+1 oy
409 göst.
önce Diğer kategorisinde (412 puan) tarafından

image

hepinize hayırlı geceler 3 numaramla :D 8buçuk aylık oldjk şükür bir sorunum var büyük oğlum 4 yaşında emzik hastası hala nasıl bıraktırcam heryolu denedim ucunu kestim karabibere bandırdım gidip yıkıyor yani türlü türlü denedim napıcam

16 Cevaplar

+1 oy
önce (14,194 puan) tarafından

Kaldır ortalıktan artık yâni kocaman olmuş :D 

önce (412 puan) tarafından

Afedersin kıçını yırtıyor bağıra bağıra meme meme diye o an çıldırmalık oluyom :D balona bağlayıp bulutlaramı göndermeyi denesem kimisi öyle yapmış

önce (14,194 puan) tarafından

Evde kaybolmuş deyip beraber arayın senden bilmesin :D 

Bazen bi geliyolar oğluma offf bırakcamm ya diyip bi fırlatıyolar aradan 5 dk geçiyor gidiyor alıyor

-Reklam-
0 oy
önce (8,176 puan) tarafından

Direk emziği yok et ortalıktan. Ağlayacak evi yıkacak gerekirse ama o emziğini gelmeyeceğini anlayacak. Başka türlü çok zor maalesef. En fazla iki gün ağlar 

Ne kadar zorlu bişey bu emzik bağımlılığı kimisinin çıcugu kendiliğinden bırakmış ne harika valla

önce (8,176 puan) tarafından

Valla bizimde bağımlıydı 2 buçuk yaşında kestim. Bende ucunu falan kestim fayda etmedi en son komple ortadan kaldırdım 

0 oy
önce (129 puan) tarafından

Çocugunuzun aklı erdiği için artık karabiber uç kesme ile kandıramazsınız çöpe atıp vermeyeceksiniz ağlasın kararlı tutumunuz ile 2 günde unutacak ama diğer çocuklarinızında emzik emmemesi gerekiyor unutması için

Evet zorlu süreç olacak yapıcam bunu bakalım yarın başlayayım 

0 oy
önce (3,330 puan) tarafından

Sana bu gece uyku yok anam,canım anam, der gibi bakıyor gözleri 🥰

Görümcemin kızı 3 yaşında okula başlayınca diğer çocuklardan utandığı için bıraktı. Çünkü sadece o emzikliydi. Bunun dışında annesi bütün emziklerin başını makasla kesti. Ve ilk hafta çok zorladı. 

Bazen geliyolar oğluma off bırakcam ya diyip fırlatıyor atıyor sonra gidip geri alıyor :D mesela fırında bi abi var kızıyor emzik emiyo diye oraya giderken bana veriyo anne al abi kızmasın diyo kurnazlıkta yapıyo babası at artık kocaman oldun diyo hemen üfff yaa bırakcam baba bırakcam diyo ama tıkk yok :D

Ahah ya benim kızım da parmak emiyordu. Acı oje ile işi çözdük. Siz de oğlunuz görmeden gizlice acı ojeden mi sürseniz acaba🤔

Bu hiç aklıma gelmemişti bak kız süper fikir sabahtan yapıcam bunu evde var tırnak yiyor diye almıştım duruyor evde bunu kesinlikle denicem sabah bu dahş fikir için çok sağol valla aydınladım :D bu niye hiö aklıma gelmedi bilmem yıkasada gitmez demi

Yıkadıkça acılığı gidiyor. O yüzden gün içinde mutlaka tazelemek lazım. Benim kız ellerini yıkadıkça gidiyordu, o yüzden her gece o uyurken tekrar sürüyordum. 

0 oy
önce (553 puan) tarafından

Ucunu değil kökünden kes ver daha ememessin de ben de öyle yaptim

Acı oje sürcem bide bunu deneyim

0 oy
önce (4,610 puan) tarafından

Uçan balonla gönderin geri gelmeyeceğini bilsin 

0 oy
önce (53,867 puan) tarafından

maşallah bakislara bak ne cekiyorsun der gibi 

nette görmüştüm baba çocuğunu alisverise goturuyor biseyler aliyorlar ödemeyi emzikle.yapiyor emzik orda kalıyor eve gelmiyor o sekilde birakiyorlar

0 oy
önce (7,734 puan) tarafından

Oy maşallah Allah bağışlasın♥️☺️ en büyüğün 4 yaşındaysa Allah sana sabırlar versin bacım. Benim de 3 çocuğum var 6,4 ve 1 yaşında. 

Çok zorlanıyorum

önce (1,000 puan) tarafından

Allah bağışlasın büyüğün 1. Sınıfa başlayacak mı ?

Benim de 3 kızım 6 buçuk 5 ve 1 buçuk yaşlarında bende çok zorlanıyorum 

önce (7,734 puan) tarafından

Amin canım. Evet başlayacak inşallah bu sene.

Çok zor canım bide ard Arda hastalandılar biri hastalansa diğerleride peşinden hastalanıyor günlerce uykusuz perişan geziniyorum

0 oy
önce (6,721 puan) tarafından

Büyük konusmak istemiyorum ama 4 yaş ve emzik🥺

Dişlerine zarar vermemiş mi.

Artık anlıyor o yaş kizomda o yaş ondan biliyorum.  At gitsin aglaisn illaki ağlar iki üç gün sonra mecbur bırakacak .

Maşallah tavrına bu arada bebiş çok tatlı 🧿

0 oy
önce (859 puan) tarafından

Kızzz yoksa şeftali mi hala emzik emiyor 😁 at gitsin canım bir kaç gün ağlar mecbur alışacak artık 

Maşallah kuzuya bu arada bunu da büyüttün hee 🌸

0 oy
önce (1,238 puan) tarafından

Biraz geç kalmışsın canım ben 2 buçuk yaşında bıraktırdım ucunu kesip biber sürmüştüm ortaya koydum onuda kendisi istemedi anlatabilirsin artık anlar seni okula gldeceksin büyüdün kimse emzik emmiyo gibi

0 oy
önce (1,000 puan) tarafından

Maşallah canım Allah bağışlasın.

Benimde 3 çocuğum var hiç biri kullanmadı 

0 oy
önce (15,548 puan) tarafından

Ark kızı 5 yaşında öğlen uykusunda emzikle uyuyor 

Parka çıktığımız da öğlende uykusu gelince emzik arıyordu 😂

Bu arada maşallah 🤍

0 oy
önce (2,564 puan) tarafından

Kızımda bagimliydi kestim başını biraz emdikçe havada giriyordu kendini yirtiyordu ayy yemin ederim bir hafta her gece kalkıp ağlardı gündüz yine diş döneminden beterdi ne çektim eşim bile ver diyordu bende inada girmiştim o ağladıkça ilgilenirdim Allah'ta sabır vermişti sanırım😁😁

Öyle böyle bir hafta sonunda pes etmişti 

Şuan ikinci çocuk var emzigini arada alır bak kardeşin hasta olacak falan diyorum bide bebeği iğne yaparken görmüştü onu hatirlatirim asla el sürmez 😂😂

0 oy
önce (169 puan) tarafından

Eltim kızına emziği bıraktırmak için dibinden az bişey yırttı içine minik taş toprak hatta bir iki de karınca koydu ay annem bak bu artık çok pis olmuş diye bıraktırdı maşallah o da çabuk alıştı 

0 oy
önce (3,261 puan) tarafından

İkna etmenin bir yolu yok ne hazım ki. Çöpe atacaksınız ve ağlayıp pes edecek. O yüzden 1 yaşına girmeden bıraktırmak en iyisi. Tabiki gene ağlıyorlar ama dirençleri kırılıp daha kolay unutuyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 82 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 129 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,354 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 84 göst.