+1 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,904 puan) tarafından

Bugün  çok sinir bozucu bi ağri vardı ağrı kesici aldım anca öyle geçti eskiden ağrirdi ama şidetli ağrirdı akşama kadar geçerdi ama şimdi öyle değil sinir edici bi ağri ve tansiyon düsmesi kötü oldum baya  sezaryan olalı  da 1 seneyi biraz gecti 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (4 puan) tarafından

Ah yavrum Rabbim şifalar versin bu sezeryandan nefret ediyorum bende travma yaptı 

-Reklam-
+1 oy
önce (568 puan) tarafından

Ay benimde öyle ya sezeryandan önce adet ağrısı nedir bilmezdim ama sezeryandan sonra ölüyorum resmen ya

0 oy
önce (2,376 puan) tarafından

İlk aylarda çok olurdu.ve 6 aydır aşırı oluyorum.10 güne yakın sürüyor.bıktım artık

önce (9,904 puan) tarafından

Benim olunca böyle oluyo ağrisinda değilim ama tansiyonum çok oynuyo baş ağrısı gecmiyo 

0 oy
önce (1,526 puan) tarafından

Ay bende  de öyle Sezaryandan önce çok nadir ağrım olurdu. Şu an 2 gün ağrı çekiyorum ağrı kesici kullanıyorum yoksa bebeğime asla bakamam sancıdan diye. 

0 oy
önce (3,702 puan) tarafından

Kanında azalmıştır. Bu nedenle tansiyon düşmüşdür. 

Adet sırasında da rahim kasılıyor. Hamilelik artı sezeryan. Kasılmalarla rahim küçülüyor, ameliyat yerin ağrıyordur. Emzirmiyorsan ağrıkesici at. 

Emziriyorsan papatyaçayı iç. 

0 oy
önce (441 puan) tarafından

Benim sezeryenden sonra aksine ağrım hiç olmuyodu  adet olduğumu bile tuvalete gidince anlıyodum çoğu zaman

önce (9,904 puan) tarafından

Benim oluyordu hep şimdi bir tık azaldı ama hala daha ağrım oluyo bide baş dönmesi eklendi benim zorlanıyom 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 203 göst.
0 oy
2 cevap 211 göst.
+1 oy
4 cevap 202 göst.

Kategoriler

1,469,764 soru

24,077,042 cevap

330,980 kullanıcı

...