Ben 7 bucuk aylikti kanamam oldu hastaneye gittik 8 9 gün hastanede yattim dogumu durdurdular sonra esimin memleketine gittim yola ciktigimda tam 8 aylik olmuştu 25 saat yolculuk yaptim yoldada ara ara ufak sancilarim vardi dua ede ede gittim ulastim gorumcemin evine gittik bana zorla yemek yedirdi bak yuzun degismis dogum yaparsin bugun ac ac dayanamazsin ye öyle yat dinlen dedi yedim uzandim yarim saat kadar gecti sancilar artti neyse hastaneye gittik suyum falanda gelmisti evde dr dogum baslamis dedi yatisim yapildi aksam saat 8 den 11 bucuga kadar agladim sizlandim avaz avaz agladim 8 cm acilmis 2 cm kalmis dedi hemsire ve ardindan dr geldi asiri kanama var ve bebegin kalp atislari cok yavaslamis dedi acil sezaryen e almamiz lazim yoksa ikiside ölür dayanamaz dedi 8 9 tane dr basima toplandi hizlica karar verdiler sezaryen e aldilar o kadar sancidan sonra sezaryen neyse bi gözümü actim ki hersey bitmis dogum bitmis kendimde degilim bebek nerde dedim halasi kontrole götürmüş avaz avaz agliyodu getirirken ama bana yaklasinca bi anda sustu bu mucize bisey seni kalp atisindan taniyo dusunsene :))) Allah herkese o duyguyu nasip etsin suan ikinci olcak o korku icimde kaldi ya bundada öyle bisey olur diye korkuyorum