+3 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (1,990 puan) tarafından

Valla bugün biz akşama kadar sıcaktan dışarı çıkamadık ama evde de yandık. Akşam üstü çıktık oğluşu parka götürdük eve girdiğimiz 8 di akşam yemeği fast food oldu 😂. Bebiş uyudu etti derken kahvemiz bu saate kaldı annem babam ben oturuyoruz . Bayburt a dönmeme de çok az kaldı hem seviniyorum hem üzülüyorum karmaşık duygular içerisindeyim ama evim tabi ağır basıyor artık ama premses günlerim bitecek o ayrı sağlık olsun 😂. Siz neler yaptınız ne yapıyorsunuz ? 

image

15 Cevaplar

+3 oy
(3,462 puan) tarafından

image

Bu şekilde uzanmış tavan manzarama bakıyorum. Yorucu bir gündü. Kalkarsam bir çay içip, dadlu bir şeyler yiyeceğim inşallah. Sana da afiyet olsun 🍀
(1,990 puan) tarafından

Tavanın çok güzelmiş 😂. Biz çay yapmadık ya içilmiyor sıcaktan ay ay … sen yersen sana da afiyet olsun 🫶🏻

(3,462 puan) tarafından

Teşekkür ederim😌 Benim diye demiyorum, tavanım güzeldir. Bizde öyle aşırı sıcaklar 2 hafta sürdü,çok şükür bahar tadında şuan. 

(1,990 puan) tarafından

Bayburt ta asla yaz olmaz . Ben sıcak istiyorum diye söylenip duruyordum ama fazlası da zararmış . gerçekten üşümeyi özledim . İnsanoğlu işte nankör … Bahar havasını çok severim ama şanslısın 🌺

(3,462 puan) tarafından

Aynı şeyi ben de dedim, yaz gelsin, sıcak olsun diye ama her gün denize gidilmeyecekse aşırı sıcakların hiç bir güzelliği yok valla. O 2 hafta hiç dışarı çıkamadık, o kadar bunaltıcıydı. 

(1,990 puan) tarafından

Kesinlikle burada Aqua park var mesela kadın erkek ayrı girildiği için gidemiyoruz annem babam haftasonları evde kardeşim de öyle . Beraber gidebileceğimiz suya girebilecek nefes alabilecek yerler yok maalesef …  Bir Beyşehir gölü var orası da rezalet … akarsular vs var orada anca piknik yapılabiliyor gerçekten deniz olmadıktan sonra sıcağın anlamı kalmıyor .

-Reklam-
+2 oy
(4,706 puan) tarafından

biz de sıcaktan piştik idil

şimdi klima keyfi yapıyorum 😅

image

(4,706 puan) tarafından

valla artık lazım.

özellikle akdeniz, ege falan olursa kesin alın. 

biz çocukken osmaniyede yaşıyorduk, orası da küçük adana sıcağı nerdeyse aynı. ablamla konuştuk da o zaman klima yoktu bizde dayım aldırmıştı annem ne gerek var boşa masraf falan demişti ve doğru düzgün kullanmamıştık bile ordayken. ben adanaya geleli 15 yıl oldu. her geçen gün sıcaklık artıyor.

bugün asfaltta ben pişirecektim yumurtayı bakalım nasıl oluyormuş diye😅

(1,990 puan) tarafından

Şu an eşim KPSS ye çalışıyor astsubay subay alımlarına başvuru yapacak artık puanına bağlı tabi ki . Şehit yakını olduğundan mütevellit öncelik tanınıyormuş . İlk istemiyordum ama malum sahte diplomamız yok bir yere gelemeyeceğiz bari bu yönde de dene şansını 😅 neyse konuyu dağıtmayayım 🤪 bizi Akdeniz’e egeye süreceklerini hiç düşünmüyorum 😂😂😂

(4,706 puan) tarafından

olur inşallah canım. memur olunca kafa rahat oluyor 

(1,990 puan) tarafından

Ben hiç bu şekilde memur olmasını istemiyordum açıkçası . Askerlik çok zor parası her ne kadar iyi olsa da … öğretim görevlisi olmasını istiyordum ama nasip değilmiş galiba 

(4,706 puan) tarafından

işte dayımız yok ki istediğimiz olsun 🤷🏼

+2 oy
(218 puan) tarafından

Afiyet olsun idiltoo🥰bende yemek yiyoree 8. Ayima girdim benide heyecan basiyo😀

(1,990 puan) tarafından

Bebek zor anam valla bence de heyecanlan 😂. Geçen 1.5 yaşında kuzenimin kızı vardı kaldılar işte bizde 1 gün cinnet geçirdim yani oğlum kesinlikle kardeşe no no no dedi dedirtti jdjdjdj Hamileliğin en kolay evresi doğurma evresiymiş 😂

(218 puan) tarafından

Vala ben aenden bu kiş bi hamle bekliyorum🤣🤣icime oyle doguyor 

(1,990 puan) tarafından

Aşkım hamile kalması doğurması kolay önemli olan bakabilmek . Şu an hiç sırası değil Allah olursa da zamanında versin 🤲🏻

+2 oy
(6,290 puan) tarafından

Kızım uyudu karavandayız bende bahçede kahve içtim az önce 😂

image

image

(1,990 puan) tarafından

Karavan hayatı aşırı güzel bir şey ya geçen tanıdığımız da almış tatil yapmışlar öyle anlatıyor ağzım açık dinledim valla bol bol eğlenceler diliyorum ❤️

(6,290 puan) tarafından

Evet bizde gidiyorz canm çanakkaleye gidicez önümüzdeki hafta inşallah güzel keyifli oluyor 🚐

(1,990 puan) tarafından

Ayy ne güzel vallahi gezin 🫶🏻başka hemcinslerimin ve ailelerin mutluluğu benim de enerjimi yükseltiyor diyorum dünya da yine de mutlu insanlar var 🙌🏻

+2 oy
(2,827 puan) tarafından

image

hava sıcakta olsa o çay içilecek 😍
(1,990 puan) tarafından

Ayy yok içilmiyor evin içinde bizde genelde akşamları dışarı çıkıyoruz çay içmeye evde durulmuyor diye ama bir kaç gündür oğlum yorgunluktan erken yatıyor evde takılıyoruz 😅 afiyet olsun 🫶🏻

(2,827 puan) tarafından

Burda da bi hava kızdı ama bugün daha iyi ve benim şuan oturduğum yer yüksek kesim olduğu için esiyor 2 gün önce kendi evimdeydim çay içtikçe eridim ama yine içtim 😅😅 teşekkür ederim canım sizede afiyet olsun ❤️

(1,990 puan) tarafından
+1

Sağol bebeğim ❤️

+1 oy
(20,471 puan) tarafından

Evdekileri uyuttum bende buraya bakınıyorum uyku tutmuyor 😳

(1,990 puan) tarafından

Benimde hamileyken artık son zamanlarda uyku düzenim pertti kızlar vall nefes alamıyordum zaten uykum yoktu Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻

(218 puan) tarafından

Evwt ya sona geldim ,ayy idil aymen oyle ya nefes darligida cabasi yemek yerken hemen tikanma saga aola donemem zor ya

(218 puan) tarafından

İdil sevgi nerde ya gorunmuyo 

(1,990 puan) tarafından

Evet son evreler insanı artık deli ediyor ya …

Sevgi buralara çok girmez artık kızın üstüne olur olmadık geliniyor …

(218 puan) tarafından

Uzuldum:((

+1 oy
(3,320 puan) tarafından

Afiyet olsun. Bende bugün eğlence olsun diye fındık topladım,sardı bayaa. Yaz sonunu hiç sevmiyorum. Ailem İstanbul'a dönüyor. Eylül 1 ağlamaya başlarım 

(1,990 puan) tarafından

Ben de ailemden ayrılınca çok ağlıyorum eve bir geliyorum iş yapmaktan unutuyorum 😂. 

Aile gerçekten çok önemli yakın olmak insanı güvende hissettiriyor özellikle ben tam bir ana kuzusuyum 

(3,320 puan) tarafından

Herhalde ana kuzularının büyük konuşma cezası bu 😔 aynen bende koltuk yıkama ince temizlik Eylül ün ilk haftası sağlık olursa

(1,990 puan) tarafından

Evet ben de anneme diyordum senden nasıl ayrışacağım bir şekilde imtihan ediliyoruz . Sağlık yerinde olsun da buna da şükür 🤲🏻 Valla benim evim ne haldedir bilmiyorum bayadır yokum çünkü beni büyük bir iş bekliyor 

(3,320 puan) tarafından

Çok şükür🤲🏻 Öyle gözüküyor. Allah kolaylık versin cnm

(1,990 puan) tarafından
+1

Hepimize inşallah 🤲🏻❤️

+1 oy
(1,176 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun ne yapayım bugün hiç iyi değildim yeni yeni kendime geliyorum sayılır namaz kılıp uyuyacam inşallah 🤗

(1,990 puan) tarafından

Ne oldu guzuuuum sanaaaa ❤️❤️❤️

(1,176 puan) tarafından

Bir bilsem kafam beynim çatlıyordu tansiyonum yerlerde geziyordu vallahi canim neyseki kendime geldim sayılır çok şükür her halimize 💜

(1,990 puan) tarafından

Aşkım benim bir şey olmasında dikkat et kendine bize lazımsın kız daha şu dünya da anormal kaç insan kaldık 😂❤️❤️❤️

(1,176 puan) tarafından

Hhahahahahaa canımsın demi demi 😀💜 

(1,990 puan) tarafından

Yaniğğğ 😂❤️

+1 oy
(24,502 puan) tarafından

Dondurma keyfissi yapıyorum 😂

image

(1,990 puan) tarafından

Hani bana hani bana 😂

+1 oy
(4,251 puan) tarafından

image

Al sana anlik bacım 
(1,990 puan) tarafından

Karşıdan için eriyor ama bakması çok zor be 😂❤️ yicem ayaklarını ya 

(4,251 puan) tarafından

Aman aman bacım. Uzaktan sevince güzel ❤️😄

(1,990 puan) tarafından

Bence de 😂

0 oy
(212 puan) tarafından

Çay içtik kızı uyuttum erkekler ayak da

(212 puan) tarafından

Eksiği terdi bitmeyen kesim

(1,990 puan) tarafından

Valla benim oğlan yorgunluktan bayıldı şükür kafamı dinleyebiliyorum 

(212 puan) tarafından
+1

OHH mis 

0 oy
(1,075 puan) tarafından

Afiyet olsun canım tadını çıkar. 

Bende bebeğimi yatırıyorum . Büyükler yatakta uyumuyorlar 🤕🤕

Eşim dışarda kuzeniyle oturuyor 

(1,990 puan) tarafından

Büyükler yormuyorsa sıkıntı yok 

Teşekkür ederim 🫶🏻

(1,075 puan) tarafından

Çok şükür yormuyorlar ama çok geç uyuyorlar. Babaları geldi onunla zaman geçirdikten sonra uyudular 

0 oy
(5,006 puan) tarafından

Seneye bi daha olacak premses gunlerin cokda seyetme ♥️

Ben napiyim annemdeydim dunden orda kaldim tatil donusu kasa kasa domates almis beni de cagirdi gel domates sosu yapalim gotur diye aksam uzeri kardesim isten gelince getirdi bizi eve esim karsiladi biraz domates tarhana falan getirmis annem kapya biberi tursusu kurmuştum onu da koydum kaynanamlara gidelim 1 saat oturur geliriz sunlari birakalim dedim cok guzel tesekkur ettiler sagolsunlar bin pisman oldum gittigime gidecegime eve geldik esimle cocugu uyuttum tuvaletten su damlamis eve sabah usta getirmis esim falan pis su mu temiz su mu Allah bilir camasir suyunu bastim gozlerim bi tuhaf oldu 2 sk dinleniyim diye oturdum hemen dusa gircem 

(1,990 puan) tarafından

Evet bir 9 ay daha bekleyeceğim 😂❤️.

Bizde köyde yaparız sosları kazanda sonra paylaşırız ne güzel oluyor ama tadı elinize sağlık bebeğim Allah güle güle yemeği nasip etsin 🤲🏻🫶🏻.

Ayy kaynana evi değil mi işte hiç bir şeyden memnun kalmazlar boşver sen insanlık yapmışsın insanın morali bozulur elbet ama takmayacaksın amaç zaten seni bu hale sokmak … 

Ayy ne diyorsun mervoş geçen sene de aşağı dükkana su geliyor diye benim evi de delik deşik ettiler sonra dalga geçe gibi sizden değil dediler evi fareler bastı eve geldim ortalık beş buçuk ulaş küçük evi temizlemeye çalışıyorum o ağlıyor bir yandan ayy ayy Allah ım bir daha göstermesin sen öyle deyince aklıma geldi … şükür et aşkım gelmiş geçmiş olsun sana da temizlemişsin .

Ayy benimde girmem lazım çok üşeniyorum çok yoruldum . 30 kez kaydıraktan kaydım ulaşla parkta yakalamaca oynadık pertim çıkmış . 

(5,006 puan) tarafından

Ayyy hatirladim hayirladim ne ugrasmistin o zaman 

(1,990 puan) tarafından

Mervoş ne yaşadımmm beeee 😂❤️ bu sene bakalım ne bekliyor evde beni 😂

(5,006 puan) tarafından

Ensitem bi supriz yapar sen gelmeden temizletir belki

0 oy
(6,654 puan) tarafından

Ben bir haftadır yoğunum ve yorgunun canım annem geçen pazar hastalandı hastaneye yattı acil ameliyat oldu eve gelen ziyaretçiler falan derken bir haftadır çok yoruldum şükür annem iyi şimdide oğlumum ağlama krizi biterse uyutup bende yatıcam inşallah 

(1,176 puan) tarafından
+1

Çok geçmiş olsun ablacım Rabbım şifa versin inşallah 🤲

(1,990 puan) tarafından
+1

Nesi vardı abla çok geçmiş olsun annelere hiç bir şey olmasın ya 

Bitmiyor krizleri sendromları yemin ederim ya 

(6,654 puan) tarafından

İkinizede çok tşk ederim pazar günü telefon ile aradım ulaşamadım evine gittim baygın buldum safra kesesi alındığı zaman doktor taşları almamış onlar da kanalı tıkamış hayati tehlike oluşturmuş acil ameliyat ile temizlediler hepsini çok şükür iyi şimdi Rabbim başimizdan eksik etmesin inşallah 

(6,654 puan) tarafından

Çocukların krizi bitmez doldurma verdim şimdi külahla onu yiyor öğle sustu

(1,990 puan) tarafından

Allah bir daha yaşatmasın 🤲🏻 tekrardan çok geçmiş olsun 🫶🏻

(6,654 puan) tarafından

Amin inşallah canım çok sağol 😘

(1,990 puan) tarafından

🫶🫶🫶🫶

0 oy
(236 puan) tarafından

Yanmak istiyorum artık donuyorum öyle imreniyorum ki hava sıcak blogları görünce yazlık havaları görünce

(1,990 puan) tarafından

Deniz  kum güneş yapamadıktan sonra sıcak pek bir şeye yaramıyor 

(236 puan) tarafından
+1

Bakın bunu doğru dediniz deniz olunca sıcagın anlamı oluyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 597 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 322 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,549 puan) tarafından soruldu