0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

Kızlar ne olur bana acil yardımcı kendimi böyle çok güçsüz hissediyorum böyle kendi kendime psikolojimi çok bozuk hep takıntı yüzünden insanları hor görmekten kendimi iyicene hasta oldum belki de bu dünyada sadece benim başıma gelmiştir böylesi şimdi diyeceksiniz ki o nasıl bir şey ben de bilmiyorum nasıl oldu ama kendimden çok rahatsız oluyorum iş yaparken hayatta sokakta yürürken iş yaparken zor yapıyorum böyle her yerim sallanıyor ayakta Zor duruyorum şimdi kendi vücudumu beğenmediğim için böyle etlerim çok yumuşak bunu da sürekli takıntı yaptığım için hareket ettiğimde böyle her yerim sallanıyor ve bu hissediliyor insanlar böyle tiksinirmiş gibi oluyor yüz ifadeleri değişiyor mesela yatarken ölü gibi yatıyorum böyle yatalak gibi yatak sanki her yerime batıyor rahatsız oluyorum mesela bir yere gitsem bir yere oturursam veyahut da yolculuk yapsam sanki koltuk popoma batıyor böyle popomu hissediyorum sürekli bu da hissediliyor anlaşılıyor yani çünkü utanıyorum çünkü fark ediyorum yani yanımda hiç sinemamı hissettiğini Allah'ım bana imtihanı mıdır nedir bu Rabbim beni neyle sınadı kendimden nefret ediyorum ben normal insanlar gibi hayat yaşamıyorum hep farklı düşünceler insanlara karşı farklı düşünceler kötü düşünceler sürekli insanları kafada kurma insanların üzerine kurup da keyif almaya çalışma bunları isteyerek yapmıyorum ama çünkü kendimi kimsesiz hissediyorum

4 Cevaplar

0 oy
(15,654 puan) tarafından

Eşinin bu tarz da ithamları mı oldu 

(87 puan) tarafından

Evet beddua bile ediyordu

-Reklam-
0 oy
(1,872 puan) tarafından

Sen acil bi psikatriye git canım emin ol sadece deliler gitmiyor ben babam yogunbakimdayken annemi götürdüm gece asla uyumuyordu surekli anlım yanıyor basım uyuşuyor diyordu her bölüme götürdüm en son psikatri dediki abla beyin biriktirir biriktirir bı yerden dışarı vurur antidepresan kullandı bı sure şuan çok çok daha iyi yani gerçektende anlım kızarıyor dediğinde kizariyordu bizde şok oluyorduk git sende bu ruhen bı sorun inş sanada iyi gelir

(87 puan) tarafından

Nasıl yani annene hastaneye mi yatırdınız

(1,872 puan) tarafından

Hayır canım psikiyatri randovu aldık biraz olanlari anlattik sonra annemi aldı içeri görüştü ve deprasyon belirtileri var yeşil reçeteli ikvilac yazdi bı ay sonrada bidaha gitti o kadar ilaç senin kaygilarini endişelerini azaltıyor sanirim

önce (8,667 puan) tarafından

Ahh şu kafa yanması uyusması bende annen gibi 2 ay oldu ilk kafada basladı yanma ağrı uyusuyo gibiydi sonra panik atak anksiyete yakalanmışım şuan bende antidepresan kullanıyorum. :( 

Ayfer sende bence hastaneye yatabiilirsin ilaçlar fayda etmiyosa. 

önce (1,872 puan) tarafından

Canım bu kötü bişey değil nasıl disimiz agriyo gidiyoruz yada başımiz buda öyle en önemli ruh sağlığı iyimi gitmişsin bence varya saglikliyim diyen bı çok kişi gitmesi gerekiyor ☺️

0 oy
(474 puan) tarafından

Canım senin o bilinç altına girilmesi gerekiyor.

Seni bu na iten sebepleri bulmak gerekiyor.

(87 puan) tarafından

Bulsak ne olacak ki ben bu rahatsızlıklarından kurtulabilecek mi

(474 puan) tarafından

Evet canım ölüm hariç herseyin tedavisi var.

Hiç psikikologa gittinmi yada psikiyatriye.

Çünkü ben sürekli gidiyorum ve bana depresyon ilaçları veriyor.

Çünkü bu utanılacak bisey değil 

Yadırganacak Hiç değil 

Deli olmakla alakası da yok 

Bence bi görün derim 

(87 puan) tarafından

Ben direkt hastaneye gidip psikiyatriye yatmak istiyorum çünkü hiçbir şey yapasım gelmiyor dışarı çıkmak istemiyorum evde dursam bir odanın içinde patlıyorum dışarı çıksam insanlardan korkuyorum görmek istemiyorum kötü kötü farklı şeyler düşünüyorum şimdi ben hastaneye yatsam telefonumu emanete saklarlar Bir de benim takı altınım var onları nasıl yaparım alırlar mı

0 oy
(23,605 puan) tarafından

Senin yaşadığın şeylerin %90 ı psikolojik yani kurgu başkalarının seni fark etmesi her yaptığının her düğündüğünün anlaşılması senin kafanın içinde olan bir şey hayal ürünü ve tedavi gerektiriyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 381 göst.
11 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sevdacık (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 365 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.

Kategoriler

1,470,966 soru

24,092,646 cevap