+5 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde (577 puan) tarafından

Bir yıl olacak geldiğim yerde kimsem yok çok sıkılıyorum benim gibi olan varmı karşı komşular var onlarda yaşlı insan kendi gibi birini arıyor yok iki çocukla vakit geçip gidiyor ama bir yandan da bi arkadaş olsaydı diyorum:(

15 Cevaplar

+2 oy
(1,325 puan) tarafından

Canım hangi sehirdesin 

(577 puan) tarafından

Sivas'tayım canım

(1,325 puan) tarafından

Sivasın yollarını hep dinlerim cok hoşuma gider.

Peki kitap falan okusan 

Cocuklara su havuzu yapsan oynarlar 

Çiçek dikebilirsin 

Toprakla uğraşmak iyi gelir 

El işi dantel örgü yapabilirsin 

Kurslar vardır onlara katılabilirsiniz 

(577 puan) tarafından

Kpss ye başladım ama galiba kışın kurs oluyormuş onada katılcm yoksa asosyal oldum çıktım bunalıyorum evde küçük olanı yanımda götürürüm 1 2 saatlik oluyor zaten 

(1,325 puan) tarafından

Yani vaktini degerlendirmek lazım 

(577 puan) tarafından

Teşekkürler canım aynen öyle zaten vakit bi şeylerle geçiyor ama bi konuşacak insan aramıyorda değilim inşallah bulurum bi arkadaş:)))

(54,185 puan) tarafından

büyüğü napcan kursa giderken bende onu merak ettim☺️

(1,409 puan) tarafından

Kız zaten kışın okul olur ya büyüğü okula gider bence☺️

(577 puan) tarafından

Aynen okula götürcm ordan kursa

-Reklam-
+2 oy
(8,325 puan) tarafından

Valla 6 senedir bir apartmandayım hiç bir gün komşuya gidip gelme isteği olmadı. Tanımadığım insanların yanında hiç rahat edemem. Samimi vakit geçiremem. Görsem kapıda selamünaleyküm, aleykümselam bu kadar. Kafam rahat. 

Bizim komşular hepsi kapıya toplanır, kahvaltı çay saati vs yaparlardı. Ben inmezdim. Bir müddet sonra hepsi düşman oldu birbirine, birbirleri arkasından konuşulan her şey ortaya döküldü 😂bir kere daha mesafenin ne kadar önemli olduğunu anladım 

(577 puan) tarafından

:)) dogru mesafe güzel bir şey ama bende senin gibiym hiç rahat edemem ama dost arıyorum arkadaşlıktan ziyada işin bittimi hepsi arkasını dönüyor öyle insanları istemiyorum 

(8,325 puan) tarafından

İşte bu devirde dost bulmak maalesef o kadar zor ki 😕kimseye güven olmuyor 

(577 puan) tarafından

Keşke böyle olmasa ya bilmiyorum dua bile ediyorum bana benden daha iyi insan keşke

+2 oy
(1,325 puan) tarafından

Bende istanbuldan sakaryaya taşındım 

Bu yıl kasımda 2 yıl olacak 

Komsuları gördüğüm zaman selam alır selam veririm o kadar 

Samimi olmayı sevmem 

+2 oy
(966 puan) tarafından

Ben 4 yıldır buradayım bir tane bile yakın arkadaşım yok. Apartmanda zaten herkes yaşlı çocuğumla oyun oynuyoruz parka falan gidiyoruz ama işlerden falan benim sıkılmaya vaktim olmuyor

(577 puan) tarafından

Sivasta mısın yani benimde öyle iş bitmiyor zaten arada park çocuklarla geçiyor vakit 

+1 oy
(5,811 puan) tarafından

4sene oldu bu eve taşınalı. Apartmandan yönetici dışında kimseyi tanımıyorum. 1 kişi vardı,onunla görüşüyorduk o da taşındı. 

Gerisi full yaşlı 😂 

Parka gidiyoruz arada yaşıtım kişiler geliyor ama diğerleri ile görüşmesem de olur. Belki kızım büyüdükçe daha çok konuşuruz bilemiyorum. 

Arkadaşlarım var ama hep şehrin uç kısımlarındayız. Ya araba ya çocuklar vs görüşemiyoruz. Ben de kızımın kanki yaptım kendime 😂

(5,811 puan) tarafından

Sivas'ın neresindensin. Benim ablam sivasta yaşıyor ama o kadar yoğun çalışıyor ki gittiğimizde biz bile zor görüşüyoruz

(577 puan) tarafından

İlçesindeyim canım öyle herkes kendi halinde aslında bende çok boş degilim ama arada bi sohbet edecek insan arıyorum ama yok maalesef 

+1 oy
(7,047 puan) tarafından

Bende öyleyik cnm iki yıl oldu taşındım kimse yok burda o kadar üzülüyorum ki çocuklarım evin içinde Ziyan oluyor. Site falanda yok Park 20 dklik mesafe ama iki çocuk zor oluyor. 

Şuan bı şeyler bekliyoruz olursa inşallah olur tekrar tasincaz  çocuklarım için çok istiyorum burdan çıkmayı 

(577 puan) tarafından
+1

İnşallah hayırlısı olur hakkında iyi insanlar çıksın karşına 

+1 oy
(2,117 puan) tarafından

Valla bende hiç arkadaş canlısı değilim hiç sevmem bence hiç gerek yok kimseye 

(577 puan) tarafından

Yaşın kaç acaba bende öyleydim ama bir noktadan sonra niye boş yaşıyoruz bu hayatı demeye başladım 

(2,117 puan) tarafından

33 yaşındayım 

(577 puan) tarafından

Hmm anladım canım aynıyız 

0 oy
(28,336 puan) tarafından

Çocuklar okula başlayınca olur arkadaşın ☺️

0 oy
(15,993 puan) tarafından

Oturduğum yerde 2 yol sonra ark ortamı kurdum oda parkta çocuklar sayesinde ☺️  

(577 puan) tarafından

İyimiş valla:))

0 oy
(806 puan) tarafından

Evimin bahçesine ayak basar basmaz daha kapımı açıp evimi görmemişken yan evlerimdeki komşularımın merhaba deyip beni bağırlarına basması hiçbirini tanımam etmem ama o kadar sıcaklardı ki sayelerinde buraya adapte olup kültürlerini öğrendim yoksa çok zorlanırdım

(577 puan) tarafından

Ne güzel ya iyi insanlara denk gelmek sevindim valla 

0 oy
(1,468 puan) tarafından

Canım benimde yok 1 kiracı var zaten oda yok aman eskiden okuldaydı aramıyom:)) 

0 oy
(929 puan) tarafından

Sivasın neresindesin canım 

(577 puan) tarafından

İlçesi Şarkışla 

(929 puan) tarafından

Bende yıldızeli 

(577 puan) tarafından

Hmm Yıldızeli bir saat var buraya yolda kalmıştık orda yüksek bide Çeçen köyleri vardı

0 oy
(25,152 puan) tarafından

Bende farklı bir memlekette ailemden çok uzaktayım başlarda komsum falan vardı ama gebelik doğum çocuk derken herkesle uzaklaştım ilk yıllarımda çok fazla misafirim gelirdi yer içer giderlerdi sende gel derlerdi sonra ama özellikle arayıp davet etme falan olmayınca bende uzak durdum uğraşamam kimseyle banane yav çocuğa eve zor yetişiyorum zaten eltim var bir tane o geldi yakınıma onla takılırım artık büyük ihtimalle 

(577 puan) tarafından

En iyisi canım en azından görüşecegin biri var çokta kalabalık iyi olmuyor bende sevmem 

0 oy
(2,570 puan) tarafından

Eşinin buluştuğunuz arkadaşları yok mu. Eşleri ile arkadaş olabilirsin.

Ya da eşinin iş arkadaşlarının eşleri..

0 oy
(14,950 puan) tarafından

5 sene apartmanda kaldım bahçeye oturumlarda beni de çağırırlardı. 2 senedir köydeyim millet işten güçten oturamıyor sokakta ayak üstü 2 muhabbet o kadar. (Benimde hep yaşını almış çocuksuz komşularım oldu) anlaşmak muhabbet edebilmek önemli

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 300 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 305 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 789 göst.
+2 oy
6 cevap 201 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (250 puan) tarafından soruldu