Pazartesi Didim'e yola çıkıyoruz. 35 haftalık olduğu için doktor 4 saatten fazla süren yolculuklarda 1 gün önce ve 1 gün sonra kan sulandırıcı iğne yazdı. İğnenin içinden çıkan kağıtta sadece göbekten göstermiş. Var mı bunu bu durumda ya da hamilelikte kullanan göbekten başka bı yere yapilmiyo mu bu ?
#ENOX 4000 iğnenin adı
Bilgim yok lütfişim inşallah filiz abla görür postunu
@Fkolgun 💜
Gebelere Bacak ve koldan da yapılır canım.
https://youtu.be/b4Mr9AaU1bg?si=4tdmBsGF_5b-rCCN
Çok teşekkürler canlar
Kol aşı yerinden de yapılıyor
Ben koluma vurmuştum kolun arka tarafına vurabilirsiniz biri vurabilir yani
bu bölgelere vurabilirsin sağlık personeliyim, karnına vurmasın gebe oldugu icin , kolun ve bacağın dış kısımları görseldekine dikkat edersiniz
Bende kan sulamdırıcı kullanxım koldan deri altına yaptım hep
Ben aynı iğneyi iki sezer yandan sonra kullandım canım. Üst kolunun tarafına vurabilirsiniz kendin.
Koldan yapabilirsin uygulama sonrası cilt üzerinde morarma olabilir normal bir durum
Bende oksapar 4000 kullanıyorum canım aynı iğne farklı marka benimde reçetede sadece göbek gösteriyor ama ben ilk zamanlar sağlık ocağında yaptırdım kolumun arkasından yumuşak et olan yer varya ondan yaptılar sonra ben alışınca kendim yapmaya başladım bide bacaktan baldırın dış kısmından da aynı şekilde yapabilirsin dediler bazen kol bazen bacaktan yapıyorum hiç göbekten yapmadım
1,470,401 soru
24,085,395 cevap
331,440 kullanıcı