Bugün çok sinir bozucu bi ağri vardı ağrı kesici aldım anca öyle geçti eskiden ağrirdi ama şidetli ağrirdı akşama kadar geçerdi ama şimdi öyle değil sinir edici bi ağri ve tansiyon düsmesi kötü oldum baya sezaryan olalı da 1 seneyi biraz gecti
Ah yavrum Rabbim şifalar versin bu sezeryandan nefret ediyorum bende travma yaptı
Ay benimde öyle ya sezeryandan önce adet ağrısı nedir bilmezdim ama sezeryandan sonra ölüyorum resmen ya
İlk aylarda çok olurdu.ve 6 aydır aşırı oluyorum.10 güne yakın sürüyor.bıktım artık
Benim olunca böyle oluyo ağrisinda değilim ama tansiyonum çok oynuyo baş ağrısı gecmiyo
Ay bende de öyle Sezaryandan önce çok nadir ağrım olurdu. Şu an 2 gün ağrı çekiyorum ağrı kesici kullanıyorum yoksa bebeğime asla bakamam sancıdan diye.
Kanında azalmıştır. Bu nedenle tansiyon düşmüşdür.
Adet sırasında da rahim kasılıyor. Hamilelik artı sezeryan. Kasılmalarla rahim küçülüyor, ameliyat yerin ağrıyordur. Emzirmiyorsan ağrıkesici at.
Emziriyorsan papatyaçayı iç.
Benim sezeryenden sonra aksine ağrım hiç olmuyodu adet olduğumu bile tuvalete gidince anlıyodum çoğu zaman
Benim oluyordu hep şimdi bir tık azaldı ama hala daha ağrım oluyo bide baş dönmesi eklendi benim zorlanıyom
1,469,764 soru
24,077,042 cevap
330,980 kullanıcı