0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından

Yeni doğan bebek neden günde 10 defadan fazla minik kala yapar sulu yapıyor ama kabız mi acaba birde sutum de var çok şükür iyi emiyor idrarı da az gibi 

2 Cevaplar

+1 oy
(4,000 puan) tarafından

Yeni doğanlar ilk zamanlar hep bu şekilde yapıyorlar. Günde rahat 8-10 bez gidiyor. Zamanla daha iyi olur. İdrar için de, kilo alımı iyi ve idrar rengi koyu değilse bir sorun yoktur. 

(687 puan) tarafından

Koyu değil canım Normal ama az gibi ya doyduguna eminim sütümü sağıp bakıyorum hep nkdr olduğuna hatta çok fazla olunca çekemiyor göğsümu 

(4,000 puan) tarafından

Kilo takibi için sağlık ocağına giderseniz net cevap olur aslında. Havalar sıcak olduğu için terleme ile de atıyor olabilir. İdrarda koyuluk veya pembelik yok ve kilosu iyiyse endişe etmeyin. 

(687 puan) tarafından

Salı günü gidicez inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(11,627 puan) tarafından

Benimkide 24 saate en fazla 6 adet bez değiştiriyo benimki en fazla 3.5 dakika emiyor daha çok sağıp enjektörle yada biberonla boğazına döküyorum not ediyorum süt miktarını bez sayısını fln. Eminim doyuyi ama neden az yapiyo anlamış değilim doktora sordum.

Normal dedi benimkide Su gibi yapıyı genelde bazende pütürlü 

(687 puan) tarafından

Evet benimkide pütürlü yapıyor ama çok az hastanede baya fazlaydı sonra sarıya döndü ve azaldı doyduguna eminim çekemiyor hatta bn yardım ediyorum ve sürekli de emmek istiyor Gazi da var çıkmıyor bir türlü 

(11,627 puan) tarafından

Benimki emmiyo sürekli uyuyo ayağını sıkıyorum ıslak mendile altını temizliyorum temizsede uyansın diye uyanmiyo.

Bende boğazına döküyorum bugün sağlık ocağında kilosuna baktık şükür oda iyiydi ama neden çiş kaka sayısı az anlamış değilim.

Bence terdendir terliyorlarda çiş yerine ter olarakta çıkıyor 

(687 puan) tarafından

Olabilir canım çok sıcak odam pencereyi açac diyorum korkuyorum hemen kapatıyorum birdesapka kullanıyor musun bebeğe bn takıyorum ama terliyor kafası birde ne giydiriyorsun gece gündüz ben vandayim ama ev aşırı sıcak 

(11,627 puan) tarafından

Ben uzun kol üst ve pijama ama incecik.. altına zıbın giydirmem şapka eldiven takmıyorum.

Eğer zıbın giydirceksem uzun kolu ve ince zıbın pijema başka bir şey giydirmem. Yinede terliyo siz yine vandasiniz serin yer ben Şırnak'ta yım burası sıcaklıkta rekor kırdı 50 derece oluyo.

(687 puan) tarafından

Anladım canım bu sene heryer resmen yanıyor sıcaktan Van'da öyle eriyorum orda sabaha kadar bir zıbın üst ve pijama tek giydiriyorum şapka da artık sıcak takmiycam terliyor hep kafası 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 137 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.