0 oy
74 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (11 puan) tarafından

Kızlar selam ben 3 temmuz da adet olmuştum 23 temmuz da korunmasız ilişki oldu 24 temmuz da da 24 saat dolmadan Ella içtim bugün 8 Ağustos ve hala adet olmadım sizce korkmalı mıyım bebek istemiyorum zaten 11 aylık kızım var haptan mı gecikme olmuştur kullananlar var mı aranızda bu hapı lütfen yorum ypsar mısınız

3 Cevaplar

0 oy
önce (111 puan) tarafından

Ertesi günü hapını 24 saat içinde değil 1 saat içinde kullanırsanız tam anlamıyla etki eder hamile olabilirsiniz kan testi verip sonucu öğrenebilirsiniz

önce (11 puan) tarafından

Bugün idrar testi yapmıştım negatif çıktı çok stres oldum ya :(((

önce (111 puan) tarafından

İdrar testi 4.haftadan sonra kesin sonuç verir gebelik evvela kana daha sonra idrara geçer arzu ederseniz biraz daha bekleyip tekrar idrar testi yapabilirsiniz yada kan verip kesin sonucu öğrenebilirsiniz

Teşekkür ederim pazartesi bi kan testi vermek en iyisi bu korkuyla ve stresle baş edemiyorum artık

-Reklam-
0 oy
önce (1,826 puan) tarafından

Bende Ella bir hafta gecikme yapmıştı. Ama ben hemen bir iki saat içerisinde kullanmıştım. Siz biraz geç kullanmışsiniz.

Bilmiyorum ya gerçi bi kez daha böyle kullanmak zorunda kalmıştım ve aynı böyle gecikmeye sebep olmuştu ama en iyisi pazartesi bi kan testi vermek sanırım

0 oy
önce (2,595 puan) tarafından

26 saat sonra kullandım önceki ay bu ay gecikmeli de olsa regl oldum

Kaç gün gecikti

önce (2,595 puan) tarafından

Net hatırlamıyorum ama bir iki hafta felan olması laızm

Bende bi kere daha kullanmıştım şimdi daha iyi hatırlıyorum böyle gecikmeli olmuştu sanırım yine aynı diğer türlü olmasın da 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 256 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Btl. (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 746 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Tlntln (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 312 göst.

Kategoriler