+2 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından

Kızlar derialti implant taktırdım çünkü ilk ayda bir şey yoktu 2 3 ay hiç adet olmadım 2 ay boyunca yani ondan sonra bir aydır g adet oldum ve kesintisiz devam ediyor normal adet gibi az bir kanıma değil yani günlük affedersiniz iki bebek bezi kullanıyorum daha da bitmedi yani jinekolojiye de pazartesi gününe randevu alabildim bulamadım hiç bu derialti implant için normal bir durum mu sizce

5 Cevaplar

+1 oy
(11,150 puan) tarafından

Bende taktırdım 2 ay olacak geçen ay adet gördüm ama öyle yoğun kanamali olmadı bu ayda işte ayın 10 unda falan olmam gerekiyor bekliyorum. Böyle yan etkileri olacağını bilmiyordum. Spriali ara kanama çok oluyor kanaman çok oluyo diye çıkarttım umarım bunda öyle olmaz yoksa eşim beni topa koyar valla zor sıkışık zamanda parayı ucu ucuna zar Zor denkleştirip taktırdım 🤣

(3,702 puan) tarafından

Doğumdan hemen sonra sbiral takılıyormu? Bende sezeryan olacak. Ama bi tanıdığım geçenlerde  sbiral için 6ay geçmesi lazım ki rahim eski haline dönsün dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum. Sezeryandan hemen sonra emzirme de düvam ederse sbiral taktırmak mümkünmü? 

(3,025 puan) tarafından

@Gunes1997

Bana da takmadılar bebeğim 5 aylık bir ay sonra gidip takacağım 3 aylık iğne vurdurdum korunma için

(3,702 puan) tarafından

Emziriyormusun peki

(7,764 puan) tarafından

Yaklaşık 5 ay olacak takalı hala ara kanamalar oluyor ama ben şikayetçi değilim gebelikten iyi koruyor 

İlk 3 ayın 2 ayı baya kanamalı geçti daha sonra kesildi bi kaç gündür azar azar görüyorjm 

(3,025 puan) tarafından

Evet cnm

-Reklam-
+1 oy
(3,025 puan) tarafından

Tüm korunma yollarının vücudu alışması için adeti geciktirmeye fazlalaştırma gibi yolu vardı demişti Ebem Ben de 3 aylık iğne yaptırdım 2 ay boyunca gelmedi şu anda 3 haftadır Kanamam var alt üst ediyor bu iğneler beni 🙄 bir ay sonra gidip bir sprial takılacağım

0 oy
(7,764 puan) tarafından

Bi görünsen iyi olacak canım benim ilk 3 ayın 2 ay aşırı kanama oldu daha sonra kesildi. Geçen günlerde adet gördüm azdı adet bitince günlerdir azar azar ara kanamalar oluyor

0 oy
(23,589 puan) tarafından

2 ay olmadın ya ondandır canım bana normal geldi

0 oy
(218 puan) tarafından

Bende taktıralı 3 ay oldu doktor ilk 3 ay adet olmayabilirsin dedi gerçektende öyle oldu 3 ayım doldu adet ağrım başladı sonra leke halinde gördüm afedersin lavabodan lavaboya gördüm yani doktor demişti spral gibi kanama yapmaz lekelenme şeklinde yaşarsın demişti sen yinede sor tabi doktoruna herkezde aynı şey olacak değil bende spralde bebek bezi kullanıyordum çok fenaydı

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 196 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.
+1 oy
2 cevap 94 göst.
25 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,924 soru

24,078,925 cevap

331,086 kullanıcı

...