Kızlar yapan var mı iki çocuğu ile ikizler yapabilirmiyim çok kararsızım
oyibustekilere allah sabir versin. sanada guc kuvvet ferahlik tek 2 yas cocuk ile bile zor. hatta cocuksuz bile zor bu sicakta otobus yolculugu . ama cesaret edersen neden olmasin
Yok öyle başka yerde ağlamazlar evde daha çok yramazliklari gece birde uyurlar büyük ihtimal arabayı seviyorlar 2 saatlik yolcul yaptık en fazla kötü degildi illaki çocuk bu yani ama başka otobüste okadar yapmzlar diye düşünüyorum gündüz daha zor olur ama gece okadar olmaz gibi dönüşte birde babam bırakacak biyere gittik mi akşam gelirken uyurlar arabada bende yatağına koyarım direk genelde öyle
uslular mi tek mi gideceksin
Ya çocuk tabi ama gece uyurlar diye düşünüyorum gündüz olsa gözüm kesmez durmazlar ayağa kalkarlar ederler sklirlar.
Ozel aracınız varsa olur ama otobüs falan sakın deneme derim . Benimkiler 2 yaşındayken 10 saatlik yola rahat gidip gelmiştik .Bir de akşam 8 den sonra çıkın yola ki uyurlar zaten gece .Ben hala öyle yapıyorum 5 yasindalar akşam çıkarız tam uyku saatinde .gündüz yok mideleri bulanıyor yok gözüme güneş geldi sıkıldım vs bitmiyor dertleri 😃
Otobüsle gidebilcegim mecbur esim götüremez donuste babam birakicak
Valla daha önce deneyim yaptın mı kısa mesafede benim tek çocuğumla 4 saatlik yola çıktım üç kere otobüste kustu çok yaramazlığı gürültüsü olmadı ama iki çocukla çok zor benim kızım da 2 buçuk yaşındaydı
Otobüsle değil arabayla ":"gittik "'*
Gündüz zorlayıcı olur durmazlar öyle kimseyi rahatsız etmezler bana yaparlar ama gece uyurlar diye düşünüyorum sadece gidiş olcak dönüş babam birakicak.
gece tercih etmelisin bence ama zorlayacağı kesin
Yok günduz olmaz zaten zor olur benm icin gece ama uyurlar gibi.
Bacim ben 6 aylik bebekle bulgaristan yunanistan bodrum şimdide antalayaya gidecegim 😂😂
Ohh kucukten seyehattt :))
22 saat uçak yolculuğunda gece uykusu uymasına rağmen uyanıkken 3 saat dayanabildi yaşı küçük çocuklar yolculuklara dayanamıyor heralde bızler gibi sabit oturmak uyusa bile çok zor
Ya arada dayanırlar herhalde ya bende ilk defa bir 6 saat çıkacağım sadece oda sadece gidiş.
Ben asla yapamam kendi araban olsa okey ama otobüsle asla rahat edemezsiniz
Rahatlık aramıyorum sadece dişimi sıkıp 6 saat dayancaz sadece :) dönüşte babam bırakacak.
Biri kucağımda biri araba koltuğundan uyur.
E niye soruyosun o zaman bacım güle güle
Ya yaşayanlardan tecrübeli olanlar varmı fikir mi verir mi diye sordum
Canım benim bir oğlum var anneme yalnız gidiyorum iki saatlik yol. Girer girmez bir huzursuz oluyor hemen eline telefon veriyordum zaten tren gidince pencereye dalıyor aliyodum telefonu biraz camdan bakıyordu biraz oyuncak oynuyor biraz atıştırmalık biseyler yerse Süper olur. Bide şimdi sıcak ya ben inmeye beş on dakika kalaya kadar çoraplarını ayakkabısını çıkarıyorum. Ama ben oğluma da koltuk aliyodum pencere yanına oturuyordu kendi önüme de valizi koyup yolu kapatıyordum iyi oluyor çıkamıyor ordan. Keşke trenle gitme şansın olsa otobüs gibi değil çok rahat ve en önemlisi sıkış tepiş değil trenin içi geniş güzel olurdu
Ay inşallah bulursun canım ya tren çok daha rahat olur senin için ama valizini iyi seç kuzum tek başına ineceksin inşallah bir yardım eden olur etrafında
Babamlar almaya gelicek canim benden önce orada olurlar
Aa süper o zaman sen daha iyi bilirsin ama 6 saatlik yol için yeri geniş olan tren daha iyi olabilir ☺️ şimdiden hayırlı yolculuklar canım ♥️🙏
Baktım canm ama normal vagonda rahat edemeyiz sanırım kuşetli ortululer nasıl yataklı veya? Sağol TSK ederim canm
Ben hiç yataklı vagonda gitmedim kuzum benim gittiğim yol iki saatlik gerek olmadı
Biletini gece yarısından sonraya al hem çok sıcak olmaz ayrı koltuklar al birbirinizi terletmeyin uyanmalari ihtimaline karşı kulaklık al çizgi film açarsın yolun çoğunda uyurlar zaten
Evet canm oyalamak için oyuncak vs bütün kollari kullanacagi atiştirmalik bakalım gidebilirsem inşallah ozaman gelince aksilik olmZsa. Sadece gözüm korktu bikere tecrübe etsem daha iyi olurdum :)
Uslu durma kısmini gectim guvenliklerini nasil saglayacaksiniz.Tuvalet ihtiyacinizi nasil gidereceksiniz birine birakip ya da arac da uyurlarken iki cocugu nasil tutacaksiniz ani fren vs olursa siz nasil uyuyacaksiniz bunlar geldi aklima
Oto koltuğu birtanesini ona koyacağım biri kucagimda duracak ben de tuvalete gitmem zaten bir de uyuyamam ki kucgaimda çocukla onlar uyuyacak
1,470,945 soru
24,092,395 cevap
331,837 kullanıcı