0 oy
78 göst.
önce Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından

Oğlum 28 ayında girecek bı süredir çocuk büyük demeden ısırmaya başladı herkesi. Isırma huyu olan çocuklara nasıl davranilmali. Isırmak yok hayır diyorum ama işlemiyor tabi ki. Durduk yere isirmiyo elindeki oyuncak alındığında yakalarsa ısırır yada karşıdaki sert bı şekilde severse sinirlenir ısırır. Çok cana yakın bı çocuk hep sarılmak ister bak arkadaş çok tatlı fln yapar ama bazen sarıldığında da ısırdığı oluyo nadiren .Bunun altında psikolojik bı neden aramalı mıyım çokta araştırma yapmadım ama ilk bı size soruyum istedim 

3 Cevaplar

0 oy
önce (8,178 puan) tarafından

Çoğu çocukta dönem dönem oluyor maalesef. Benim oğlumda da olmuştu, üstüne düştükçe daha çok ısırıyordu. Kendi haline bırak. Bizimki o şekilde bıraktı. O ısırdığı zaman tepki verdiğimizde hoşuna gidiyordu daha çok ısırıyordu. Tepkisiz kalınca üstüne düşmeyince bıraktı 

önce (180 puan) tarafından

Evet tepki verince daha da saldirganlasiyor

-Reklam-
0 oy
önce (428 puan) tarafından

En iyi tepki tepkisiz kalmak yoksa oyun haline getiriyorlar benim oğlum da 24 aylık evet isirinca canım acıyor ama aşırı bir tepki verince ısrarla ısırmaya devam ediyor özellikle yanindakiler komikmiş gibi gülüyorsa simariklik yapıp isiriyor

0 oy
önce (812 puan) tarafından

Benimki iki yaşına girdi ,1 senedir böyle anlamadım .tepki vermiyoruz ama insanın etini koparır cinsten ısırıyor,hele bide cimcikleme huyuda var , bildiğin cimcikler değil cimcekledigi yer mosmor oluyor okadar acıtıyor,yapanda yok ama bırakmıyorda yoruldum bu huyundan ne yaptıysam bırakmıyor olmadı.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 53 göst.
15 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Cnblt (2,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 160 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 264 göst.
4 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yagmur26y (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,213 soru

24,069,027 cevap

330,516 kullanıcı

...