+1 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (1,372 puan) tarafından

Onca yıl düzelmeyen degismeyen ve cocuklar icin süren bir evliligimz var ve böyle bi evlilik ile baska bi memlekete hatta köye esin görevi sebebiyle gelip yerlesip yasadm iki senedir ama hâlâ bir türlü alısadim ve sevemedim köyü.Seneye tayin isteme durumu var hayalimz memleketimize yakın denizli kücük bi yere gitmekti ama düsünüyorum burada cok büyük bi hayal kırikligı yasadım ve sonumuzda belli degil.İki cocugum var birini ben alıp memlekete geri mi dönsem seneye tayinini memlekete aldırır öyle olursa veya duruma göre bakarz ayrılik olacaksa bi sekilde buna da hazırlik olur diyorum veya bu sene de disimi sıkip çocuklarımim basında durup memlekete yakın olan yere mi gideyim .Bir cocugumu da nasıl bırakabilirim bilmiyrm onda da emin olamiyrm ama bu hayatı da yasamak istemiyrm köyde.Siz olsanız ne yaparsınız ne yapmalıyım fikir verir misiniz lütfen...

9 Cevaplar

+4 oy
(49 puan) tarafından

Kardeş kardeşten ayrılmaz. Birini alsanız diğeri demeyecekmi, benim suçum neydi anne beni neden bıraktın diye. Yaş faktörü de önemli. Baba kotüyse evlat bırakılmaz. Ya hep beraber ya da hiç diye düşünüyorum . Ayaklarınızın üstünde durabilirseniz iki evladınızı da bırakmayın. En büyük çocuğun da anneye ihtiyacı var. 

(1,372 puan) tarafından

Babasına bırakacgım bu sene birinci sınifa basliyor ve babasının öğrencisi olacak ve babasına cok düskün ben bırakabilecegimi söylemedim ki zaten ama ikisini birden de ha deyince alamam bilmiyorum ne yapacagimi..

(49 puan) tarafından

Çocuğunuz çok küçük. Daha ağzı süt kokacak yaşta. Yazık günah. Hem de birinci sınıfa başlayacağı sene. Allah yardımcınız olsun 

-Reklam-
+3 oy
(6,445 puan) tarafından

Yaşları kaç çocuklarının

(1,372 puan) tarafından

Biri 6 birisi 9

(6,445 puan) tarafından
+1

Gitme ya küçükler daha :(

+3 oy
(1,134 puan) tarafından

Ya çocuklarınızın ikisini de alın yada onlar için bir sene daha bekleyin nasıl ikisi arasında seçim yaparsınız 

(1,372 puan) tarafından

Ben böyle bir secim yapmadim ki zaten bırakabilecegimi sanmiyrm bu sene birinci sinifa baslayacak babasıyla beraber olacak ve babasina düskün diye onu düsündm seneye de gelirler dedim ama bi ihtimal 

(1,134 puan) tarafından

Şahsen ben asla birakamazdim

+3 oy
(345 puan) tarafından

Çocuklar arasında tercih yapmazdım.ya hep beraber yada hiç kimse gitmezdi.lutfen çocuğu kaosun ortasında istenmiyorum sevilmiyorum düşüncesiyle bırakma 

+2 oy
(4,404 puan) tarafından

Bir tane çocuğu neden bırakıyorsun? O seçilmiş kişi mi?

(1,372 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Cünkü o ilkokula baslayacak babasınin okuluna onun ögretmeni yani .ve babasına cok düskün ve ben.bu senelik dedim sadece böyle bir sey yapabilecegime bende inanmiyrm zaten sadece bir ihtimalden bahsettim bi yol bulamıyrm çünkü..

+2 oy
(9,691 puan) tarafından

Sizin aranızdaki sorunlar yüzünden iki kardeşi küçücük çocukları ayırmaya değmez az çok biliyorum postlarını malesef sizin düzeleceğini sanmıyorum olan sadece çocuklarınıza oluyor 

(1,372 puan) tarafından

Bende sanmıyorum bunu biliyorum o yüzden bir yerden baslamak istiyrm ama adım atamiyrm ortada iki çocuk var .

(9,691 puan) tarafından

İnan böylesi çocuklar için çok daha zor 

+1 oy
(1,948 puan) tarafından

Sabret canım emin ol eğer istediğin senin için hayirliysa vaktiyle olur sen tayin için gitmişsin ben kayınpeder için ist bırakıp Urfa'ya gittim dil bilmem kimseyi tanımam dağ başında bı ev düşün ama çocukların için çok çabaladım çok dua ettim 6 yıl Sabrettim kazandım geçen sene başka ile taşındım burası şükür huzurlu çok daha rahat kafam sende çocukların için sabret inş duzelir

+1 oy
(328 puan) tarafından

Boşanmak gibi bi seçeneğiniz varken evlat ayrımı yapmak hangi vicdana sığar 

(1,372 puan) tarafından

Evlat ayrimi yapmiyrm bi olasilıktan bahsediyrm ki zaten böyle.bir sey yapabilecegimi de sanmiyrm yazdım bunu da.Bu sene birinci sınifa baslayacak babasiyle birlikte ve babasına düskun bi cocuk onunla bir sene kalabilir mi diye düsündm biz de bu sırada ayrılik sürecine alıstrms oluruz kendimizi hangi anne cocugunu bırakmak ister veya ayırt eder 

(328 puan) tarafından

Bu olasılığı ölüm kalım olmadığı sürece aklınızdan bile geçirmemeniz gerekiyor

(1,372 puan) tarafından

E bosandıktan sonra ne olacak peki mutlaka bi cocugumu alacak benden ekonomik olarak iyi ki cocukları almak icin ugrasacak büyük olan benimle kalmak ister zaten bunu beyan eder peki kücük olan ne olacak bu yüzden de bosanamadm ya.

(328 puan) tarafından

Siz vermediğiniz sürece çocuklari alamaz kanun kadınlardan yana maddi durumunuz  kötü olsa bile eğer sokakta yaşamıyorsanız alma şansı 0 zaten çocuklarınızın yaşı büyük bi işe girip çalışabilirsiniz nafakada ilave olunca geçinir gidersiniz

0 oy
(842 puan) tarafından

Bak canim biz eşimle evlenmeden önce ilçede yaşarız diye düşünüyorduk sonra evlendik köyde yaşadık 1 yıl kirada sonra da yine aynı köyden ev aldık ve orda yaşıyoruz bende çok koy taraftarı değildim çünkü çarşı yok market yok hastane sağlık ocağı hiç bir şey yok ne dolmuş ne otobüs geçiyor ic8nden yakın yerde hastane bile yok sadece acil o da yine ilçede ama şöyle diyeyim başka bir sorununuz yoksa bu yüzden evlilik bitmez esin şiddet aldatma yada hakaret ne bileyim tartışma yapamıyorsanız hiç ağzının tadını bozma bir taraftan iyiki köydeyim diyorum çünkü bir çok şeyi yetiştiriyoruz kayinvalidem sut peynir veriyor acil bir şey olduğunda kayinvalidem yakın kıza onu bırakıyorum oyke gidiyorum filan

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,110 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 883 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 223 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,056 göst.