+1 oy
288 göst.
önce Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından

kizlar biri 4 bucuk biri 2 bucuk yasinda bi kizim bi oglum var bi koyde yasiyorum esimin babannesi ile birlikte altli ustlu oturuyorum hep bir aradayiz yani oyle arkadas cevrem bir yerlere gidip gelmem yok cogunlukla hep evdeyim iki evin yukude ustumde cunku esimde zaten ters bi insan oyle cok bir yerlere gidip gelmeme razi olmaz gecen sene cocuklarla birlikte tatile gitmistik burnumuzdan geldi hicbirsey anlayamadik rezillikti resmen cocuklarim cok yaramaz hic laf soz dinlemiyir nerde tehlikeli isler var hep onlari tercih ediyolar oturup bir gun bile adam akilli bir yemek yiyemedik ciktik geldik geri bu senede bir yanim cocuklari kayinvalideme birakip esimle bas basa tatil yapmak istiyor bi yanimda onlarsiz bi anlami olmayacagini savunuyor cok kararsiz kaldim ama asiri bunaldim sıkıldım hicbirseyden tat zevk alamiyorum hic mutlu degilim baslarda ccouklari birakip.gitmek o kadar iyi hissettiriyordu ki ama bugun tekrardan vicdanim konusmaya basladi onlarinda hakki degil mi nasil icin rahat edecek diye ve ben cok kararsizim sizce ne yapmaliyim veya siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz :((

11 Cevaplar

+5 oy
önce (3,335 puan) tarafından

Çocuklarla tatile gidip, haftasonları 2 gün eşinizle kaçamak yapabilirsiniz. İllede peşpeşe olmak zorunda değil tabi. Mühim olan eşinizle de sakince kafa dinlemek. 

-Reklam-
+4 oy
önce (6,619 puan) tarafından

Çocuklar yaramaz ve söz dinlemiyorsa kayınvaliden nasıl bakacak aklın kalmayacakmı bu seferde tatilde zevk alamazsın 

+2 oy
önce (2,630 puan) tarafından

Herkesin kendi kararı ama kendi düşüncemi söyleyeyim.  Ben şahsen çocuklarımı bırakıp gidemezdim yanımda götürürdüm yani.

+2 oy
önce (8,232 puan) tarafından

Ben nereye danalarim oraya . Birakmazdim . 

+2 oy
önce (1,744 puan) tarafından

Yaramaz diyorsunuz ıkısıyle nasıl baş etsin kadın yardımcı olacak kimse var mı bilmiyroum ama en azından birini bırakın. Kadın bunalırsa yeteri kadar ilgilenemezse  ne olacak ya bişi olsa çocuklarına biriyle belki baş eder. Ben olsam gıtmezdım. Kaynanama güvenemem bakamaz. Annem daha uyanıktır ama yine de bırakamazdım aklım kalır tatilden bişi anlayamam

+2 oy
önce (3,289 puan) tarafından

Dediğinin hayalini bile kuramam. Rize Trabzon yan yana. Yine de gitsem bir kaç saatliğine aklım kalır. Kii yemek,uyku,oyalanacak yeni oyuncaklar bıraktığım halde 

+2 oy
önce (23,371 puan) tarafından

Nerde tehlikeli işler var ordalar dediğin yerde durdum düşündüm ben o çocukları kayinvalideme bile güvenip emanet etmezdim 

+1 oy
önce (6,925 puan) tarafından

Benim oğlumda yaramaz ama bırakmam asla onunda hakkı farklı yer görmek biz eşimle sırayla baktık o bakarken ben eğlendim ben bakarken o eğlendi yapicak bir şey yok 

+1 oy
önce (3,106 puan) tarafından

Eğer coknbunladiysan eşinle sadece git snaada hem motivasyon olur kendine gelir enerji toplarsın..

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Benimki yaramaz deyil o yüzden ben nereye oda oraya.. 

0 oy
önce (7,737 puan) tarafından

Kendince haklısın ama onlar da gezsin görsün eğlensin isterim. 

Eve geldiğim de oğlum gezimden tatilimden bahsederse kahrolurum heralde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde 2801 (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
12 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Lolicim (4,665 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,139 soru

24,068,192 cevap

330,487 kullanıcı

...