+1 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Hanimlar oglum eylukde 3.5 yasinda olucak bianda krese baslatma karari aldik hatta sozlesmesini dun yaptik kres ozel bi kres ilk konustugumda bezlide olsa bezsizde olsa tuvalet komusunda sıkıntı olmuyacagini yardimci ogretmenmi dedi tam hatirla.iyorum onlar ilgileniyolar dedi kacirsada bezlide olsa bezsizde olsa ben bezden cikarali 1 ay olmadi daha bana cisini soylemiyo ben goturuyoru. Saatte bi 2 saatte bi kakasini direk altina yapiyo öyle stres oldumki kresde hep boyle kacirsa surekli temizliyeceklermi onlar boyle bu neladar surer benim gibi ugrasip temizlerlermi  sonrasinda sıkıntı olurmu acaba krese yazdirmakla hatami ettim dil terapistimiz onerdigi icin onu dinledik bana akıl verin hanimlar stres oldum

5 Cevaplar

+1 oy
(365 puan) tarafından

temizlerler sen yedek kiyafet koycaksin bolcana. bizimki kizim anasinifinda kacirmadi 4 yastan  buyukdu zaten . bizimde ilkokul 1. sinifta bi 2 hafta kadar sorun oldu tuvalet yarim

kacirmis sekilde eve geliyodu. tuvaletler cok pismis ilk etapta. birde normal alayurka tuvalete yaomayi bilmiyordu okulda klozete yapiomus . klozette her katta bi tane varmis. sira gelmiyormus tenefus boyunca🤣 sira gelince de cogunluk sifonu bozuk diye kirli birakiolarmis kokuomus . o yuzden tiksiniyordu.  benim evinde normal vc yok. uc gun annemlerin evinde kaldik normal vc ye cosini yapmasi icin ögretmek icin. 🤣🤣ogrendi de astik o sorunumuzu sukur sonra normal vc de sifonu. ipi kisaymis boyu yetismiyodu. gittim okula girdim . kopmayacak bir ip bagladim

okulun sifonuna . kizimin kullandigi kattaki sifona . baskasi pis birakip gidiomus . bizimkininde boyu sifonun ipine yetismedigi icin temizleyip yapamiomus. ben ip baglayinca o sorunu da astik sukur

(25 puan) tarafından

Cok stres yapiyorum canim ya sozlesmede yaptik kres diger subesini acti bulundugum ilceye hersey yeni son model benimkiyle 5. Ogrencileri olmus eylule kadar nekadar ogrenci topluyabilirlerse basliyacaklar azda olsa cokda olsa öyle güzel konustularki bizle iciniz rahat olsun ne sorsak sıkıntı olmuyacagini soylediler umarim pisman olmam 

(6,312 puan) tarafından

Herşey yeni son model derken neler onlar merak ettim😁

(25 puan) tarafından

Canim cocuklarin kullanacagi oyuncaklar esyalar yeni almis hep tertemiz vok guzel gozukuyodu piyanosundan tut zimnastik spor odasi baya bi sinif vardi

-Reklam-
0 oy
(20,800 puan) tarafından

Kreş ozelmis bende çalıştım bir dönem temizlerler eğer öğretmenleri iyiyse sık sık tuvaletini de sorar biz öyle yapıyorduk çünkü temizlemek daha zor yanlış anlamayın sorarlar ki altına yapmasın 

(25 puan) tarafından

Ay insaAllah surekli sorarlar bana ozellikle soylemiyo hatta babasini gorunce babasina baba Çiş diye soyluyo onu ogretmenleriylede tanisinca konusucam iletisim halinde olucam zaten günün belli saatlerinde arayip sorma hakkimiz varmis bilgi almak icin 

(20,800 puan) tarafından

Temizlemek daha zor İnan yapmaması için ellerinden geleni yaparlar 

(25 puan) tarafından

Sagolasin canim ya rahatladim biraz 

0 oy
(172 puan) tarafından

Çocukların nazi bir bize canım inan. Bu arada özel kreş dedin sakıncası yoksa aylık ücreti sorabilir miyim bide hangi şehirde yaşıyorsunuz 

(172 puan) tarafından

İşte bizimde biraz sert olmamız gerekiyor ama mümkün olmuyor çoğunlukla 😁 fiyat gayet uygun geldi bana çok istiyorum bende göndermeyi inşallah olur bakalım 

(25 puan) tarafından

Evet canim uygun daha pahali olan yerler var hatta yeni acildi buraya musteri toplamaya calisiyolar kurum sahibi yardimcisi cok guzel konustular ettiler ama onemli olan ogretmenleri  insaAllah vicdan sahibi iyi olan denk gelir sanada bizede canim dusunuyorsan iyi arastir benim evimin karsisinda yakinindada var buranin diger subesinin yorumlari iyi diye kayit ettik umarim oyle olur burasida 

(172 puan) tarafından

İnşallah canım çok güzel olur ferah ol sen. Çok teşekkür ederim benim oğlum bana aşırı bağlı gönderirsem nasıl olur inan bilmiyorum. Bu arada oğullarımız aynı yaşta ne kadar zaman oldu bezi birakali. Bizim bir ay oldu ama hâlâ söylemiyor bazen elimi tutup götürüyor tuvalete ama. Bide klozette mi alıştırdın lazımlık mı alaturka tuvalet mi ben üçünü de denedim ama benim oğlum alaturka tuvaleti sevdi sanırım orda yapıyor artık diğerlerini sevmedi 

(25 puan) tarafından

Canim benim pazar gunu tam 2 hafta olucak lazimligi sevmedi benimkide klozete alisti ona yapiyo aparati var klozetin uzerinde basamagina cikip oturuyo 

(172 puan) tarafından

Evet bende aldım o aparatı ama sevmedi alaturka dan devam ediyoruz

0 oy
(3,476 puan) tarafından

Eltimin oğlu 4 yaşında, anaokuluna gidiyor. Evdeyken oyuna daldığı için altına kaçırdığı oluyor ama okulda asla altına yapmamış. Ki yine de yedekte elbiseleri var kreşte, ne olur ne olmaz diye. 

(25 puan) tarafından

Ayy insaAllah canim ya cekinirde onlardan söyler umarim peki merak ettigim tuvaletini yaptiktan sonra oglun temizliyip ustunu cekiyomuydu ogretmenimi yapiyodu  

(3,476 puan) tarafından

Bu konuda sürekli biri var yardımcı olması için. Yani destek alıyor. 

(25 puan) tarafından

Iyi bari canim sevindim burdada olur muhakkak

0 oy
(523 puan) tarafından

Canım bizde bezden önce cantaya fazla kiyafet koyardım bez koyardım ıslak bez koyardım 

Çoğu zaman abla ben degistiririm derdi 

Ben utanırdım kendim degistirirdim 

Çok şükür bu yıl öğrendi ve attık bezi 

Şimdi koşa koşa kendisi gidiyor wc ye klozete alıştı digerini kullanamiyo.

(25 puan) tarafından

Ilk zamanlar altina yapiyomuydu peki canim alismasi sana soypemedi nekadar sürdü 

(523 puan) tarafından

Evet canım ara ara kaçırdığı oluyordu 

Yine oluyor olmuyor değil ama 

Kızmıyorum 

Temizliyorum 

Utanıyor galiba ağlamaya başlıyor

Gülüm alışması tabiki zaman alır 

15 günde alıştı..

Sende alıştırmak için külot bez kullanabilirsin.

Molfix var o güzeldi onu alıyordum alışana kadar.

(25 puan) tarafından

Disarda bende kilot bez kullaniyorum canim asla kizmiyorum kreste boyle surekli yaparsa nasil olucak diye cekiniyorum biraz umarim ordakilerden gorur soyler ogretmenine

(523 puan) tarafından

Bizim ki öğretmene söylüyordu beden dili ile işaret dili ile konusamıyordu bu yıl konusmaya başladı 2 yıldır rehabilitasyona gidip geliyoruz işte ama ben baya faydasını gördüm ama.

(523 puan) tarafından

6 ya giriyor yaşı.zamanla söyler merak etme arkadaşları ona yoldaş olur.yaninda çişim var diyen illa olur.oda alışır.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 299 göst.
0 oy
10 cevap 250 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 307 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Y.ertan08 (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Amine su (3,417 puan) tarafından soruldu