+1 oy
102 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (586 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında biraz kilolu bir çocuk buyuzden çocuk doktoruna götürdüm kan tahlili yaptırdım kolesterolü 202 çıktı diyetisyene yonlendirdi doktor başına gelen var mı daha önce çok tedirgin oldum napmam gerek

3 Cevaplar

+1 oy
önce (4,450 puan) tarafından

diyet ve sporla düzelir canım. çocuk daha enerjiktir zaten. 

yüzme, jimnastik, pilates gibi çocukların yapabildiği bir spora gönder. 

abur cubur yemesine asla izin verme

protein alırken porsiyona dikkat edersin onun dışında da sebze yesin bol bol

önce (586 puan) tarafından

Cimlastige yazdırdım hemen çocuk olunca bütün hayatını etkilermi dusmezmi diye korkuyorum

önce (4,450 puan) tarafından

endişelenmen normal ama üzgün bir diyet ve sporla düzelir canım. 

-Reklam-
0 oy
önce (2,215 puan) tarafından

Yaz okulları, Spor kurslari oluyor. Oralara verebilirsiniz hareket olur hem iyi gelebilir. Birde fastfood çok yiyor mu? 

Cimlastige yazdırdım aslında fastfood çok nadir yemisligi var yılda 5 küreyi gecmiyordur hamburger yemisligi çok hareketli bir çocuk değil 

0 oy
önce (1,783 puan) tarafından

Yağlı ve hamur işinden uzak tutacaksın. Sağlıklı beslenecek. Aktif olabileceği bir kursa yazdırabilirsin. Şuan yüzme en ideali bence. Çocuk da ister 

Cimlastige yazdırdım hemen aslında çok hamur işi yemez ama et ağırlıklı beslendi hep ondan mı oldu acaba

önce (1,783 puan) tarafından

Protein kilo aldırır ama yağlı da çok yiyor ki kolesterolü yüksek. Margarin tüketiyorsanız evinize sokmamalısınız. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 257 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 252 göst.
17 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sil bastan_ (3,277 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 171 göst.
+1 oy
5 cevap 142 göst.

Kategoriler

1,469,557 soru

24,073,806 cevap

330,818 kullanıcı

...