İnstagramda gördüm sizede sorayım dedim.
Ben kendimi kurk olmuş tavuğa emanet ederdim net😂
Şu 2 senedir özellikle çevremden kimseye güvenim kalmadıda.
Siz kime emanet ederdiniz kendinizi?
Buzdolabının kapağında kalmayı tercih ederim orası bile daha güvenli
Ordan bile gelip alırlar adamı
Annemee❤️❤️O olmasaydı Eşime 💗🌸
🌸
Bu halimizle bizi kıranlar yumurta olsak bize neler yapmazlar. Beni buzdolabındaki yumurtalığa koysunlar orda unutsunlar mümkünse. Kıran olmaz yavaş yavaş içten çürürüm.
Orda bile rahat bırakmaxlar anam sucuklu yumurtanın yanına kırıverirler
Eşim kesınlıkle
Ay kız valla bazen post sahibine bakmadan postun sana ait olduğuna kanaat getiriyorum o derece hakimim artık sana 😀 yumurta olsam kocamdan başka emanet edemezdim kendimi 😀
Böyle antin kuntin sorular bi benden çıksr😂
Benimki dqyanamaz sucuğun yanına kırardı
Sadece kızıma yumurtadan nefret eder öyle bir kenara koyar ne eller nede birine ellettiririrdi
Benim oğlulda tam tersi,çok sever.oynayıp sinirlenincede yere atardı beni kesin.sonrada atta gırılmiş derdi😂
Ayıya . Kendisi kocam olur ☺️
Yumurta olsam ablama emanet ederdim. Kendisi bana asla toz dahi konmasina musade etmez şüphesiz ablama emanet ederdim🩷
Ne güzel🌸
Ben buna kesinlikle eşim diyorum ondan başkası beni önemsemez
Valla kaynanama emanet ederdim cok iyi yumurta sahip cikar
Nallah canım kaynana diyen bi tek sen çıktın
Oğluma🤣 yesinde büyüsün
Allaha emanet ederim bacım
En iyisi🌸
Raftan aşağı atlardım heralde. Kızım büyük olsa ona emanet ederdim. Haricinde kimsenin ihanetini beklemeden hop yere 😁 tavaya da değil, direk yere. yumurtalığımdan bile faydalanamasınlar. Temizlemesi kokusuda eziyet olsun oh 😁
Ahahaha😅 Bir gece yere yumurta düştü de sinirden gidip bir çay içip oturmuştum. Sonra gidip temizledim 😂
Doğru seçim yapmışım desene 😁
Ya bu postu açtıktan sonra sabah bi tane elimden düştü dedim banada emanet edilmezmiş😂
Anneme ve eşime her ikiside benim mucevi yaşam kaynağım her zaman destekcim
Anneeme yada eşime. Bir kişi sec dersen eşime jsjsjsj
Bacim bacım bacım bacimdamdan başka kimseye emanayet etmem
Artık kime güvencem bilmiyorum şuanlık eşim kayınvalidem yani o Annem gibi aslında onlara emanet ederdim yoksa Allaha emanet canım :))
Masadan yuvarlanıp düşmeyi tercih ederdim 😅
Kimseye emanet etmezdim allahım sana sıgındım der yaşam mücadelesi verirdim
Sanırım eşime.
1,472,670 soru
24,114,166 cevap
333,132 kullanıcı