0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (253 puan) tarafından

Diyetin 10 gunundeyim hanımlar aslında her besin grubundan almaya çalışıyorum 76 ile başladım suan 72.80 im ve bugün halsizlik hissediyorum ve mide bulantısı açıkçası su bile içemiyorum artık her gün yürüyüşe giderdim bugün gidemedim halim olmadığı için daha önce de aynı tur beslenerek 8 kilo vermiştim kahvaltıda genelde 1 tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta 5 6 adet zeytin 1 tane üçgen peynir 3 4 adet büyük yeşil zeytin yarım domates salatalık ve cay olur onun öncesinde hindibag kahvesi ve limonlu su içerim akşam yemeğinde ise genelde salata türü yerim ana malzemem her zaman domates salatalık marul yoğurt limon bazen tavuk bazen makarna haslanmis yumurta bazen mısır nohut bazen hindi füme cesitli yaparım bol su içerim kabizlik sorunum her zaman var maalesef ve son zamanlarda iştahım iyice açılmıştı suan 0 canım hiçbir şey istemiyor ama bugün böyle hissediyorum kendimi sizce neden olabilir 

4 Cevaplar

0 oy
(3,049 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Yeterince karbonhidrat ve şeker almazsan da Bünyen zayıf düşebiliyor ki yanlış anlamadıysam 10 günde 8 kilo mune vermişsin galiba kimse dayanamaz buna halsiz olman çok normal yavaş yavaş Ama kalıcı adımlar atmalısın

(253 puan) tarafından

Yok 76 dan 72.80 e düştüm daha önce aynı yöntemle 1 ayda 8 kilo filan vermiştim 

-Reklam-
0 oy
(2,104 puan) tarafından

Demek ki bünyene uygun bir diyet uygulamıyorsun 

0 oy
(588 puan) tarafından

Su iciyomusun hava çok sıcak belki ondandir

0 oy
(984 puan) tarafından

Açlıktan olur. Aralarda bir kaç çiğ badem ceviz fındık falan yiyebilirsin

(253 puan) tarafından

Karbonhidrat biraz artirdim şuan daha iyiyim teşekkür ederim