+2 oy
240 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,345 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar🌸

Benim oğlum 18 Ağustosta 2 yaş olacak ve aşırı hareketli yani bana artık abartı şekilde geliyor bilmiyorum ya sizin çocuklar da böyle mi? yerinde durmuyor.(Misal bir yaramazlık yapıyor,bir şeyi döküyor tam onu hallettim bu sefer başka bir şey yapıyor)sadece bu değil sürekli bir yaramazlık peşinde ve ben tükendim artık ya... içimi rahatlamaya ihtiyacım var🥺

11 Cevaplar

+2 oy
(273 puan) tarafından

Çocugunuz erkek olduğu için enerjisi kız bebeklere kıyasla fazla enerjisini atabileceği alanlar sağlamalısınız

(3,345 puan) tarafından

Anladım Teşekkür ederim 

(363 puan) tarafından
+2

malesef oyle erkek cocuk ne elde tutuluo ne avicta. asil mekanlari vahsi doga. salacan ormana yasayacak modelindeler. benim

kizim kardesi icin bunu arkadaslarinin yanina brakalim diyor ya bir barinaga ya bir ormana yada darica hyvanat bahcesine🤣 kendi cinsinden olanlarla yasasin insanlarla yasamamio hyvn bu dio kardesi icin

(273 puan) tarafından
+1

Kızınız kardeşini pek bi seviyor belli ki 😂😂 ben yurtdışında yaşıyorum temelli yerleşeli 1 ay oldu türkiyedeyken 2.5 yaşındaki oğlum uysal olmasına rağmen dışarı çikinca bi canavara dönüşürdü vahşi doğa espirisini her sokağa çikinca yapardım bende buraya gelince akşam 8de bayılmaması için zor tutuyorum kışlık evimiz ormanda ve Bahçeli sabahtan öğleye kadar öğretmeni ile özel durumları için eğitim alıyor öğleden akşama kadar full spor ve babasıyla orman hayatında takıldıkları için evde hiç sorun yaşamıyorum hatta varlıgı bile belli olmuyor türkiyede apartman hayatında yaşadıkları için erkek çocuklarin enerjileri ne yazık ki vurma çığlık atma yad sokağa çıkınca amaçsızda sağa sola koşma olarak patlak veriyor

(3,345 puan) tarafından

Maalesef casperiye senin abarttığını düşünürdüm bazen ama bütün söylediklerinde haklısın😭

(363 puan) tarafından

ya aslinda abartmiyorumda anlatimsal olarak abartili ornek veriyorum durumun vehameti boyutlari acisindan🤣

-Reklam-
+2 oy
(3,471 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızımın 2 erkek kuzeni bu şekilde. Biri okula gittiğinden beri bayağı duruldu. Diğeri de bu sene okula başlayacak, çok umutluyuz😌

Bildiğin çekirge misali oradan oraya zıplayan, yaramazlık peşinde koşan çocuklardan. 

(3,345 puan) tarafından

Ayyy inşallah hiperaktivite falan değildir😔

+1 oy
(560 puan) tarafından

Gel bacım sarılalım bende var bı tane ,  artık sabır kalmadı benim oğlum alasını yapıyor evde dışarda her yerde artk varya napacagimi şaşırdım ya sözümü hiç bir şekilde asla dinlemez etmez annem her dediğini yapıyor bu sefer çocuk beni tinlamiyorr takmıyor, n'olacak böyle bilmiyorum benimde içimi rahatlatmaya ihtiyacım var ama yok yani olmuyor annemle birlikde kaliyorum çocuk sürekli ondan herşeyi istiyor ondan yapıyor ben izin vermesem ağlıyor hemen anneanneye gidiyor biliyor onun yaptigini

(3,345 puan) tarafından

Sarılalım🥺 gerçekten hayattan soğudum Allah yokluğunu göstermesin ama çok zorlanıyorum sırf bu yüzden eşimle de kötü oluyorum 

(560 puan) tarafından

Amin Allah yokluklarini göstermesin sabredecez buyuyecekler böyle valla bende ailemle kötü oluyorum bana kızıyorlar 

+1 oy
(109 puan) tarafından

Valla bnim oglum 21 aylik sukur doğduğundan beri hareketli ,oturduğunu bilmem yemegi bile gezinerek yiyor surekli düşüyor yani ede her yerden çıkabiliyor bende doktora götürmeyi fusundum ama bu zamanlar da onun kesfedecegi zamanlar normal karsiladim bilemiyorum 

Her hafta sonu koye gelirz hayvanlar var  toprsk var ama ona ragmen enerjisi bitmiyor bu erkek cocuklaei boyle sanirimm :(

(3,345 puan) tarafından

Yalnız değilmişim sevinsem mı üzülsem mi bilemedim🙄

(109 puan) tarafından

Sevin yavrum , bende surekli sikayet ederdim her yeri dagittigindan hareketinden  ama havale geçirip gunlerce halsiz kaldiginda elini kaldiracak dermani olmadiginsa anladim ki onun yaramazligi hareketi benim icin cok guzel bisey sukur i saglikli ki boyle yapıyor inan sende rahatla akisina biraj fuse kalka öğrenecekler her seyi♡

+1 oy
(2,103 puan) tarafından

2 yaşındaki kızımda aynı enerjisi hiç bitmiyor sürekli birşeylerin peşinde ve çok mızmız oldu bu aralar sürekli ağlıyor çığlık atiyor

(3,345 puan) tarafından

2 yaş sendromu hoşgeldin 😬

+1 oy
(557 puan) tarafından

2 yaş 4 ay oldu kızım aynı öyle eve misafir alacağım zaman bı kaç gün eziyet çekiyorum bide kocamda herşeyini bı tarafa atar falam mutfaktan çıkmaz batırır yapar pişirir döker 😅🙃🙃tam krizlik kızımı uyutmasan asla uyumaz o derece enerjik sürekli ninisi var döker saçar yetişemiyorum asla tam Koç Burcu harrketli

(3,345 puan) tarafından

Çok zor ya kafayı yemek üzereyim bende

+1 oy
(5,354 puan) tarafından

Bence erkek kız farketmiyor 

Benim küçük kızda aynı 

Buyuk kızım oynamaz onunla pek fazla bi de sessiz 

Ama küçük çok yaramaz inatçı laftan anlamıyor 

Dedigim dedik diyor karistirmadigi aktarmadigi yer yok 

İstediği olmazsa kendini yerlere atiyor

(3,345 puan) tarafından

Benimki de öyle ne eksik ne fazla bunlar niye böyle ya,biz eskiden bence böyle değildik yani.Acaba folik asidin etkisi olabilir mi?

(5,354 puan) tarafından
+1

Sanmam canım şimdiki çocuklar biraz şımarık büyüyor 

Kıyamıyoruz her istediklerini yapıyoruz alıyoruz 

Biraz da ondan kaynaklı 

(3,345 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın 🙌🏻

+1 oy
(1,903 puan) tarafından

Al bende de o kadar bacım benımki de 28inde 2 yaşında olacak. Deli ediyor benı. Bir yaramazlığı ben engelleyemiyorsam ancak vazgeçerek bırakacağı bir şeyse asla bırakmıyor bazen bağırdıgımda bırakır. Bağırmama rağmen devam eder. 

(3,345 puan) tarafından

Sadece tek ben böyleyim sanıyordum🥲

+1 oy
(198 puan) tarafından

Aynısından bide bende var. Valla evde işim bitmiyor sanki kreş yönetiyorum gibi hissediyorum kendimi 10 çocuk bakıyor gibiyim. Bıseyi düzeltirken başka bişey yapıyor. Beni oturur yada dinlenir vaziyette görürse kaldırır anne gel hadii fln yapar. Kahvaltı yaparken yemek yerken hep hareket halindedir. Misafirliğe gidince hele çayım zaten soğur bir yudum alır kontrol ederim bir yudum alır yiine kontrol ederim .hiç sevmem çocuğunu misafirliğe gidince salanlari. Ben sürekli napiyor ediyor diye hep bı diken üstündeyim. Oğlumdan kaynaklıdır belki bı durum. Çünkü durmuyor hiç. Bende gerçekten çok tükendim yoruldumm. Çevrem tarafından fark ediliyor bu durumda bu çocuk seni çok yoruyor hiç durmuyor sen nasıl başa çıkıyorsun vs gibi yorumlar geliyor.  Bazen de bı çocukta mi bu kadar yoruldun diyenler oluyo. diyorum birazdan fikriniz değişecek gerçekten de değişiyor 😂

(3,345 puan) tarafından

Bazen imdatttt diye bagirasım geliyor inanki😬valla bende salmam içim rahat değil benimde👍🏻

+1 oy
(4,255 puan) tarafından

Bebeğim 13.5 aylık olmak üzere. Son 3 aydır böyle. Etraf dağıtması. Evi indirmesi, koltuk masa ve sandalye tepelerinden topluyorum oğlumu ya üstüne gece hala kac kez uyanıyor ve gündüz 1 saniye durmuyor ayak tabanlarim her gece ağrıyor. Gündüz dışarı da çıkıyoruz yemek de yemiyor dogeu dürüst. 1 kasik için 15 takla atıyorum yani için rahatlasın böyleler 😄

(3,345 puan) tarafından

Çocuk bakmak çok zor ya hele psikoloji alt üst oluyor

+1 oy
(3,005 puan) tarafından

2 yaş ikizleri olan ben ah ne yaptigim ne temizledigim yer belli evde bugün sephayi ikiye ayırdılar kaldırmıştım bide , hiç iş yapasim gelmiyor bazen tosarip oturuyorum. Bugün mesela kolumu kaldirasim yok biei kız biri erkek benm ama ikiside aynı kızım daha çok didikker hatta

(3,345 puan) tarafından

Allah sana güç versin inşallah bizim 2 katımızsın🥲

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 124 göst.
6 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 134 göst.
+1 oy
7 cevap 407 göst.

Kategoriler

1,471,121 soru

24,094,566 cevap

331,983 kullanıcı

...