+1 oy
89 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (18 puan) tarafından

Kızlar biz 3 yıl önce beko'dan bir buzdolabı aldık yaklaşık bir ay önce yandı alt üst soğutmuyorduk garanti kapsamında garantiye yolladık değişime gitti yeni bir buzdolabı gelmiş ama dünden beridir 8 saat fişini takmadık 3 saatte boş ders çalıştırdık ancak tekrardan buzdolabımız şu anda şarj tel arttırıyor elektrik gittiği anda motoru 15 dakika sonra devreye giriyor lütfen bilgisi olan bana dönüş yapabilir mi neden böyle oluyor artık sinirden oturup ağladım

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,183 puan) tarafından

Şase yapıyor demekki.dolap sıkıntılı yada prizde sıkıntı olabilir başka bir prize deneyin hâlâ aynıysa servisi arayacaksın. 🙂Garanti kapsamındaysa mecbur ilgilenecekler

-Reklam-
+1 oy
önce (3,702 puan) tarafından

Marka model sorun yazıb chat gptye sordum. Çok iyi çözüm yazdı. Sennde yap. 

+1 oy
önce (250 puan) tarafından

Priz yada evin salterlerinin olduğu yerde akım gücü ile alakalı bir yer varmış düşük voltajlı bir şey takılı olabilir  benimde bir kaç defa klima artı çamaşır makinesi çalışınca şalter attı.dusuk voltajlı bir şey takılırsa kaldırmıyor olabilir dediler değiştircez yine de bir elektrikci ve yetkili servisle görüşün lütfen buzdolabı elimiz ayağımız ins bir an önce çözüme kavuşursunuz 

önce (18 puan) tarafından

Canım vala senin yorumun çok kafama yattı öyle olabilir gerçekten çünkü buzdolabı garantideyken bir defa daha şartel atmıştı inşallah buzdolabından kaynaklı değildir ya

önce (250 puan) tarafından

Benimde sknti yaşayınca elektrikciye gösterdik akım yeri düşük onu yukseltcez düzelir dedi.minnacik bir parça işte hemen çözülür yoksa sürekli makineler bozulur 

+1 oy
önce (4,439 puan) tarafından

prizde veya sigortada sorun olabilir. bizim bulaşık makinesi yapıyordu bunu, sigortayı değiştirdik 

0 oy
önce (23,461 puan) tarafından

Benimkide uğur marka aynı sorunları yaşadık yarın servis gelecek düzeldi bi yine bozuldu vallaa usandım ya

önce (18 puan) tarafından

Canım vallahi biz köyde yaşıyoruz işte biz gönderip alana kadar bir buzdolabı fiyatı kira veriyoruz işte lütfen seninkine bakınca banada haber verir misin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 206 göst.
28 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Tunber (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 124 göst.
10 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mevah (1,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 376 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu