Kıyamam ya nasıl sıkmışsin kendini . O mamaları benim oğlum zayıf diye vermişti Dr . Aynı sen gibiydi akşama kadar sadece iki tane vermekti işim illallah ettiriyordu. Ama bizim Dr un verdiği vitaminler çok iyiydi bence onların da etkisi oldu. Balık yağı vermişti, d vitamini ama miktarı artırdı, sonra bağışıklık için bir şey verdi o mükemmel bir şeydi benim oğlan o zaman bir yaşını doldurmamışti düşün. Önce telefon televizyon verme çocuğa önüne koca bir sofra bezi ser kendin bir kek yapabilirsin pankek olabilir yada muz elma gibi bir meyve uzaktan gözün üstünde olsun. Senin onu izlediğini görürse de yemez. Onu öyle bırak sen işine bak. Ben oğlumu çamaşır sepetine koyuyodum mutfakta yanıma alıp öyle yemek vs yapıyordm. Eline bir domates muz ne bileyim çilek ne bulsam verirdim iki buçuk üç yaşına kadar yedi birşeyleri, sofrada makarna yoğurt sulu yemek ne varsa ona da küçük bir tabak yapıyordum aşırı seviyodu kendi yemek yiyormuş gibi yapmayı sofranın etrafın üstünün basının varya canına okuyodu. hatta et yapsam sofrada ona da Koca bir but verirdim o eti bütün üstüne başına sürer sofraya dağıtmayı nasıl beceriyordu bilmiyorum ama yemekten sonra onu hemen yıkıyordum düşün . Eşim çok kızardı sofra ne hale geldi çocuğu pis alıştırıyosun diye ama asla dinlemiyodum sanki o temizliyor. İyiki de dinlemedim şuan oğlum 3 buçuk yaşında maalesef kendisi bişey yemiyor canı istemezse çiğnemiyo bile ama pes etmek yok masaya meyveleri ince küçük dilim yapıp bırakıyorum, bazen iki kaşık yoğurt, bazen kek hangisini yerse artık. ha yiyor mu hayir yemiyor hatta üzerine dağıtıyor iş çıkarıyor bana ama o çatal kaşığı kullanmaya bayılıyor. Onun için bile yiyecek mutlaka biliyorum daha küçük deme yaşına uygun kaşık çatal ver ona dagitsun döksün uğraşsın hatta yemek yiyen çocuklar varsa yanına bol bol götür iyi gelecek