+1 oy
365 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,523 puan) tarafından

Okul devam ederken zorunlu ailevi bi sebeplerden ötürü şehir ve okul değişmek zorunda kalırsak  nasıl Bi süreç bekler bizi ve çocuğu. Özellikle öğretmenlerden yardım alabilir miyim. 

5 Cevaplar

+1 oy
(588 puan) tarafından

Alabilirsin tabi okullarda rehber öğretmenler var çok yardımcı olurlar biraz zorlu bir surec olur ama asilmayacak problemler olursa tabiki pedogog yardimi da alabilirsiniz 

(1,523 puan) tarafından

Yani bi kaç ay ara vermiş olsa noluyo mesela 

tarafından

Hiç bisey olmuyo canım ik ay gitmediler arayı kapattık biraz fazla ilgiyle herşeyi yaparsın 

-Reklam-
+1 oy
(4,673 puan) tarafından

O süreçte sen iyi ilgilenirsen geri kalmaz ama ilgilenemez kendi haline bırakırsan olmaz çok geri kalır toparlayamaz . 

(1,523 puan) tarafından

Çalışıyorum ben gerekirse ücretsiz izin dahi alırım inşallah başa gelmez de o günler tedbir şart. 

0 oy
(2,364 puan) tarafından

Bizde tam öyle oldu 1 ci sınıfa baslado alıstı 2 ay sonra baska şehire taşındık nakil aldırdık oğlum cok zorlandı rehber ögretmenle psikologla görüşüp hareket ettik

(1,523 puan) tarafından

İşe yaradı mı peki

(2,364 puan) tarafından

Yaradı biraz ama hala tam olarak benimseyemedi arada keşke eski yerde olsak oradaki arkadaşlarını çok özledim diyor

0 oy
(2,820 puan) tarafından

Annemle babam boşandığı zaman çok kotu şeyler yaşamıştık. Babamın annemi aldattiği kızın ailesi beni kaçırmak istemişti. Teyzemde 3 ay kaldım beni o şekilde sınıf geçirttiler. Müdürün haberi vardı bir sorun olmadi. Sınava falan da girmedim

(1,523 puan) tarafından

Ayyy canım ya çok üzüldüm. Allah bidaha öyle şeyler yaşatmasın kimseye 

0 oy
(5,789 puan) tarafından

Cocuk kaçıncı sınıfa gidiyor. Bu süreçte kac gun devamsızlığı olacak. Bu süreçte raporu olacak mı? 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 208 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,626 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 148 göst.
+2 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
9 cevap 407 göst.
13 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler