0 oy
178 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (172 puan) tarafından

image

Kızlar selam cümleten hayırlı sabahlar.

7 8 yıldır Karaca'nın mini fırınını kullanıyordum aman ya Rabbim evlerden uzak almayın kurban olam.

Saatlerce pişirmezdi basit bir hazır yufka böreğini bile ama idare ediyordum. 

Bozuldu sonra yeni fırın bakıyordum bu iyi geldi gözüme size de danışmak istedim kullanan var mı acaba bu fırını tavsiye eder misiniz.

yada memnun kaldığınız fırın tavsiyelerine de varım. Şimdiden teşekkürler ♥️🙏

3 Cevaplar

+1 oy
(368 puan) tarafından

Benim fırından gayette memnunum ben

(172 puan) tarafından

🥰♥️ alcam bunu büyük ihtimalle de onay arıyorum ajdjfjhhsgs

(368 puan) tarafından

Senelerdir kullaniyorum ben sukur bi sıkıntı vermedi tek sorun ayni anda iki yemek pisirememeside ben diger yemegi hayrifayride hallediyorum 😂

(172 puan) tarafından

Ayy çok sevindim maşallah maşallah diyelim 😁🧿 yalnız benim hayrim yok yaa ben artık sırayla yaparım 😁

(368 puan) tarafından

Daha iyileri olur insallah selametle ❤️

(172 puan) tarafından

Ayy canımsın çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun olandan hayır görelim 🤲♥️

-Reklam-
0 oy
(24,099 puan) tarafından

Bende simferin midi fırını vardı ben memnundum şimdiki evimde ankastre var diye kullanmıyorum onu ama güzel fırındı

(172 puan) tarafından

Midi fırın ile mini arasında ki fark midi daha mı küçük oluyor acaba

(24,099 puan) tarafından

Mini daha küçük diye biliyorum midi orta olan  Bu 70 lt bendeki 45 lt idi senin bahsettiğin Karaca daha küçüktür muhtemelen 

(172 puan) tarafından

Ya bir defa firinim kullanırken arıza verdi tepsi dolu el açması börek başka yere aktarmam mümkün değil eltimin ankastre fırınına attım ona olmuştu. Bosch sanırım onun fırında 

0 oy
(27,782 puan) tarafından

İnşallah güzel çıkar ☺️

(172 puan) tarafından

İnşallah canım. Kullanan arkadaşlar memnunlarmis yorumlar da iyiydi benimde içime sindi ama size de danışmak istedim 🤭

(27,782 puan) tarafından

Bbende arçelik kullanıyorum oda güzel ♥️

(172 puan) tarafından

Arçelikten abim soğuttu beni ya Arçelik güzel bir marka değil diye soğuttu beni markaları iyi bilir çok araştırır

(27,782 puan) tarafından

Aslında haklı şansıma iyi çıktı arçelik bozdu kalitesini diyolar 

(172 puan) tarafından

Yaani annelerimizin kullandığı ilk buzdolabıdır uzun yıllar kullanmıştı annem ama şuan hiç duymuyorum öyle 15 20 sene kullanilan bir beyaz eşya 

(27,782 puan) tarafından

Aynen dün bende aynı soruyu bi teyzeye sordum 35 sene kullanmış tv sini bizim beyaz eşyalar en ufak şeyde bozuluyor dedim eşi dedi kızım arçelik kalitesini bozdu çin malı karıştırdı dedi

(172 puan) tarafından

Evet maalesef eski kaliteli hiç bir şey kalmadı paramız hep çöp 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 401 göst.
+1 oy
6 cevap 157 göst.
0 oy
6 cevap 164 göst.

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,802 cevap