Okul devam ederken zorunlu ailevi bi sebeplerden ötürü şehir ve okul değişmek zorunda kalırsak nasıl Bi süreç bekler bizi ve çocuğu. Özellikle öğretmenlerden yardım alabilir miyim.
Alabilirsin tabi okullarda rehber öğretmenler var çok yardımcı olurlar biraz zorlu bir surec olur ama asilmayacak problemler olursa tabiki pedogog yardimi da alabilirsiniz
Yani bi kaç ay ara vermiş olsa noluyo mesela
Hiç bisey olmuyo canım ik ay gitmediler arayı kapattık biraz fazla ilgiyle herşeyi yaparsın
O süreçte sen iyi ilgilenirsen geri kalmaz ama ilgilenemez kendi haline bırakırsan olmaz çok geri kalır toparlayamaz .
Çalışıyorum ben gerekirse ücretsiz izin dahi alırım inşallah başa gelmez de o günler tedbir şart.
Bizde tam öyle oldu 1 ci sınıfa baslado alıstı 2 ay sonra baska şehire taşındık nakil aldırdık oğlum cok zorlandı rehber ögretmenle psikologla görüşüp hareket ettik
İşe yaradı mı peki
Yaradı biraz ama hala tam olarak benimseyemedi arada keşke eski yerde olsak oradaki arkadaşlarını çok özledim diyor
Annemle babam boşandığı zaman çok kotu şeyler yaşamıştık. Babamın annemi aldattiği kızın ailesi beni kaçırmak istemişti. Teyzemde 3 ay kaldım beni o şekilde sınıf geçirttiler. Müdürün haberi vardı bir sorun olmadi. Sınava falan da girmedim
Ayyy canım ya çok üzüldüm. Allah bidaha öyle şeyler yaşatmasın kimseye
Cocuk kaçıncı sınıfa gidiyor. Bu süreçte kac gun devamsızlığı olacak. Bu süreçte raporu olacak mı?
1,477,673 soru
24,186,965 cevap
336,699 kullanıcı