0 oy
1,732 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bnm dogumuma gunler kaldi. Herkes kısa kısa dogum hikayelerinden yasadigi maceralarindan bahsetseya :) hem muhabbet olur hemde kim ne yasamis tecrube ederiz :)

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim ki kısa anlatılmayacak bir doğum hikayesi travma yaratır insanda :D
(5,437 puan) tarafından
Kizlar özendim ama napiyim diye basliyor
tarafından
Tamam kuzum bakayım hemen
(5,437 puan) tarafından
Baktinmi kiz
tarafından
Baktım canım daha önce de okumuştum çok hoşuma gitmişti hatırladım ☺☺
(5,437 puan) tarafından
Ahaha komik dimi :))
-Reklam-
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Ayy benimde az kaldı sayılır 2. Gebeliğim 32. Haftadayız <3

1. De 18 yaşındaydım hiç bi belirtim yoktu ogun çok iyiydim oturmaya gitmiştim ordan gelince sancim başladı :D

tarafından
Ilkinde bnmde oyle olmustu sanci bile olmadan suyum geldide gittim.
(5,437 puan) tarafından
Benim suda kanamada gelmedi
0 oy
(2,112 puan) tarafından

Hatırlamak istemedim birden :D Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin sana 

tarafından
Hatirlayin yaa ne kadar kotu olabilirr :)
(2,112 puan) tarafından
Doğum kötü değildi hatta kolaydı, kendi sancım gelmedi 41 1 de suni sancı ile 2 saatte doğurdum ammaaa o dikiş ve kanama kontrolleri mahfetti beni. Ve 1 aya yakın ağrım oldu oturamadım resmen
tarafından
Offf off bacim kadin olmak ne zorr
0 oy
tarafından
Benimki ccoookk uzun hikaye canim en iyisi hic baslamamak :))
tarafından
Basla bnce bol zamanimiz var:))
tarafından
Ben 7 bucuk aylikti kanamam oldu hastaneye gittik 8 9 gün hastanede yattim dogumu durdurdular sonra esimin memleketine gittim yola ciktigimda tam 8 aylik olmuştu 25 saat yolculuk yaptim yoldada ara ara ufak sancilarim vardi dua ede ede gittim ulastim gorumcemin evine gittik bana zorla yemek yedirdi bak yuzun degismis dogum yaparsin bugun ac ac dayanamazsin ye öyle yat dinlen dedi yedim uzandim yarim saat kadar gecti sancilar artti neyse hastaneye gittik suyum falanda gelmisti evde dr dogum baslamis dedi yatisim yapildi aksam saat 8 den 11 bucuga kadar agladim sizlandim avaz avaz agladim 8 cm acilmis 2 cm kalmis dedi hemsire ve ardindan dr geldi asiri kanama var ve bebegin kalp atislari cok yavaslamis dedi acil sezaryen e almamiz lazim yoksa ikiside ölür dayanamaz dedi 8 9 tane dr basima toplandi hizlica karar verdiler sezaryen e aldilar o kadar sancidan sonra sezaryen neyse bi gözümü actim ki hersey bitmis dogum bitmis kendimde degilim bebek nerde dedim halasi kontrole götürmüş avaz avaz agliyodu getirirken ama bana yaklasinca bi anda sustu bu mucize bisey seni kalp atisindan taniyo dusunsene :))) Allah herkese o duyguyu nasip etsin suan ikinci olcak o korku icimde kaldi ya bundada öyle bisey olur diye korkuyorum
tarafından
Sana uzun demistim :))))) sen kasindin naapiimm :)))))
tarafından
Yaaaaaa cok guzel duygu gercekten. Korkma cnm her dogum her hamilelik farkli bunda tek avazda kurtulursun insallah
tarafından
Inşaallah canim sagoll
0 oy
(2,241 puan) tarafından
rabbim bir avazda kurtarsin saglikla al kucagina canim :) ben sezeryan gunu almaya gidecektim cunku normal dogumdan cok korkuyordum 37. haftamda evimi temizledim falan sabah doktora gidecektik savaha karsi 4de suyum geldi birseyler yedim falan hastanede 5cm aciklik vardi sancim  yoktu suni sanci aldim ald dogmadi sezeryan oldum :) simdi 8 aylik kizim 
tarafından
Insallahda insan heyecan yapio iste ikinci olmasina ragmen :)
(2,241 puan) tarafından
on kere de dogursan olur o heycan saniyorum :))
tarafından
Ama yaniiii korkmayim diorum kizimda daha kucuk ya bisi olursa die sacma sapan dusunceleride atamiorum kafamdan.
(2,241 puan) tarafından
oyle dusuncelere girme canim rabbim saglik versin hamileligini guzel gecir korkuyla gecirme ben cok pismanim herseyi kafama taktim hamileligimde  bisi anlamadim
tarafından
Son gunlerim cnm cok sukur hic sikinti yasamadim gezdim tozdum ama tek sayilara dustukya bna gelmeye basladilar :))
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Ne macerası be bacım ölüm kalım savaşı verdim doğum olana kadar içim içimi yedi yavruma kavuşup kokusunu içime çekecek miyim görecek miyim onu diye hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor
(3,556 puan) tarafından
Benim keşke öyle olsaydı kalp hastasıyım canım zorunlu sezaryen oldum anestezi yasak belden olmak zorunda uyuşmama durumu var ve mecbur anestezi verecek doktor ama onda da yoğun bakıma alınmam gerekecekti kalbim anesteziyi kaldıracak güçte değil orda uyanıp uyanamama arasında gidip gelecektim
tarafından
Yaaaaaa ama sonucc suan ikinizde sagliklisiniz degil miii ??
(3,556 puan) tarafından
Öyle diyelim canım şükür bugünümüzede ama kalbimde sorunlar başladı doğumdan sonra kontrol altındayım
tarafından
Gecmis olsun cnm bnm. Rabbim safi ismi ile sifalar versin insallah
(3,556 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah
0 oy
(982 puan) tarafından
Hiç anlatmasak daha iyi :D hatırlamak istemiyorum ☺️
tarafından
Ama ne kadar kotu olabilir yaaa
0 oy
tarafından
Bende kenarda bekleyim benimde çok az kaldı :D
tarafından
Beklioruuuuuuzzzz :)))
0 oy
tarafından
39+2 de normal muayeneye gittim açılma var dedi yatış verecekti eve gitmek istedim sancım olunca hemen gelirim dedim doktorum izin verdi eve geldim bir güzel yemek yedim güç lazım diye sonra duş aldım sıcak suya oturdum açılma hızlansın diye sonra birazda yürüdüm sonra hafif bi atıştırmalık sonra hastane veee bebiş dünyaya gözlerini açar :))
tarafından
Daeisi bna yaaaa yarin muaynem var ve 39 haftadayimmmm
tarafından
Rabbim kolaylık versin cnm kasma kendini sancı geldikçe nefes egzersizi yap çok faydası oluyo
tarafından
Deneyecegimmm cnm bnm :))
0 oy
(219 puan) tarafından
10 gün önceden yalancı sancılarım başladı 3 dakika da bire düşmüştü sancılarım ama nst de çıkmıyodu 1 hafta sonra kontrolüme gitmeden nişanım gelmişti doktor 2 3 güne doğumun başlar dedi 

O gün dışarı dolaştım son kez alışveriş yapmak için 2 3 kere yokuş inip çıktım o günün akşamı 11 de gerçek sancılarım başladı ertesi gün 15.35 de doğumum oldu 15 16 saat sancı çektim doktor sancını evde çek ailenle geçir dedi 2 3 saat evde kaldım sancım geldikçe çömeldim ayağıma ve özellikle belim sıcak su koydum doğumum kolay oldu

Ikınmayı güzel yaparsanız hiç acı çekmiyosunuz

Allahım bi avazda kurtarsın sizi sağ salim kucagınıza alırsınız inşallah
tarafından
Aminnn kuzum bnde yuruyus yapiorum temizlik tapiorum ama yok agri sizi yokkk :))
(219 puan) tarafından
Fazla da kendini yorma o enerji doğumda sana lazım
Hatta doğuma gitmeden bol bol yemek ye enerji olsun ☺️☺️
tarafından
Bi bole azicik gelecegini hissetsem neler yapacamda haber yok daha bebisten :)
0 oy
tarafından
Benimkide dogsada bende yazabilsem :)
tarafından
Bnm ilkinde suyum gelmisti ama bunda ne olur yada olabilir merak ediorummm :)
0 oy
tarafından

Bende burda bekliyeyim , bakalım neler neler olacak ☺☺

tarafından
Kimse iyi bisey olmadigindan sikayetcii :)
tarafından
Keşke bebek ağzımızdan çıksa ya , vallahi nasıl doguracam diye hep dusuncelerdeym☺
tarafından
Kiz oda zor olmaz mi bi midemiz bulanioda canimiz cikio:) bnce valla neremizden cikarsa ciksin zor olacak :)) keske leylekler getirsee :))
tarafından
Ahhh ahhh nerde leyleklere kalsa işimiz ☺☺
tarafından
Hazir kapidan aliverirdik :))
0 oy
(667 puan) tarafından
Tam 40. Haftamin dolmasina bir gun kala nisanim geldi 24 saat sonra da hafif sancilarm basladi gece ucte bebegi o ilk samcimin baslamasndan 32 saat sonra kucagima aldim suni sanci veya ilac almadm dogumda kendi seyrinde gitsin istedm suni alsam belki daha hizlanirdi ama bu sekilde agrilara dayanabildm en azndan sancilarmn buyuk kksmini evde cektm suyum falan gelmedigi icin doktor da eve yolladi :)
tarafından
Senin iyi olmus cnmm :))
0 oy
tarafından
O konulara hiç girmeyelim bence :))) zar zor unuttum kız :D
tarafından
Aynen oyle cnm bebegimi buyuttukce annemin kiymetini daha iyi anliorumm
tarafından
Aynen bende öyleyim valla ahh ahh cileli anam bizi nasıl büyüttün demediğim gün yok valla
tarafından
Nide 5 6 tane doguruluyomus kiz eskiden biz bi tanede bitiozz
tarafından
Aynen ya öylede doğuruyorlardı eskiden anneannem 10 dogurmuş düşün bide annem 5 bizde 1 tane ama sürekli şikayet ediyoruz :)))
tarafından
Aynen cnm ya valla
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Cok zorluda gecse aglasamda mukemmel bi duyguydu

Tekrar tekrar o anı yaşamak istiyorum evladimin gogsumde beni emmesini benim gozyaslarimi hepsiniii❤❤
tarafından
Bn simdi Allah nasip ederse ikinciyi yasayacagimmm :))
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Kontrole die gttim 

Kizimin kalp atisi hizlanmis ( doktoru gelmek istiyor dedi )

2 cm de acikligim olunca gondermedi hafif hafif sancilarm da vardi o aksam yatisim yapildi . Sancilarm yetersiz kalinca suni sanci verdiler. Aksam 7 de yatisim yapildi gece 1.15 de kizim dunyaya geldi. Tek sıkntim sancilara dayanmakti  dogum hanrye girdigmde kizimin kafasi ciktiktan snra hic birsey hissetmedm.ne vucudunun cikisini ne dikisin atilisini dikisim 2 tanrydi zaten az oldu. Biraz duygu karmasasi yasamistim hrm anne oldum hem cok yoruldm hemde9 aydir karnimda tasigim bebegm karsimdaydi :) odaya gectm 15 20 dk ya da kizimi getrdiler zaten ilk emzirdigm an cok guzldi. Allah hrpimizin cocugunu bagislasin sanada hayrli dogum nasip etsin
tarafından
Aminn kuzum Allah razi olsun artik oglumla karsilasmak istiorumm
0 oy
(1,938 puan) tarafından
37+2 haftada sabah uyandım iç çamaşırımda leke vardı nişanım gelmiş meğer hastaneye gittim alttan muayene ettiler 2 cm açılma varmış eve geldim gün boyu yürüyüş yaptım gezdim dolaştım akşam eve geldim duşa girdim sıcak duş aldım kayınvalideler gelmişti oturmaya onlarla otururken inanılmaz bi uyku bastırdı uyumak istedim ama sonrasında her yerim uslanmaya başladı bildiğin müslüman şu akat gibi şırıl şırıl şu akıyordu benden hastaneye gittik tekrardan bu arada saat 11 di gece doğum başlamış dediler yatış yaptılar suni şancı istemedim kendi sancımla doğurdum. Sabah 8.50 de bebeğim kucağımdaydı o çektiğin sancılar hiç umrunda olmuyor orda bebeğimin bağını kesmeden önce kucağıma verdiler ya dünya benim oldu 
tarafından
Sende geze geze doguranlardansin :))
(1,938 puan) tarafından
Aynen öyle
tarafından
Seni azarlayanLari sikayet etseydin sonrasinda kiz
0 oy
tarafından
2 doğum yaptım ilk doğumum tecrübesizlikten felaket geçti ama heycanlıydı ve heycandan sancı geri gitti suni sancı verdiler olmadı sezeryana aldılar dr bu doğuramwz deyip sezeryan doğurdum 

İkinci doğumum bi harikaydı her anı hafızamda drumun adını koydum oğluma ☺️☺️

3. Doğumumun da çok güzel geçeceğinden hiç şüphem yok çünkü drum çok sempatik ve çok eylenceli keyif veren  bi dr ☺️
tarafından
Nasil keyif aliosun mesela nesinden cnm
tarafından
Drum çok iyi ben çok korkuyorum sonda takılacağı için o konuda sakinleştiriyor bide gebe okulunda sürekli karşılaştığımız için ayrıca eşimin de müşterisi ☺️ keyif alıyorum derken ilgisi ve alakasından bahsetmiştim umarım yanlış anlamadın
tarafından
Yok cnm yanlis anlamadim :) yani sonucta doktor be kadar iyi hissettirebilirki die dusundumm :)) beyaz formalilar :))
tarafından
Ooo bütün hastalarınla özenle ilgileniyor sebebi de annesi onu doğum ederken öldüğü için kadınlara çok saygısı var heleki anne adaylarına kibar bi dr
İki dra gidiyorum ikiside çok iyi saolsunlar☺️
tarafından
Darisi bize cnm insallah bizde iyileri ile vicdan sahibi insanlarla karsilasiriz
0 oy
tarafından
Benim gayet kisa ve guzel oldu canim gece belime agri girdi hastaneye indim sanci acilma yoktu doktorumu aradim sabah gel dedi gittim bakti bebegin yeri daralmis dedi acil ameliyata almam lazim dedi ve aldi cok sukur hic zorlanmadim☺❤
tarafından
Sezeryan mi dogurdun cnm ??
tarafından
Evet canim
0 oy
(163,468 puan) tarafından
Som 1 ay kaldi benimde allah yardimcimiz olsun
tarafından
Amin cnm bnm de son 8 :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 692 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,631 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 454 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 125 göst.

Kategoriler

1,474,801 soru

24,145,046 cevap

334,634 kullanıcı

...