0 oy
95 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1 puan) tarafından

İyi günler hanımlar 1 yaşındaki oğlumla ilk defe otobüs yolculugun yapicam 3 saatlik yol uyku saatine denk getireyim diyorum  eşimin işin olduğu için mecbur gidicem biraz tedirginim  insanları rahatsız etmek istemiyorum emmiyor. Zaten emzik kullanıyor sizlerde yolculuk yapanlar vardır neler yapabilirim

6 Cevaplar

0 oy
(23,180 puan) tarafından

3 saatte bişey olmaz Allah'ın izniyle. Otobüs sallandikca uykusu gelir. Dediğin gibi uyku saatine denk getirirsen daha da iyi uyur. Belki yol boyu bile uyuyabilir. Hele bir de en önden alırsan hiç sıkıntı olmaz. Ama bebekli olunca en ön koltuktan yer verirler mi bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(27,136 puan) tarafından

Allahım yardımcın olsun canım

0 oy
(172 puan) tarafından

Bende anneme giderken yalnız gidiyorum canım iki saatlik yol.

En sevdiği oyuncakları alıyorum ama ben oğluma da koltuk aliyodum pencere yanına oturuyordu ilk huzursuzluk yapınca hemen bir telefon veriyordum zaten tren gidince pencereye dalıyor aliyodum telefonu biraz camdan bakıyordu biraz oyuncak oynuyor biraz ben ona oyun yapiyodum. Zaten çocuklar uyuyor yolda seninki de küçük daha illa ki uyur otobüs trenler serin oluyo sicaklamaz da yine uygun giydir hatta otobüse binince ayakkabılarını çorabını çıkar rahat olsun sevdiği atıştırmalık varsa onları da al kraker gibi benim oğlum bunlarla duruyor yada bir kitapta alabilirsin küçük bişey ona da güzel dalıyorlar hiç kafana takma çok güzel oluyor Allah'ın izniyle 

0 oy
(471 puan) tarafından

emzik aliosa tik agzina fiiiizana kadar sakince gt mis gibi niye tasalandinki emzik emen bebegin asla yuku olacagina ses cikaracagina inanmam mukemmel bir icat sonucta.:)) yanina salatalik havuc mavuc elma armut koy ver eline kemirsin 

0 oy
(3,795 puan) tarafından

Öncesinde uykudan erken kaldır tam uykusun alamasın. Otobus tam çıkacakken yedir. Otobusde de hemen uyumasın bir yarım saat oyala. Sonra uyusun. Rahat edersin. Hava sıcak. Çokk ince giydir. Elinde terini sileceğin bi mendilin olsun. Güneş size temas ederse yüzüne sere bileceğin bi mendil. Yelpikmi ne, ve ya el ventilatörü. Telefona takılanlarıda oluyor. Olsa iyi olur. En sevdiği oyuncağı götür. Ama bi iple bi giysisine bağla yerler fırlatmasın. Atıştırmalık kek olsun hemen elinin altında. Suyun islak  mendil kuru peçete. 

0 oy
(1,598 puan) tarafından

3 saatlik bir şey olmaz inşallah canim yanına yiyecek bir şeyler de al oyalarsin olurda uyanirsa yolunuz açık olsun şimdiden hayırlı yolculuklar 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 322 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hosmerim (3,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
+1 oy
2 cevap 129 göst.

Kategoriler