+1 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından

Kızlar kardeşim soruyor ne kadar koruyor bu iğne 

Bide ücreti ne kadar reçete ile alınıyor mu bana sordu ne kadar koruyor dedim bilmiyorum bir uygulamam var oradaki bayanlar bilir kualnan vardır belki bide fiyatı ne kadar 

4 Cevaplar

+2 oy
(659 puan) tarafından

Bu iğne kadın doğum polikliniğinden mi yazdırılıyor yoksa aile hekimi mi yazıyor ve nerde yaptırılıyor bilgisi olan varsa yazsın hanımlar. 

(221 puan) tarafından

Beklim burda bunuda bilmiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(52 puan) tarafından

3 aylık vuruluyorum eger bunu soruyorsa 123 lira fiyatı reçete ile vuruluyor.  

(221 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

(221 puan) tarafından

Ne zamandan beri bu yöntemle korunuyorsun 

(52 puan) tarafından

2 senedir ama ek olarak genede korunuyorum ben cesaret edemiyorum valla yüzde 99 koruyuculuğu

(221 puan) tarafından

İğne yaparken agriyormu zararları varmı 

(52 puan) tarafından

Yok canım normal iğne vuruluyosunya aynı öyle acısı.

Zararları tabi ki bunyeden bünyeye sinir stres kilo alımı adet görmemek kimisinde yoğun kanama ama bunların hiç biri bende olmadı 

+1 oy
(3,049 puan) tarafından

Ben sağlık ocağında ücretsiz vurdum 3 aylık başta eklem ağrısı oluştu bir hafta kadar iki ay oldu yaptığım ama genel oalrak memnunum

(221 puan) tarafından

Kemik erimesi yapıyormuş doğrumu bide iğneyi vurduktan sonra ağrısı oldumu iğnenin 

(3,049 puan) tarafından

Vurduktan sonra birkaç gün kemikleri m omuzlarım agrıdı yalan yok ama kemik erimesi yaptığını ilk defâ duyuyorum

+1 oy
(217 puan) tarafından

2 seneye yakın kullandım ama adet duzenimi bozdu hala düzelmedi bende aşırı sinir yapıyordu 

(52 puan) tarafından

Çocuğun var mı peki yani iğneden sonra 

(217 puan) tarafından

İğne yi çocuk olmasın diye kullandım bı tane oğlum var o dagduktan 2 ay sonra başladım şuanadet düzeni yok ilaç ile oluyorum

(52 puan) tarafından

Ya ben de 2 senedir kullanıyorum doğumdan beri işte ama uzun bir sure vurulunca gebelik geç olur filan diyolar da 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
+1 oy
1 cevap 279 göst.
0 oy
4 cevap 540 göst.

Kategoriler

1,475,065 soru

24,148,839 cevap

334,798 kullanıcı

...