+1 oy
668 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (79 puan) tarafından

Allah aşkına yargilayan bsy yazmasin yargilayaninda başı gelsin şuan o kadar doluyum öfkeliyim ki anlatamam. Kimseye anlatamiyorm o yusden yazıyorum buraya. Umarım benm gibiler vardır ve içimi rahatlatirsinz yazdıklarınızla. Oglum 3.5 yasinda ve 5 aydir oğlumu taniyamiyorum öfkeli sinirli saldırgan birine dönüştü birden. Vurup duruyor kötü sözler söylüyor. Bagirmalar cagirmalar anı sinir krizleri. Eve gelmek istemiyor afedersnz I T gibi sabahtan akşama kadar disardayiz ne yemek yer doğru düzgün ne uyur ne yerinde durur yemin ederim salonda koltukta uzanıp 5 dakika televizyon izlemek çay içmek benim içim imkansiz olmuş. Cok uykum var dinlenmek istiyorum. Bıktım yemin ederim çok yoruldum çok tükendim. Biri arıyor konuştuğumu görüyor bilerek ağlama krizi başlıyor kapatır kapatmaz susuyor. Napicam ben böyle tek benm oğlum mu böyle acaba ağlayarak yaziyorum suan bende kriz gecitd8m artık poposuna vurarak aglayarak uyuttum şuan elimde olmadan ya bende insanım şimdi de vicdan azabı çekiyorum ama kizlar vallahi bende yoruluyorum napcam bennn:((((

21 Cevaplar

+1 oy
(253 puan) tarafından

Abisi varmı benim oglumda 3bucuk yasında bebekken cok sakindi abiyle kavga etmektenmi anlamadım acayip sinir küpü oldu yan baksam sorun agız acılmıyor bu yaşta daha napcamı şaştım :((

-Reklam-

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 507 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kubrabas (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 601 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde EymenikonunAnnesi (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,340 göst.
23 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 421 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,459 soru

24,154,710 cevap

335,080 kullanıcı

...