+2 oy
746 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,130 puan) tarafından

Geçen hafta yemek yapıyorum beni çağırdı salona noldu dedim memesini açmış kızımın ağzına veriyo bak bak beni emmek istiyor dedi saçmalama dedim bırak çocuğu 90yasinda kadınsın ne biçim adetler çıkarıyorsun ya midem bulandı bidaha yapma dedim bugün yine balkona geldim ne goriyim çocuğa zorla vermeye çalışıyor memesini bı kerede laf dinle dedim derdin ne inadimami yapıyorsun ya esimede dedim bende uyardım dinlemiyo napalim diyo iyice sıyırdı ya

27 Cevaplar

+1 oy
(5,233 puan) tarafından

Başlığı okurken aklıma geldi bi dahaki yanına gidişte şöyle sağlam çeken elektrikli bi sağma makinesiyle yanına git aç bakalım madem emmek istiyor bebeğim biraz süt çıkaralım ordan de direkt yapıştır bi çeksin😄

(1,130 puan) tarafından
+1

Vallahi iyi dedin ha bir dahakine pompayla çekelim diyeyim boşa gitmesin oğluna içireyim 😂😂

(5,233 puan) tarafından

Aynen oğluna içirelim de😄

-Reklam-
+1 oy
(2,245 puan) tarafından

Çocuğu yalnız bırakmayın derim.Ayrica çok itici midem bulandı. Daha da sert olurdum helede ikincide 

0 oy
(22,398 puan) tarafından

Ay rezil yemin ederim emzirmeyi ozlediyse bir çocuk daha yapsın ya da kocasına tövbe estağfurullah zorla insanın ağzını bozuyorlar 

(1,130 puan) tarafından

Kaynanamın hiç çocuğu olmamış eşimi evlatlık almış emzirme duygusunu merak ediyor herhalde

0 oy
(54,100 puan) tarafından

ee yalniz birakma onunla 90yasinda neneye.bsbs emanet edilir mi

0 oy
(2,256 puan) tarafından

Ya bu tür şeyler bana sapıklık geliyor. Gerçi 90 yaşından sonra da kudurmazsın artık. 

(1,130 puan) tarafından

Dün karşı tarlamızda yaşlı bir tane amca çalışıyordu güneşin altında kaynanam demez mi bunun hala erkekliği var mıdır diye aboooo anne dedim sana mı dert oldu var ya da yok ne yapacaksın dedim hiç öyle merak ettim diyor

0 oy
(3,338 puan) tarafından

Gelecek linçciler ama buyrun ☺️ Bu yaşlı hanfendi hiç anneliği tatmamış,arkadaşın eşide evlatlık. Ben 3 çocuk emzirdiğim halde halâ emzirmeye hevesim var. O yüzden yanlış bulmakla beraber anlıyabiliyorum onu. Sen kollayacaksın çocuk kollar gibi,başka birşey gelmiyor elinizden 

0 oy
(1,461 puan) tarafından

Ah canlar dedikleriniz tm da anlamaz ki laf yaşlılık annemde öyle diyor kaynananasıdan için tabi bizim mesele farklı konu beli olmaz tabi yaşlılardan yine :)) 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 282 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 399 göst.
1 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,319 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 176 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,473,582 soru

24,126,825 cevap

333,792 kullanıcı

...