+1 oy
426 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4 puan) tarafından

İkiçocuklu hayat zormu nasıl baş ediyorsunuz kızlar. Bir buçuk yaşında kızım var şimdik 28 haftalık hamileyim bazen birinciye bilr takatım kalmıyo hamilelgn agırlıgıyla yorgun oluyorum oturup ağlıyorum resmen koşmamı sürekli dısarı çıkarmamı istiyor şimfik ikincide gelince nasıl baş edecegm hem pnlara hem eve bilmiyorum

16 Cevaplar

+1 oy
(8,284 puan) tarafından

Bende bunu çok merak ediyorum 😟ikinciye hamileyim inşallah kolay olur 

(8,284 puan) tarafından

Ay benimki de 4 yaş olacak araları. Gözümü korktumak ağağağağağağğağ 😫😫😫

(8,677 puan) tarafından

Kız hafsa kaç aylıksın cinsiyet bellimi :) 

(8,284 puan) tarafından

23 haftalık şu an. Cinsiyeti de kız olacak inşallah ☺️

(476 puan) tarafından

kizsa okadar dert etme neticede insan türünde olacak. sorun. erkklerde. onlar insan kategorisine girmio o yuzden sorun cikio 🤣🤣

(4 puan) tarafından

Ya ikiside kız ama vala erkek çocugu yanında halt etmiş elinden gelse düz duvara tırmanır benim kız okadar hareketli bide kolikti ne çektirdi bana şimdik ikincide gwliyo dur bakalım Allah sonumu hayretsn bana tımarhane yolu gözüküypr😂

-Reklam-
+1 oy
(15,902 puan) tarafından

Doğduğu  zaman anlarsın 🤪

Kızım ile oğlumun arasında 25 ay var şuan biri 3.5 biri 5.5 bebekliğe nazaran biraz daha rahatız ☺️

+1 oy
(7,938 puan) tarafından

Tamda koşturmaca yaşları canım Allah yardımcın olsun. 

+1 oy
(1,860 puan) tarafından

Çok güzel oluyor hayatım, zor diyene bakma. Zorluğu hepsinin var, iki tane olunca kıyamet kopmuyor korkma.

Rahat ol, biri 20, diğeri 8 aylıktan bildiriyorum. Elhamdülillah Rabbime böyle bir güzellik yok. 

(4 puan) tarafından

İnşallah içimi rahatlatınız teşekkür ederim

+1 oy
(11,315 puan) tarafından

İki oğlumun arası 22 ay ilk aylarda çok zorlandım ikiside bezli ikiside bebek daha ikiside ana kuzusu ama zamanla alışıyor insan o tempolu hayata. Sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 

+1 oy
(3,795 puan) tarafından

Haha bu bennn. Bilmiyom bacım. Doğurduktan sonra bakıcazzz

+1 oy
(5,922 puan) tarafından

Moralini bozmak istemem ama buralar perişanlık ileride düzelir inşallah 

Benim biri 4 yaşında diğeri 4 aylık 

0 oy
(1,088 puan) tarafından

Oglum 6yasinda kizim 6aylik.Cok zorlanmiyorum oglum yasi buyuk oldugu icin bir cok seyi anliyor,kardesiyle ilgilendiyimde bir sey istersen aglamiyor beklemesini biliyor.Duzen kurduk kendimizce 

0 oy
(14,585 puan) tarafından

Sağlıkla kavuştursun 

Kızım 18 aylıktı oğlum doğdu 

Kolay oldu demeyeceğim yalana gerek yok oğlum koliktı çok zorlandım başta tek başıma 

Düzen oturuyor kendiliğinden merak etme 

Şimdi 3 ve 1 buçuk yaşındalar beraber yemek yiyor oynuyorlar her gün geziyoruz 

Çok güzel bi evreye geçtik şükür 

(4 puan) tarafından

Ay ben dogurdugmdada aealıkları tam okadae olacak inşallah kolay geçer diyelim kızım aşırı zor bir çocuk dua ediyprum ikinci uslu olsun plansız gebelik oldgu içinde alışmam kabulenmem bir tık zor oldu çnkü çocuktan korkutuyor resmen beni bir numara😀

(14,585 puan) tarafından

Yok belki daha faydalı olur kardeşi olduğu için sakinleşir bilemeyiz ilk baştan birbirlerine alıştırmaya çalışın çok güzel arkadaş olur 

0 oy
(8,878 puan) tarafından

Oğlan 6 kız 2 yaş akıl hastanesine yatmam yakındır 🥲🥲

0 oy
(1,163 puan) tarafından

Benim 3 tane ve ruhen bedenen çok zorlanıyorum 

0 oy
(1,543 puan) tarafından

4 yaşında kızım var. 7 günlük de bebeğim. Şuan daha tam farkında değilim olayların ama kızım kardeşini çok seviyor şuan sürekli elini tutmak istiyor. Biz mutfaktayken sessizce gelip kardeşine ninni söyleyip elini falan tutuyor. Eşim de büyük kızımla ilgileniyor ben küçükle ilgileniyorum şuan ama bakicaz durum ne olcak ilerde ;)

0 oy
(1,570 puan) tarafından

Benim kardeşimin 3 çocuğu var ne zaman görantülü arasam herbiri biyerde kız kalmış aralarında ahahah yeğenlerimle kaldığım zaman bende çok yoruluyorum açıkçası zor oluyor ama yaşanmayacak gibide değil açıkçası 2 çocuğum olsa bakarım yani dellenmem aralarında kendini korkutma şimdiden şimdi hamile olduğun için enerjin yok 

0 oy
(1,859 puan) tarafından

İki oğlum var küçük küçük olmasına rağmen vurma ısırma eğilimleri çok kafasini falan vuruyor arasinda 4 yaş var ama birbirine girmryi beceriyolar sorun benim 3 de yolda ve oda erkek fıtratı illa farklı oluyor büyük gene sinirlensede bagiriyor tutuyo.ama çok saldırgan değl hatta hiç değildi ama kucukten  şiddet  goruyo yavrum ona rağmen kardeşi olacak diye yinede seviniyo :) zor ama güzel yanlarida var kalkınca sabah birbirlerinn yanına yatarlar aşırı anneci olmuyor ikiler  bu bir süreç ve geçici ilk yıl zor oluyor sonrası bı nevi nefes alabiliyosun hayatta kalmak için  :)

0 oy
(57 puan) tarafından

Acık konuşmam gerekirse var zorluğu ama güzel oluyor küçük te bıraz buyuyınce birlikte oynuyorlar zorluğu var ama şöyle bi bakınca aiiiy ıyıkı doğurmuşum diyorsun benim kızımla oğlumun arasında 31 ay var oğlum doğduğunda kızkm 31 aylıktı bıraz kıskançlık oluyor mesela emzik bırakmıştı tekrar başlamıştı kardeşlerim alıyor dıye babasına aşırı düşkün olmuştu zamanla birlikte alışıyorlar şimdi parka falan gittiğimiz de kardeşinin yanına bırı yaklaşınca hemen kardesının yanına gidiyor arkasına geçiyor benim kardeşim dıye koruyor evde elıne zarar verecek bısey aldığında elınden tutup alıyor bunlar güzel şeyler kolay değil ama kolay olmadığı kadar da güzel 

0 oy
(272 puan) tarafından

Lah insanı korkutmayin ikinciye hamileyim zaten

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 429 göst.
0 oy
22 cevap 500 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 383 göst.
21 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 458 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,763 soru

24,129,392 cevap

333,949 kullanıcı

...