Eşim şehir dışında abimle bazen annemgile gidiyoruz çocuklarla annemgil yaylada neyse ne zaman laf açılsa para konusunda abim bana hışarıyor bildiğiniz ne çok para harcıyon diye bizim durumumuz iyi hani harcadığım para dokunacak para değil eşimde asla para konusunda kısmaz gerektiği gibi harca ben takip ediyom bana dokunacak para değil harcadığın der neyse sanırsın abim kazanıp veriyor bi laf söylemeler bi hışarmalar ne bilim her gittiğimizde aynı azıcık üstüne gidince hemen yükseliyor artık çok yoruldum bu konuda abim 25 yaşında ama geri kafalı gözünde çok değersizim hiçbirşeyi haketmiyom herşey bana fazla çok saçma bi mantıkta ama sadece bana böyle sürekli baskı altına çalışıyor çok baskın karakter bana karşı neler etti bekarken evlendim hala aynı her fırsatta bende ortamı germek istemiyom pek aldırıs etmiyom ama o hep baskı peşinde eşime bi kaç defa dedim abini durdurman gerek artık sana karışamayacağını senin özgür olduğunu öğretmen lazım dedi acaba eşime desem abimle bu konuyu ve bi kaç konu daha var onları konuşsa mı
Abin ne iş yapıyor eşin ne iş yapıyor? Bana kıskanıyor gıbı geldi.ve eşin de doğru söylüyor aranızdaki mevzuya eşini dahil etmen saçma. Senın abin onun değil
Abimin doğru düzgün mesleği yok kuryelik yapıyordu bıraktı aylardır çalışmıyor eşim pompa operatörü ben kaç defa anneme de dedim bana karışmasınlar diye annemde beni susturma çabasında
Kıskanıyordur. Seni de eşini de
Bence kıskanma değilde eskisi gibi benim baskımda olsun benim sözümden çıkamasın herşeyden geri olsun özgür olmasın çabasında
Post yukarı lütfen
Anneler lütfen yol gösterin ne yapmalıyım
Sizden büyük olabilir ama 25 yaş bir abi için öyle aman aman bir olgunluk yaşı değil. O yüzden daha ne dediğini bilmediği ergen yaşlarda muhtemelen. Bir şey dediği zaman eşim her şeyden haberdar, o bunu sorun etmiyor demeniz yeterli. Size laf söyleyebilir ama eşinize söyleyemez.
Çok karışıyor herşeye beni basit görüyor herşey benim baskımda olsun istiyor geçenlerde kardeşimle dayımlara gittik birşeyler aldık marketten durumları iyi değil dayımgilin onu duymuş oğlum ne para dağıtıyon millete çok mu paran diyor ben zaten eşime herşeyi anlatıyorum hiçte kızmaz önemli değil der geçer
E o zaman bırakın istediği gibi konuşsun. He deyip geçin.
Öyle dedikçe daha çok konuşuyor bunaldım artık
Bu benim hayatım diyeceksin bu kadar
Annemle 2 defa konuştum dedim abime söyle bana karışmasın bana para kazanıp veren bişe demiyor karışmıyor kendine noluyor gerçekten bunaldım artık
Annene değil abine söyleyeceksin abiyse abiliğini bilecek kazanan kendi gibi onu ne ilgilendirir bazıları abiliğin bokunu çıkarıyor
Bi daha aynısını yaparsa tartışmaktan hiç çekinmicem kendi paramı harcarken abimin baskısını çekmicem yeter ya parayı kazanıp veren birşey demiyor kendi hesap soruyor
Sen de harcadigini,aldığını,verdiğini söyleme ve anlatma. Sorduklarında geçiştir.
Birlikte gittiğimiz için biliyorlar kendiler elini cebine atmazlar bile herşeyi ben alırım bir yere giderken eşime garip geliyor diyor sen kadınsın öderken biz öderiz demiyorlar mı bunlar nasıl erkek kardeş bacısına para harcatır mı diye umrunda değil ki hiçbirinin
Almayacaksın bacım, yok param diyeceksin. Onlar yemiyorsa sen de yeme. Elini cebine atma. Gösteriş yaptığını düşünüyorlar bence.
Ama gerek hepsi ben kimseye yük olmak istemiyorum kendilerin yiyeceklerini bile alıyorum bi de laf diyor gitmicem her türlü mesafeli olacam herkes çekilsin bi
Bence sen kendini çok ön plana koyuyorsun alma, alırsan da onların yanında alma. Dedigim gibi gösteriş yaptığını,görgüsüzlük yaptığını felan düşünüyorlardır kendilerince.
Ama birlikte gidiyoruz nasıl saklayacağım eli boşta bir yere gidemem ben
Ne eşini nede anneni karıştırma. Al abini karşına konuş. Ne istiyorsun de, mutsuz olup gözüm millette mi kalsın daha mı mutlu olacaksın de. Düzgün bir şekilde hayatına karışmamasını söyle sınırını bilsin.
Çağırır dersem biri akıl verdi der elbet bir yerde lafı açılır bana laf der o zaman yerinde derim lafı
Tamam sen daha iyi bilirsin öyle yap o zaman
Hayır tabiki yanlış yaparsın. Senin bir şekilde abine yeter demen lazım
Bi daha bi yerde elbet lafı olur karışır lafı yerinde söylerim
Söyle bence sana karışmaya hakkı yok çünkü. Hani olur israf edersin güzel bir dille uyarır ama abininki bu değil sanırım dediğine göre
İsraf etsem eşim uyarır yine kendine düşmez sonuçta eşim veriyor bana parayı ama bu paradan vs değil benim pasif olmamdan oluyor sanane abi harcadığım paradan kazanıp veren bişe demiyor sen ne karışıyon kaç senedir seslenmiyom sana desem çekilir belki
Eşin Değil ama sen konusabilirsin.tesekkur ederim beni düşündüğün için ama ben eşimle birlikte hareket ediyorum her kurusundan haberi var dersin.
Bu kadar kibar konuşmadan anlamaz o
Direk kocamin parası sanane de
2 bin liraya gömlek aldım diye deli misin oğlum sen o kadar para verilir mi dedi ucuza ne var dedim geçtim
Zenginim de direk 😄
Bugün köye gittik tavuk alacaktık kartı verdim bundan çektir dedim para var huzur var diyor çok cahilmiş abim ya bu yaz daha iyi öğrendim
Yüzüne öyle söyleme de smdi çocukların yanında saçma sapan davranır.cocuklarn böyle olaylara şahit olmasn
Abimle bir yere gitmicem ararsa acmicem çok mesafeli olacam bana dili kalmicek
Yetişkin bir insanın kendini savunamayıp bu işi başkasına devretmesi bana saçma geliyor kaldı abinle eşin arasında bir tersleme olursa olay büyür ne gerek var kendi lafini kendin söyle
Çok haklısın eşimle abimi karşı karşıya getirmeye gerek yok bu sorunu ben çözmeliyim
Eşine ne diyecek. Sen desene sanana abi senden mi istiyorum , senin paranı mı harcıyorum, kocam varken bana kimse karışamaz diye. Bak bir daha ağzını açabiliyor mu. Ha yüzsüz şekilde söylemeye devam ederse de kes görüşmesi.
Ben demeden kesecem bir yere gitmicem abimle eşimle gidersekte abimle pek konuşmicem yerinin bilsin artık çok yoruldum abimden
Bence abini dahil etme aralarını bozulmasın siz abi kardessiniz kendi tavrını koy şimdi eşinin abisi olsa eşinin hakkı var konuşup seni savunmaya ama konu senin abin olunca bence eşinle araları bozulmasın sen rahatsiz olduğunu belli et
Çok doğru diyorsun
1,477,039 soru
24,177,519 cevap
336,178 kullanıcı