+1 oy
215 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından

Neredeyse 15 gündür diyet yapıyorum bunun 10  günü kalori olarak 1500 geçmedi şu 5 gündür toplam günde 500 kalori alıyorum toplam aç hissetmiyorum hiç aç olsam yerim tabiki güzel ilerliyorum böyle devam ederse 500 kalorilik bir diyette 1 ayda ne kadar vermiş olurum acaba 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (552 puan) tarafından

10 kg verirsin ama  bebegım bu işin sırrı nedir de bakayım günde 500 kalori alacakk kadar iştahını kesen olay nedir   herbalıfe a mı basladın

önce (7 puan) tarafından

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Dilan Polat'ın kahvesini aldım iştah kesiyor ama kilo vericem diye psikolojik mi bilmiyorum açıkçası 

Bebeğim peki kesti mi iştahını doğrusu yanlısı önemli degıl  .  İştah kestı mi

önce (7 puan) tarafından

Evet baya kesti yani günde toplam 1 ekmek yiyordum be sabah öğlen akşam toplam 1 tane ekmek oluyordu yani şimdi toplsan ince dilimlerden 2 Dilim ekmek yiyorum sütlacı seven biriydim çok yerdim şimdi canım istemiyor 

önce (174 puan) tarafından

ben iki yumurta azcikda peynirle yasiyorum. bu kahveyi icsem demek sadece su icerim suyla yasarim🤣🤣🤣 sen asiri fazla yiyomuwun gunde bir ekmek nedir yav. kahve kazanina dussen bile zor kurtarirdi demekki dilanin kahvesi  baya baya baya ise yaramis. dilan hapiste efkarindan cile cektiginden zatifladi kahveyle degil zaten ruh gibi cikti cezaevindn. bide utanmadan kahveyle zayifladim dio🤣

Canan denesek mi dilanın kahvesini  bende ona hıc inanmıyorum ama  bir de parayı böyle mi çöpe atsak :)) 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,607 puan) tarafından

Bende merak ediyorum ama 500 baya az 

önce (7 puan) tarafından

Alıştım gibi sanki ya kiloyu verip birde anında alırsam diye korkuyorum sadece 

0 oy
önce (4,792 puan) tarafından

500 kalori çok az değil mi canım tek öğün mü besleniyosn napiyosn

önce (7 puan) tarafından

Sabah 1 dilim ince ekmek üstüne labne sürüyorum 

Öğlen sebze yemeği 4 kaşığı geçmiyor 

Akşam salata 4 kaşığı geçmiyor ve akşamda yaptığım yemekten 4 kaşığı geçmiyor eğer 500ü geçersem 1 saat yürüyüş dışarı çıkıp yürüyemzsem evde deli danalar gibi 1 saat yürüyorum😂😂

0 oy
önce (238 puan) tarafından

Lütfen değişik çay yada karışımları kullanmayın.bizzat şahit olduk kullanan hemşire arkdslarimiz sonrasinda epilepsi sara krizleri geçirdiler,yoğun bakımlık oldular,hala tedavi görüyorlar.cay ilaç kullanmayıp sağlıklı beslenip yürüyüş yapın.cok tehlikeli.kisi ünlü olabilir ama içeriğini bilmiyoruz çayların doğru yansitilmiyor 

0 oy
önce (23 puan) tarafından

Bence herşeyi ölçülü ye iç sadece hamur işlerinden uzak dur günlük 45 60 dk Leslie yada grow with jo videolarından birini yap 1 ay icinde kendine çok sasiracaksin imkanın varsa her akşam veya sabah öğlen den sonra parka çok spor aletlerini 1 saat yap yine kilo verip incelceksin ben şuan 7 aylık  hamileyim ve başından beri 10 kilo aldım 70 kiloyum yani ve bundan sonra daha çok alırım diye yaklaşık bir buçuk aydır hergun veya iki günde bir parka çıkıp 1 saat spor aletlerini kullandim cikmadigim zaman Leslie yaptım  veya  grow wit jonun videosunu yaptım onlar 40 45 dk genelde ve bir buçuk aydır hiç kilo almadım bacaklar kalça kolla inceldi bel cukurlugum gitti sırtım görüntüsü çok güzel oldu arkadan gören beni hamile olduğunu anlamıyor valla yeme içme konusuna gelince hamile olduğum ve iştahım çok açık olduğu için beyaz ekmekle herşeyi yedim ama ekmek kahavltida yedim genelde üstelik vücudum kilo almaya çok aşırı yatkın bir hafta hareketsiz kalayım hemen iki kilo alırım oderece yeri geldi gece yemeği bile yedim ama yaptığım bu şeyler vücudunu kilo almayı onlerken aynı zamanda vücudumu baya gözle görülür şekilde sıkılaştırdi selülit probleminde vardı onlarda gitti tamamen gitmesede bacağımda güzelleşme var şuan sadece top gibi önde karnım var ve ben halen egzersizlere devam ediyorum üstelik hamile olduğum için yavaş tempoda yapıyorum sen orta veya hızlı tempoda yaparsan daha çabuk sonuç alırsın 

önce (491 puan) tarafından

Yani her istediğini yiyip sporla almıyor musun 

önce (23 puan) tarafından

Ewt sadece aşırıya kacmiyorum hiç bı yemekten yiyecekten mahrum kalmadım kola bile içtim yani   yani iki doğum yapmış olarak bile dümdüz karnı gördüm kendimde bak post actm oku istersen 

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Baya gider canım ama kalıcı olsun diyorsan yutpdan Leslie yap 30 dakika yada yürü sporsuz olunca hemen geri alınıyor 

0 oy
önce (14,449 puan) tarafından

Kastan kaybedersin aç kalarak verilen kilo sağlıksız ve geri dönüş kolay 

önce (7 puan) tarafından

Açıklamayı okumadınız galiba ilk zamanlar 1500lük yapıyordum şu 5 gündür 500 kalori alıyorum ama açlık yok aç olsam yerim yazdım ama

önce (14,449 puan) tarafından

sağlıklı beslenme takıntı ben de böyle konularda dikkatimi çekiyor☺️

Dikkatlice okudum ama naçizane fikrimi belirttim öyle düşük kalorili diyetler sadece direnç kiloyu kırmak için öneriliyor o da en fazla iki ve üç gün olmak üzere

0 oy
önce (2,675 puan) tarafından

Ne yiyorsun günde 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 492 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
+1 oy
2 cevap 172 göst.
0 oy