0 oy
479 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,960 puan) tarafından

Off kızlar benm oğlan o kadar afacan ki ev temiz ama darmadagin her yer oyuncak…

Toplanacak çamaşır var…

Hafta içi calisiyorum bi hafta sonum var onda da evle ve çocukla uğrasmam gerekiyor…

Hicbi sey yapasım yok hava cok sicak klimanın altinda yatıyorum oyle…

Bi de yemek derdi var… Offff ☹️

5 Cevaplar

+1 oy
(8,370 puan) tarafından

Oynamadığı bütün oyuncakları kaldır bence. Çok sevdiği bir kaç oyuncağı bırak sadece onlarla oynasın. Benimde bir ara öyle oluyordu, oynamadığı oyuncakları da döker dağıtır oynamazdı. Baktım öyle olmuyor topladım hepsini. Daha rahat ettim o şekilde 

(6,528 puan) tarafından
+1

Valla bende aynısını yaptım 3 torba oyuncağını oyuncak kulesine gönderdim farkına bile varmadı 

-Reklam-
0 oy
(994 puan) tarafından

Fazla oyuncaklari kaldır ben öyle yaptım birbirine benzeyen oyuncakları posetleyip kaldirdim ve canı sıkılınca poşetin birini oynuyor sıkılınca onlardan başka oyuncak veriyorum çok oyuncak oldumu ev daha çok dağılıyor 

0 oy
(6,017 puan) tarafından

oyuncak kalabalığından sıkıldım ve çoğunu kaldırdım. oynamıyor zaten ortada olunca. bir süre sonra şu an ortada olanları kaldırıp diğerlerini çıkartacağım. 

0 oy
tarafından

image

bizim maksimum dağınıklık ☺️bazılarını kaldır bı sure verme ben büyüklerde öyle yapıyordum ara ara degistiriyodum o zaman çoktu bı çamaşır sepeti oyuncak biraz büyüdüler hepsini deprem olmuştu oraya göndermiştim şimdi sadece bunlar var oyuncaktan sayarsak 🤭
0 oy
(4,073 puan) tarafından

Hepsi bır arada yurumuyor valla aynı suanda mutfak berbat bnm halim yok artık kafamı ew işi takmıyorum 

Cocuklar hasta olmasın yeter 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 923 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Koala annesi (6,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,202 göst.
12 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde dilekdemir (2,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,850 göst.
12 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,477 cevap

336,304 kullanıcı

...