Kızlar şimdi benim 3 yaşına girecek bir oğlum var ben ona Park beşiği kullanıyorum 6 aylık da hamileyim ona da Park beşik almak istiyordum ama oğlum öyle bir şımarık asi bir çocuk ki bebeği rahat bırakmaz diye düşünüyoruz ayrı oda da yatiramiyorum oğlumu dirençli epilepsisi var bu yüzden kendini anlayana kadar mecburi bizimle aynı oda da kalması gerek vurma huyu var biseyler fırlatma huyu var benim yigenlerime kök söktürüyor resmen canlarını yakıyor yani büyük küçük farketmeden bebeğin her türlü bir yerine zarar verir diye düşünüyoruz bu yüzden acaba diyorum svavanın yuvarlak beşikleri var tavana asmalık 1 m boyunca assagi yukarı oynatabiliyormuşuz bebek için güvenli olur mu yani kalkınmaya baslayinca olmaz belki ama en azından ilk 6 ay toparlanana kadar? Kullanan var mı? Ya da benimle aynı durumu yaşayan varsa siz nabtiniz?
bence yine park yatak al. madem çocuğuna böyle sıkıntı var, bebeği sallayayım falan derdine orda da sıkıntı yaratabilir, daha o da küçük bilmez
Ya işte anlamıyor ilaçlardan kaynaklı algısı yok fazla sinir de ekleniyor ama Park yatağın alt kademesi bile olsa girip çıkıyor içine kendisi bebeğin yanına her türlü girer kucaklasa düşürme ihtimali var vurma ihtimali var bizden önce uyanıyor biz odayı kilitliyoruz başka yere gitmesin diye sessiz sedasız kendi kendine biseyler yapıyor takii ben sesine uyanana kadar
Benim kızım da 18 aylıktı ı oğlum doğduğunda oğlumda göz tansiyonu vardı kesinlikle düşmemesi gerekiyordu ben evdeki tüm beşikleri kaldırdım anne yanı Park ve şey portatif hepsini kaldırıp verdim birilerine ikisini de yerde yatmaya alıştırdım ortalarında yatıp uyutuyorum birlikte hem seslerinden birbirlerini rahatsız etmiyorlar birlikte uyuyup uyanmaya çok alıştılar hem de oğlumun düşme gibi bir durumu olmuyor İlk başlarda salonda küçük beşik vardı rahatsızlığını öğrenmeden önce zaten kızım çok rahat bırakmıyordu eğer düşürmesinden zarar vermesinden korkuyorsan bu şekilde yapabilirsin
Ya salona felan değilde yatağın tam üstüne diyorum asarım beşik kopsa bile bebekde çok bir zarar almaz zaten 80 kg kadar taşıma kapasitesi varmış Park beşikte kucağına da almaya çalışır çünkü sevesi tuttuğu zaman bebekleri kucaklar ama severken de hırslaniyor aniden vursa el kadar bebek sarsalanacak benden önce kalkıyor mübarek öyle de sessiz uyandırmadan iş görüyor
İlk başlarda zaten algılayamıyorlar bir süre onun canını acıttığını falan anlaması zaman alacak sen nasıl uygun görürsen öyle al ben oğlumun durumundan dolayı ikisini birlikte yatırmaya alıştırdım yerde bu şekilde de çok rahat oldum hiçbir şekilde düşme sorunu yaşamadık İlk başlarda biraz alışma süresi oluyor 3-4 gün sonrasında birlikte uyuyup uyanmaya çok güzel bir şekilde alışıyorlar sen de rahat edersin en azından bir şekilde rutin oluşturursun ben doğduğumdan öğlen uykusuna aksma uykusuna beraber yatırıyorum yatak üstünde bebek büyüdüğünde ne kadar rahat olur onu bilemedim
En fazla 6 ay zaten kullanılacak bebek beşikte ayaklanmaya başladığında kullanilicak bişey değil zaten beraber yatmaya yatarız ama uyku esnasında ilk oğlum benden önce gözünü açarsa her türlü bebeğe zarar verecek yani oğlumu tanıyorum ama severken yakacak canını ama sinirlenerek çok kıskanç bir de babasıyla yan yana oturtmuyor bebekten illa kıskanacak bebeğe kıyafet aldığımda bile ona bişey yoksa içinde kıyafetleri yere atıyor karnıma vuruyor işine geldiği zaman öpüyor
1,477,223 soru
24,180,453 cevap
336,302 kullanıcı