+1 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından

Kızlar Bir önceki postumda eşimle tartıştığımı ve anlaşamadığımı söylemiştim hakaretler ve küfürler ediyor Ben dün gece çok ağladım o kadar ağladım ki o kadar ah ettim ki o kadar Ağlama sesimi duymuştur illa ki yanıma bile dahi gelmedi.hatta bir ara artık hasta olmuştum  ağlamayı kesmiştim sonra gül hastalığı olduğumu öğrendim Doktorum dedi ki neden Stres yaptın dedi Keşke dedi Gözyaşlarınla stresini atsaydın kendini sıkmasaydın falan dedi artık o günden sonra da ağlamaya başladım o kadar Pişkin ki kaldırmadım işe giderken düşünün çocuklarını öptü gitti benden bir özür bile dilemedi yani Bir de Buradan cumaya gidiyor Allah o namazını kabul eder mi bilemiyorum iki üç gün konuşmayı düşünmüyorum kendine gelene kadar konuşmayı düşünmüyorum siz olsanız Ne yaparsınız nasıl yol izlersiniz bir de sabah kahvaltısını hazırladım onun kendimede kahve yapmıştım cüzdanın yanına kahvesini de koydum ben salağımGerçekten Sizler bu durumda ne yapardınız kafam o kadar allak bullak ki

3 Cevaplar

+4 oy
(669 puan) tarafından

Sabah kahvaltısını hazırladıktan sonra 3-4 gün konuşmamanın hiç bir anlamı yok. 😌 Kocanı al psikiyatriye götür onlar anca iflah eder 

(315 puan) tarafından

Evet kesinlikle öyle çift terapisi için de gitmiştim gelmedi tek başıma da devam edemeyeceğim için iptal ettim Hatta psikiyatrist eşime de yazdı O gelmek istemediği için hiç cevap vermedi

-Reklam-
+3 oy
(1,751 puan) tarafından

Boşver sen yine üstüne düşeni yap Allah rızası için elbet pişman olacak konuşacak 

(315 puan) tarafından

Bir yerden sonra ben de öyle düşünüyorum ama baktığı anda diyorum Bir tek Allah rızası için bana yok ki ona da var yani bilmiyorum çocuklarım için sabretmeye çalışıyorum ama elimden gelen bu sadece susmak burada birkaç insanla dertleşmek bu kadar

0 oy
(486 puan) tarafından

Kocanın yediyi önünde kahvesi kıyafetleri hazır.. deyil 4 gün 4 ayda konuşmasan memnun olur.. keşke başdan aç susuz kalsaydıda belki değerini anlardı

(315 puan) tarafından

Evet sizin dediğiniz Çok doğru ama 6 yıllık evliyim Hani hep ne kadar çok tartışsak da ben onun sofrasını da kahvesini de çayını hazır etmişimdir o da bana maddi açıdan hiç zorluk çıkartmamıştır ne kadar kırgın ve kızgın olsa da paramı vermiştir hep bundan dolayı nasıl yapacağımı bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 365 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
3 cevap 274 göst.
0 oy
5 cevap 266 göst.
5 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Didemm (89 puan) tarafından soruldu

Kategoriler