+1 oy
151 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (526 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bugün inanılmaz mutsuzum çok kötü bir olay yaşadık nasıl oldu hala anlamış değilim temizlik yaptım çocuklara duş aldırdım küçüğü uyuttum mutfağa geçtim yemek için büyük oğlum yanıma geldi anne haribo istiyorum dedi küçük bir kaba koydum içeri geçti biranda çığlık çığlığa ağlama sesi geldi salona gittimki oğlum kolunun üzerine düşmüş feryat figan ağlıyor koluna dokundurmuyor babası odadan koştu hemen taksiyi aradık hastaneye gittik dirseğinde kırık çıktı alçıya aldılar o ağladı ben ağladım hala da durum değişmedi ağrısı var acıyor diyor 10 gibi uyudu 4 kez uyandı ağrıyla... pazartesi günü ortopedi görecek nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini söyleyecek birileri var mıdır bu süre zarfında biz ne yapmalıyız durdurmuyor boyunluğu çıkarıyor elim pis yıka diyor çocuk haliyle anlamaz elbette ağrı kesici veriyorum parol pedifen dönüşümlü yatarken kolunu yüksekte tutun dendi ama izin vermiyor:(((

5 Cevaplar

+1 oy
önce (250 puan) tarafından

Bez ateller de var niye onermediler acaba 750 TL gibi bir fiyatı var sıcakta alçıda durmasn diye önerdiler eşime bezden ve sağlam.cok çok ağlıyorsa çıkığı da olabilir mi acaba Allah şifa versin.bizim çıkığı olduğu zaman da acil doktorumuz saniyeler içinde yerine soktu.

önce (6,093 puan) tarafından

Ya şafi isminin hürmetine hemen şifa versin Rabbim acısız ağrısız hemence toparlansın inşaAllah. Zamanında ayağı çıkmış biri olarak çok üzüldüm:(

önce (526 puan) tarafından

Allah razı olsun canım hiç yaşamadım ama o ağladıkça aynı acıyı çekiyor gibiyim

önce (250 puan) tarafından

İşte duramiyor dedi Ağrı kesici ile bile ağlıyor diyince çıktı mı acaba dedim ama ins en kisa zamanda iyi olur.benim omzum çıkmıştı çok kötüydü 

önce (6,093 puan) tarafından

Normaldir annesisin çünkü 

3 saatte bir ağrı kesici verebilirsiniz dedi dönüşümlü saatlere dikkat ederek veriyorum ama ağlayarak uyandı sürekli şuan uyanık hala ara ara ağlıyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (6,926 puan) tarafından

Alçısı nasıl yarımsa fazla oynatmasın yüksek tut ilikli kemikli çorbalar yap canım kemiği hemen kaynasın  koluna aşırı dikkat edin bir daha düsmesin iki kolumuda kırdım kırık konusunda deneyimliyim kırık butunse korkma ama parcaliysa hareket ettirme şimdi kızarlar ama gerekirse telefon aç çizgi film izlesin fazla hareket etmesin

Yarım herhalde yani alt kısmında var sadece bugün 16 sularında oldu eve gelmemiz 19 buldu yarın kemikli çorba yaparım. Dikkat ediyorum canım ama hareket ettiriyor yatakta dönmek istedi canı acıdı kaç kere uyandı artık sayamıyorum salona geldik artık sevdiği birkaç şey koydum önüne çizgi film açtım küçüğü de uyanmasın diye yukarı kayınvalideme bıraktım

+1 oy
önce (3,359 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, yaşı da ufak olduğu için zor olması normal. Umarım en kısa zamanda iyileşir. 

Amin canım Allah razı olsun çocuk olduğu için ekstra zor öyle tutma böyle tutma dememden anlamaz ki şaştım kaldım inanki 

+1 oy
önce (23,417 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 😔😔😔😔

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

0 oy
önce (47 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın, beterinden korusun. Öncelikle kırık eğer varsa ilikli kemik suyu yemeklerine çorbasına katın. Direkt çorba olarak yemez diye düşünüyorum. Çünkü çocuk çok küçük. Bir de balık ve balık ürünleri ve balık yağı vs kesinlikle vermeyin. Çünkü balık kemiklerin kaynaşmasını engeller. Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun tavsiyelerine mutlaka uyacağım. Yarın mutlaka alıp yemeğine koyarım biz hastaneden gelene kadar saat 19 gibi oldu ilimli kemik suyu alamadım sabah eşim gidip alır 

önce (47 puan) tarafından

Kasaptan kemik alıp kaynatmaniz iliğini çıkarmanız daha verimli olur. Hazır olanlara çok güvenemiyorum. Bir de aynı ağrı kesici sürekli vermeyin. Dönüşümlü iki farklı ağrı kesici vermeniz daha iyi olur. Geçmiş olsun kuzucuğa

+1

Sürekli et aldığımız kasap var canım ondan alırız ağrı kesiciyi de dönüşümlü parol ve pedifen veriyorum. Çok çok teşekkür ediyorum 🙏

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 235 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
+2 oy
3 cevap 84 göst.
26 Mart 2025 Moda kategorisinde Mango (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,239 soru

24,069,602 cevap

330,561 kullanıcı

...