+7 oy
755 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,762 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız. 

Ben çok iyiyim ve dahada iyi olacam inanıyorum 

İnanmak bana göre başarmanın yarısı 🤗

Eylül 8 yatisim yapılıyor 9 u ameliyat oluyorum ve bağırsaklarim içeri alınıyor bende normal bir hayata dönüyorum Rabbimin izniyle inşallah 

Eskisi gibi giremiyorum ama ara ara postlara göz atıyorum 

Sizlere diyeceğim şu bilenler vardır şu bi kaç yıldır çok savaş verdim çok badireler atlattım rabbim verdi sabrını da gücünü kuvvetinide neyse uzatmayım kısacası 

ASLA AMA ASLA KARAMSAR OLMAYIN VE ASLA UMUDUNUZU KAYBETMEYİN BİZİM HAYİR OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZ ŞER. ŞER DİYE GÖRDÜGÜMÜZDE BİR HAYIR VARDIR 

CEVAP YAZMAZSAM KUSURA BAKMAYIN HEPİNİZİ GÜZEL KALPLERİNİZDEN ÖPÜYORUM 

30 Cevaplar

+1 oy
(368 puan) tarafından

Senin yaşadıkların bana umut oluyor şuan gözlerim dolu dolu okudum benimde 2 çocuğum var 3. Ye hamileyim kanama alanı var kese etrafında düşük tehlikem var ayrıca Plesenta rahim ağzına yerleşmiş iki hafta oldu evimi süpüremedim ayakta fazla durmamam gerekiyor yaz günü çocuklar evde sıkılıyor kimsem yok kimselerden destek yok yemeklerimi zor yapıyorum kanama geçse bile Plesenta rahime yapışırsa naparım diye düşünüyorum ameliyat nasıl geçer çocuklarım nolur çünkü bu durumda Sezaryen de riskli rabbim hepimizin yardımcısı olsun bazen çok umutsuzluğa düşüyorum rabbim affetsin çok ağlıyorum ama güçlü olmaya çalışıyorum çok korkuyorum bunu okuyan olursa dualarınıza talibim kul kulun duasına muhtaçmış ben size dua ederim sizde bana edin :(

-Reklam-
+1 oy
(1,443 puan) tarafından

Ay hadi çok sevindim ya hep aklıma gelirdin İnşAllah Allahım post acıp gelirsin buraya 🤲🤲

+1 oy
(1,584 puan) tarafından

Sana inanamiyorum yemin ederim o kisi sen misin degil misin emin olamiyordum.Busra diye biei vardi bagirsaklari disaridaydi va va biliyordum ama o sen misin emin olamiyordum bu oysa nasil bu kadar pozitif hic haataligindan bahsetmiyor bile diyordum.Resmen oymussun,helal olsun sana beeeee bu kadar zor bir hastalik ile.yasadin.da sesin.cikmadi.Allh sifa versin simdiden gecmis olsun

+1 oy
(1,763 puan) tarafından

Maşallah annemde 8 de olacak ameliyat rabbim kimseyi hastane kapısına muhtaç etmesin senide çocuklarına eşine bağışlasın inşallah daha iyi günler nasip eder Allah size.Gelmis geçmiş olur

+1 oy
(2,270 puan) tarafından

Şimdiden çok geçmiş olsun cnm. Eski sağlığına kavuşmuş bir şekilde çok güzel günler nasip olsun sana

0 oy
(1,054 puan) tarafından

Çok çok sevindim inşallah tez zamanda tokarbairsi5ve çocuklarının yanına gelirsin canm. Dualarım seninle 🙏

0 oy
(813 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canim Allah yardımcın olsun çocuğuna bağışlasın seni

0 oy
(396 puan) tarafından

Allah kolaylık versin şimdiden çok geçmiş olsun sen güçlü kadınsın bunu da atlatırsın Allah'ın izniyle 

0 oy
(22,917 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 

0 oy
(276 puan) tarafından

Rabbim sifa versin size 🤲cocuklariniza bagislasin insallah🤲

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 464 göst.
7 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (1,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kizinaasikbiranne (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 246 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,829 cevap

331,131 kullanıcı

...