+3 oy
527 göst.
önce Diğer kategorisinde (946 puan) tarafından

7sene once dogumda bebeyimi kayb ettim guzel giden bir hamilelikdi uzun yazmak istemiyorum oralarini ismi nigardi esimin babaanesinin ismiydi.Sonra cok sukur oglum ve kizim oldu o ismi kulanmadim.Simdi esimin amcasi oglunun kizi oldu babaanesinin ismini koydular Nigar ismi.Gorunce icim bir buruk oldu kotu oldum.Bunu buraya neden yazdim bilmiyorum amma yazmak istedim.

10 Cevaplar

+5 oy
önce (346 puan) tarafından

Annesi öbür tarafta "ben annem olmadan cennete girmem" diyen bir şefaatçin var. Zordur illaki biliyorum ama sabır en güzel ibadetlerden bir tanesidir. Allah sana inşirah ferahlığı versin inşallah canım benim, Rabb'im çocuklarına sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah 

önce (946 puan) tarafından

Tesekur ederim butun cocuklar saglikli ,mutlu olsun insaAllah.Ben kabulendim kismetimde yokmus dedim benim seslenemediyim ismi onlarin koymasi ayni gunu yasadim burukluk oldu icimde saglikla buyusun

-Reklam-
+2 oy
önce (911 puan) tarafından

Rabbım sabır versin canim 

Tesekur ederim❤️

+1 oy
önce (2,212 puan) tarafından

Öncelikle Allah ne sana ne de başkalarına bu acıyı yaşatmasın. 

Hayatta her türlü imtihan vardır. Kimi zenginlikle, kimi fakirlikle, anasıyla babasıyla, evladiysa, kardeşiyle vs vs.

Seninde imtihanın bu yöndeymiş. Önemli olan Allah'ın verdiğine de aldığına da hamdetmek. İnşallah bundan sonra evlatlarının ve evlatlarımızın geleceği parlak olur 🤲🏻

Tesekur ederim ben kabulendim isyan etmem kader kismet dedim vardir bir hayir.Benim seslenemediyim ismi onlarin koymasi ayni gunu yasadim bir uzuntu oldu.

+1 oy
önce (1,064 puan) tarafından

Allah sabır versin. Aynı şeyi bende 27 temmuzda yaşadım sezeryan günü verilmişti herşey yolundayken bütün hazırlıklar yapilmisken doğuma 2 gün kala bebeğimin hareketlerini hissetmedim doktora gittim kalbi durmuş dendi acil sezeryana alindim :( şok olmuştum günlerce ağlayamadim bile. üzgünüm, şaşkınım, boşlukta gibiyim ama Allah'tan gelmis takdiri ilahi diyoruz sabr ediyoruz vardır bir hayr insaAllah. İnsan unutamıyor elbette 

önce (156 puan) tarafından
+1

Allah rahmet eylesin gülüm 

Allah sabr versin canim sanada.7yilda gecse unutulmuyor tabi.Kabulendim ben isyan etmem.Amma benim seslenemediyim ismi koymalari ayni gunu yasadim sanki

Amin Allah razı olsun saqolasin 🤲🏻 

Amin canım sanada Allah sabır versin. Rabbim diğer çocuklarımızı bağışlasın 🤲🏻 Acın tazelenmiş zor tabiki

Amin wukur saglikli evlatlarim var amma dogru soyluyorsun acim tazelenmis gibi oldu

+1 oy
önce (2,303 puan) tarafından

Başın sağolsun öncelikle.bende bi kız bebeği kaybettim.cinsiyetini ilk öğrendiğim zaman ona ünisex bi tulum almıştım.sonra 4.ayda kaybettim.1 sene sonra görümcem bize geldi o da bende hamileydik.bizim evi taşıyorduk.eşim o sırq laf arasında tulumu kardeşime verecem dedi onun yanında benimde aklıma o tulum gelmedi hiç kaldırmıştım çünkü.bende başka bişeyden bahsediyor sandım.sonra görümcemin elinde gördüm.benim bebeğimindi dedim sessizce.ağladığımı gördüğü halde vermedi.elinde tuttu bebeğim doğunca giydirecem dedi.ogün benimdr içim burkulmuştu.

+1

🥹😩

önce (2,105 puan) tarafından
+1

Vicdansızlik resmen ..... Allah sabır versin

Allah sabr versin.Esin yanlis yapmis.Ben kabulendim Rabimden geldi hayir vardir dedim.O ismi koymalari burukluk yaratdi bugun bende

+1 oy

Allah sabır versin inşallah canım 

Tesekur ederim canim❤️

+1 oy
önce (208 puan) tarafından

Yetim kelimesi öksüz kelimesi var annesini babasını kaybeden çocuklar için ama çocuğunu kaybeden ne yetim ne de öksüz bi kelime yok tarif Eden . Evlat acısı çok zor bende iki tane kaybettim biri kendi düştü karnında öbürü kürtajla. Her acı üzüntü geçiyor ama evlat acısı baki. Rüyamda gördüm onları dört beş yaş çok güzellerdi hala aklımda rüyam dün gibi Allah sabır versin 

+1

Tesekur ederim canim Allah sanada sabr versin evet bu baska bir aci.Unutmuyorsun amma aciyla yasamaya alisiyorsun

0 oy
önce (2,105 puan) tarafından

Bu dünyada imtihanın çok büyük Allah sabır versin içini rahatlatır belki cennet kapısında annem olmadan girmem diyecek bir melek seni bekliyor olacak sabret 🩷🩷

Tesekur ederim kimse oyle birsey yasasin istemem.Kabulendim kader kismet dedim.Ayni ismi koymalari beni o gune goturdu yeniden yasadim sanki onlari

0 oy
önce (91 puan) tarafından

Eşimin yengesi de bebeğini doğumda kaybetmişti. Bebeklerinin ismi okadar hoşuma gitmişti ki sonra kızım olunca çok koymak istedim başka isim yok gibi sanki ama koymadım. Benim kızımı her gördügünde hatırlarlar üzülürler bir anlıkta olsa akıllarına gelir diye koyamadım. İyikide öyle yapmışım. 

Bende duydugumda uzuldum acikcasi.Esimin babaanesinin ismiydi simdi kuzeni koydu saglikla buyusun

0 oy
önce (19,557 puan) tarafından

Rabbim sabır versin karnında da kaybetsen evlat kucağında da kaybetsen evlat acısı zordur geçmez 😔

Evet biz kadinlar hamileliyi oyrendiyimiz anda anne oluyoruz gormeden dokunmadan seviyoruz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 137 göst.
3 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 499 göst.
15 Ağustos 2018 Diğer kategorisinde Aysecik35 (299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 168 göst.