+1 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,811 puan) tarafından

Kızlar yumurta çatlatma iğnesi talep üzerine yapılıyor mu ? Yoksa doktor uygun görürse mi oluyor ?

Birde devlet karşılıyor mu ? Yakın zamanda yaptırıp ücretini bilen varmı?

6 Cevaplar

+3 oy
(3,328 puan) tarafından

Sanmam onun için prosedür var tup bebek için bile bunlar özel aşıları giriyor 

(6,811 puan) tarafından

Doktorum kendi soylemisti bana yaparız diye miyom ameliyatı oldum ben çocuğum olmuyordu miyom olduğu için gördüğüm tedavi kısırlık tedavisi kapsamına girdiği için klomen ve çatlatma yapabiliriz diye düşünüyorum dedi 

-Reklam-
+2 oy
(242 puan) tarafından

Canım Doktor uygun görüp öyle veriyor kendini alıyorsun eczaneden ücretli bir şekilde

(6,811 puan) tarafından

Doktorum kendi soylemisti bana yaparız diye miyom ameliyatı oldum ben çocuğum olmuyordu miyom olduğu için gördüğüm tedavi kısırlık tedavisi kapsamına girdiği için klomen ve çatlatma yapabiliriz diye düşünüyorum dedi

peki ücreti nedir 

(242 puan) tarafından

Ben geçen yıl 750 liraya almıştım aşılama ile hamile kaldm şu anki fiyatta haberin yok

(6,811 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim peki kaç ayda fayda oldu 

(242 puan) tarafından

Kız adetim biter bitmez iğneyi vuruyorsun kendin vuruyorsun zaten kolay bir şey karnının alt tarafına vurduktan 12 gün sonra test yapıyorsun

(6,811 puan) tarafından

Anladım canım bakalım gidince ne diyecek 

+2 oy
(118 puan) tarafından

Pazartesi günü asılama yaptılar bana yumurta büyütme ignesine 6bin küsür dedi tanıdık eczane 5bin 300aldım catlatma ignesi ovitrella verdi cok zor buldum onuda aynı tanıdıkdan bin 10oe aldım 1500civarıymış 

(6,811 puan) tarafından

Teşekkürler cevabın için 

+2 oy
(2,637 puan) tarafından

3 ay önce filan yaptım 1.200 gibi bir fiyatı.  Eczaneden kendin alıp yapıyorsun doktor tavsiye ettiği zaman.

(6,811 puan) tarafından

Kendim mi vurucam kız nasıl yapcam 

(2,637 puan) tarafından

Doktor sana al deyince alacaksın vurulacaksin hemen hastahanede ya da sağlık ocağında işte. Hatta sen sor ne zaman vuruluyor diye .Hassas ilaç o zaten onu buz ile birlikte veriyorlar birde ilacin sıcak görmemesi gerek. O yüzden alır almaz vurulmustum.  Birde 36 saatti sanırım emin değilim bak netten o saat içinde cinsel birliktelik olmak zorunda. 

(6,811 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 

+2 oy
(312 puan) tarafından

Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama bir arkdasim senelerce bir çok işlem yaptırmış,kendisi hemşire bu arada en son adana acibademde tüp Bebek tedavisi gördü ve çok kısa sürede hamile kaldı şuan ikizleri var.hangi sehirdesin bilmiyorum ama bence Acıbadem bünyesindeki bir doktordan yardım alabilirsin çok iyi tedavileri var.

(6,811 puan) tarafından

Bir tane çocuğum var miyom ameliyatı oldum doktor tedaviyi ilerletmek için yapabiliriz demişti henüz görüşmedim ama manisadayim doktorumdan memnunum teşekkür ederim 

+1 oy
(6,811 puan) tarafından

Post yukarıiiii 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 180 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
+3 oy
39 cevap 742 göst.
0 oy
10 cevap 351 göst.

Kategoriler