+2 oy
721 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,123 puan) tarafından

Geçen hafta yemek yapıyorum beni çağırdı salona noldu dedim memesini açmış kızımın ağzına veriyo bak bak beni emmek istiyor dedi saçmalama dedim bırak çocuğu 90yasinda kadınsın ne biçim adetler çıkarıyorsun ya midem bulandı bidaha yapma dedim bugün yine balkona geldim ne goriyim çocuğa zorla vermeye çalışıyor memesini bı kerede laf dinle dedim derdin ne inadimami yapıyorsun ya esimede dedim bende uyardım dinlemiyo napalim diyo iyice sıyırdı ya

27 Cevaplar

+3 oy
(4,614 puan) tarafından

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ valla ne diyeceğimi bilemiyorum ya

(288 puan) tarafından

hayir cok emzirmek istioduysa doguraydi bitane daha hevesi batdirsa vakti zamaninda hi cocuk fazla emzireydi. kafayi siyirio yaslilar resmen

(4,614 puan) tarafından

çocuk özlemi vs tamam anlarım ama emzirmek nedir ya. hele yaşlı başlı kadın. annemden biliyorum böyle göğsünden bazen yeşil sıvı falan çıkar. demek biri emse onlar ağza girecek. ıyyyk çok iğrenç ya

(6,329 puan) tarafından

Hatırladığım kadar kadının hiç çocuğu olmamış oğlunu da evlatlık almıştı. Ama tam hatırlamıyorum yanlışda post sahibi düzeltir umarım veya doğrular 

(4,614 puan) tarafından

öyle bir postu ben de hatırladım sanki, tabi bu kişi mi onu tam bilmiyorum ama yine de garip geliyor ya

(6,329 puan) tarafından
+2

Kadının kutsalıdır meme. O nedenle yaşlı insanlar torunlarına meme sunar, anneliği tam yaşamamış doyuma ulaşmamış kadınlar da bu psikoloji gelişiyor. Ha ister 10 çocuğu olsun ister tek. Annenin anneliğe doyuma ulaşması gerekiyor. İşten güçten annelik mi yaşamışlar? Sonra toruna salça oluyorlar maalesef 😒

(53,943 puan) tarafından

bu arkadasin 4.cocugu hangi ara oldu nene zaten biraz kafadan di yok eski gelinin sevgilisinin seylerini falan kesmisti 

-Reklam-
+3 oy
(3,637 puan) tarafından

Haklısın evet ama 90 yaşında ki kadını değiştiremezsin o yaştan sonra bunun tek çözümü kaynananın yanında durmaman..

+3 oy
(1,066 puan) tarafından

Senin bu kaynana iyice zıvanadan çıktı 🤷‍♀️

+2 oy
(421 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin 

+2 oy
(172 puan) tarafından

Velle nizanim canımcım 😁 kaynanan da sanırım bizden onlara laf geçmez hayatım işe güce bakacam diye ona emanet etme sadece sen yanında olduğun zaman sevmesine izin ver yalnız bırakma onları 

+2 oy
(4,899 puan) tarafından

Bu kaynanalar neden vampir gibi gelinlerin kanını emiyor 

+1 oy
(23,776 puan) tarafından

Bu yaşlılar gerçekten aklını kaçırmış benimkide oğluma yapmış öyle bişey sonradan kendi söylemiş bi de eşim kızmış annesine 

+1 oy
(496 puan) tarafından

Benim kaynanada ilk cocugumu ona bırakıp market alışverişine gidirdik birgün bi baktım bana diyor emzirdim emmedi o an boğasim geldi kendi doğurmuş gibi davraniyolar ne yapsan değişmiyorlar 

+1 oy
(6,166 puan) tarafından

Bana da komşunun biri dedi ver bakim tutacak mı güldüm yok kalsın dedim manyak kadın 😁

+1 oy
(1,400 puan) tarafından

Bence bu sapıklık başka bişey değil 

+1 oy
(23,868 puan) tarafından

Aay yaşına hürmeten bişey demicem iğrendim

+1 oy
(11,157 puan) tarafından

Ne bu kayananalardaki emzirme sevdası 🤣🤣 kız bu millet yaşlandikca delleniyo valla bişey divemde terbiyem müsade etmiyor 🤣🤣🤣

+1 oy
(692 puan) tarafından

Ay benim abimde bebekken babaannem abime memesini verirmiş annem iş yaparken ağlıyo diye garibim annemde sesini çıkarmamış eski kadınların kafa yapısı çok değişik 🤦‍♀️

+1 oy
(265 puan) tarafından

Kız aynısını kaynanam ilk oğluma yaptı Allah kahretsin onun yüzünden çoçuk memeden iğrendi emziremedim bile mamaya başlamak zorunda kalmıştım göğüslerim patlıyodu sütten ne çektiğimi bi Allah biliyo bi ben 

+1 oy
(337 puan) tarafından

Allah akıl ver ya rabbim 

+1 oy
(1,237 puan) tarafından

Kaynanalarinbole bi hamlesi oluyor anlamsız  ve saçma benim arkadaşımın kaynanası da yapmıştı amaç ne bilmiyorum

+1 oy
(448 puan) tarafından

Aklımı kaçırırım heralde bu nasıl bi iğrençlikdir.. bak sakın çocuğu yalnız bırakma onunla eşini sərt şekilde uyar o konuşsun gerekirse

+1 oy
(2,597 puan) tarafından

Ayy benm kaynanada çıkardı memesini bak seni emiyor beni nasıl emecek diyip ağzına koyma çalıştı ben şokta kaldım ne hareket ettim ne birşey onara bebeğim ağladı zorluyor bu direk aldım anne ne yapiyon sen ne demek seni emmiyor beni emecek bir daha yapma dedim yok emdim dedi anne çok istiyorsan git kendine çocuk doğur çocuk midesi seni almıyor emiyor dedim sustu bir dahada yapmadı 

Ben şokta kaldım saniyelik de olsa senin hep yapıyor sanırım kalbini kır ciden tepkini göster korksun yapmasin

+1 oy
(337 puan) tarafından

Tiksindim ya yemin ederim 

+1 oy
(203 puan) tarafından

Kayınvalidenizin demans yada alzheimer gibi yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları var mı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 279 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 356 göst.
1 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,303 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 164 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.

Kategoriler

1,470,317 soru

24,084,435 cevap

331,399 kullanıcı

...