gider sali hunu mav varmis gene mac izleyip hira ivecek.

buna karsilik bana kiyafet kinusunda karisma hakkini kaybetti. elbise boyutuna laf ederdi . kisa kom dusuk kol giyerdim suan sifir kol giyyorum gikini vikaramiyir. bi yik kisalttim etrk elbise biyutumu laf diyemiyir. az daha zatiflim seneye sort giycem . yene gik edemeyecek. herkes kendine baksin oyle karaisindakine karissin 

+1

bu arada meyhane bar payyin tarzi yerlere gitmiyir gttigi yer ocakbasi mangal tarzi yerler . dun ailecek gittik mesela oraya. hani aileyle gidelecek bir ortam o sebeple karismiyorum

+1

Peki ailen ne diyo bu duruma haberleri var mı 

+1

e tabikide yok.:)  oyle zil zurna sarhos olmaz yani . 

Ailenin haberi olsa nasıl karşılar Peki normal mi bakar yoksa istemzmi

uani kodkoca adama bisey demezler yasak icemessin diye sonucta 40 yasinda adam. ama istemezler tabi annem vir bir vir beni darlar icmesin izin verme  diye. ben esime laf etsem dirdir etsem busefer de hem inadina daha cok icer hemde istemicegim yerlere gderr belki inadina. yada surekli bu konuda dirdir yapmam ters teper surekli huzurum kacar belki  bana sehirdisi yada yurt dusuna gdio o donemlerde hepden alem yapar ben kisitliyorum diye gizli sakli bilemem.

o yizden herkesin ahireti kendine . oteki tarafta kendisi verecek hesabini.  zil zurna sarhos olmadiktan sonra evin riskini surekli surekli alkole yatirip evi maddi manevi anlamda ihmal etmedikten sonra ve bar pavyon meyhane gibi yerlere gitmedikten sonra beni baglamaz . he noluo sagligina olan oluo . zaten si)gara iciyor bide ekstra alkol yuku binio vucuduna. ama dedigim gibi bu saydigim seyleri yapmiosa ben dirdir etmiyorum benim kontrolumde icsin iciyorsa ayda bir

iki.

. mesela yazlik aldik  gecen konusuyoruz hergun mangal yaparim size dio kizima kizim mangali sevio. dedim alkolikler gibi hergun icmeyi dusunmuosun heralde . yok

daha neler haftasonu iki haftada bi anca dedi mesela

+1 oy
önce (7,723 puan) tarafından

Benim de eşim normalde öyle yapan biri değil 8 yıldır evliyiz aşırı karşı olduğumu da biliyor. Geçen aylar da bi kaç defa yaptı şok oldum başta çıldırdım tepki verdim.

Daha sonra konuştum olmaz sana yakışmıyor bize yuvamıza yakışmıyor yapma dedim. Söz verdi daha yapmadı ama benim psikolojim iyi değil her hareketine dikkat eder oldum acaba yine içti mi diye

Bende sen gibiyim biyere gtse şüpheleniyorum daha önce de yaptı yalan söyleme dedim diye dün doğruyu söylüyor sanki iyi Bi halt yemiş gibi 

önce (7,723 puan) tarafından

Kızmadan konuşuyorum yanlış yaptığını söylüyorum. İnşallah tekrar olmaz. Asla kabullenemiyorum bu yanlışı zaten. 

Kızarsam gizli yapıp alışır diye korkuyorum. 

Ben duramıyorum duyunca şok olup bağırıp çağırıp kavga cikaryom 

+1 oy
önce (4,577 puan) tarafından

Getir benimkiyle kafalarını birbirine vuralım 

Dün gitme dediğim halde arkadaşını pavyondan getirmeye gitti 

Ama evet arada içer 

Hep o arkadaş deilmi ayartan bunları Allah bildiği gibi yapsın 

Canım elin adamlarına kizıyoruz ama kabahatin büyüğü bizimkilerde içlerinde olmasa kimse zorla bişey yaptıramaz 

Aynen cnm zaten aksam arkadaşına kızıyorum sen ona uyuyon diye eşim de bana diyoki onun ne suçu var ben kendim istedim diyo

Al işte bak 

0 oy
önce (897 puan) tarafından

Allah ıslah etsin inşallah 

Aminn inşallah 

0 oy
önce (3,080 puan) tarafından

Ne olcaknkizim bir tane içmişler biz akşam eltim  kardesi kocalarının yaptık o işi 5900 bin hesap ödedim ne var yani seninle icmemis ya sonucta sen istemiyorsun diye hiç ortmadami girmeyecek

Ben onun istemedigi şeyleri yapmıyorum ama 

önce (3,080 puan) tarafından

Ee yap sende ama 😀 ayrica ne olacak ayda yılda bir gitsinler siz böyle sıktık ca gizli yapiyorlar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 500 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (23,366 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,070 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,221 göst.

Kategoriler