0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından

4aydir doğum yaptım ve iki defa meme reddi yaşadım birincisini atlattım ama ikinciyi başaramadım sağım yaparak veriyorum sağım yaparken sağ göğsümde elime misket gibi birşey geliyor sizce ne olabilir endişelenmeli miyim  ve göğsümde küçük beyaz sivilce gibi şeyler çıkıyor 

5 Cevaplar

+1 oy
(77 puan) tarafından

Merhaba

Benim arkadaşımın da öyleydi ilk doğumu yapti bebeğini pek emziremedi göğüs ucu yara oldu derken Bebek emmeyi bıraktı ve sağım yaparak bebeğe verdi göğsünde süt birikimi olmuş Topak topak ele geliyordu zamanla küçüldü ama tam kaybolmadi.sizinde öyle olabilir ama iciniz rahat etsin genel cerrahi ye gidin ultrasonla bakar.

(73 puan) tarafından

Peki göğüsü agriyormudu benim ağrıyor cevabınız için teşekkür ederim 

(77 puan) tarafından

Ağrıyordu canım.

-Reklam-
0 oy
(5,135 puan) tarafından

genel cerrahiye bir görün 

(73 puan) tarafından

Evet zaten radavu aldım salı günü gidicen 

0 oy
(997 puan) tarafından

Canım seni korkutmak istemem ama bu göster genel cerrahiye teyzemin de o şekildeydi göğsünün arka tarafındaydı kitle çıkmıştı ilk önce iyi mi kötü huylumu diye baktılar ondan sonra da amaliyat yapmışlardı 

(73 puan) tarafından

Benim yengemdede varda oda baktı birşey var dedi bakalım herşeyin hayırlısı salı doktara gidicen 

(997 puan) tarafından

Hayırlısı canım inşallah bişey çıkmaz 

0 oy
(3,671 puan) tarafından

Görümcemde de var kitle demişlerdi doktora git bence 

0 oy
(275 puan) tarafından

Kızken bnimde elime misket gibi gelirdi acayıp huylandım en sonunda hastahaneye genel cerrahiye gittim kis cıktı aldırdım cok ufak bi operasyonla sonra iyi huylu cıktı yayılmaya 7 yıldır hic bi sorun daha da yaşamadım. 

(73 puan) tarafından

Doğru sağ gosumde var sol göğüsum hiç birşey gelip gitmiyor içinde bende anlamadım Baykal m doktor ne diyecek bu arada cevabınız için teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ummmeryem27 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
0 oy
10 cevap 970 göst.

Kategoriler

1,473,623 soru

24,127,393 cevap

333,815 kullanıcı