+1 oy
249 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4 puan) tarafından

Nasipse kasımda oğlum olacak Rabbım izin verdiyse ismini cihangir koymak istiyorum sizce nasill isim 

13 Cevaplar

+2 oy
(3,049 puan) tarafından

Cihan daha güzel bence

(4 puan) tarafından

Kayın pederim Bnm ismimi koyun diyor ve ben koymak istemiyorum eltimin oglu oldu o koymadı şimdi benden bekliyorlar siz olsanız koyarmiydiniz Kayın pederinizin ismini

(495 puan) tarafından

Kayınpederinizin ismi nedir canım 

(3,049 puan) tarafından

Güzel se neden olmasın benimki saadettin di asla koymam dedim:) 

(8,298 puan) tarafından

Asla koymam :) 

(2,232 puan) tarafından

Bana sormadiniz ama cevap vermek istedim.ben olsam asla koymazdim.Eltine yaptiramadiklari herşeyi size yaptırmaya çalışacaklar ne de olsa yapıyor diye isterse dünyanın en iyi ismi olsun koymam benim çocuğum farklı bir birey mecbur mu kayınpeder öyle emrediyor diye ismini taşımaya çok üzüldüm minik bebek adına daha doğmadan birilerinin biseyini çekmeye mecbur bırakcaklar bana teklif dahi edemezler ismi konusunda bilirlerki koymam mecbur muyuz kraliyet ailesi mi sonuçta kendi babanızın ismini koyun bak nasıl cemkiriyorlar.

(4 puan) tarafından

Abdurrahman 

(4 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum eşim tutturdu koyalım Bn koymuyacam tartisacaz baya öyle görünüyor 

(8,298 puan) tarafından

Valla sonuna kadar tartış çocuğunun hakkına girme.

(2,232 puan) tarafından

Yanlış anlamayın ama ilerde sınıfında Uraslar Göktuğlar  Araslar Ayazlar olucak herkes güzel güzel isim sayarken oğlunuz diyecek Abdurrahman tamam faziletli bir isim ama çağımızada uyması gerekir üstelik dedesinin İsmi enerjisinide çekeçek umarım kimliğine sizin dediğinize tamam diyip abdurrahman yazilmaz

-Reklam-
+1 oy
(8,219 puan) tarafından

İsim güzel ama söylemesi güzel değil bence

+1 oy
(919 puan) tarafından

Semt ismi. Bence sadece Cihan daha güzel. 

+1 oy
(2,775 puan) tarafından

Daha güzel isim bulursun bence

+1 oy
(8,298 puan) tarafından

Benim çok hoşuma gidiyor güzel bence 

+1 oy
(26,853 puan) tarafından

Güzel bi.isim canım

+1 oy
(11,559 puan) tarafından

Benim kayınpederinin adı Muhittin oğlum doğunca eşime teklif etmişler koy diye saçmalamayın dedim bebeğe nasıl Muhittin diyim. Birde kendisini hiç sevmem oda beni sevmez 

Bu arada Cihangir bende beğeniyorum 

(11,559 puan) tarafından

Yani çok saçmaydi neyseki eşimde asla olmaz dedi oda sevmez babasını 

(2,232 puan) tarafından

Çok sevindim umarım modern bir ismi olmuştur iyice delirsinler🤭🤭

(11,559 puan) tarafından

Benim oğlum şuan 6 yaşında ve ben 6 sene bir oğlum olsa adını efraim koyacam dedim 6 sene bekledim oğlumu kime ne göre saçma ve kayınpederlerime gorede saçma ama benle eşim çok beğeniyoruz hemde Ender bir isim anlamı çifte verimlilik bolluk demek

(2,232 puan) tarafından

Neresi saçma Ahmet Mehmet çok mu mantıklı.Efraim aşırı güzel ben çok beğendim beğenmeyen kudursun😅

(11,559 puan) tarafından

Teşekkürler canım ♥️ ♥️ 

+1 oy
(22,298 puan) tarafından

Yegenimin ismi çokta zıpır bir beyefendidir kendileri akıllı tatlı dilli merhametli oğlum benim 🧿🩵

+1 oy
(2,232 puan) tarafından

Ben hiç beğenmiyorum çok kaba ve eski geliyor bana kulağada hoş gelmiyor 

0 oy
(2,687 puan) tarafından

Tanıdığım bir Cihangir var öyle illet bir çocuk ki çocuktan soğursun 🥹 normalde çok beğendiğim bir isimdir ama o çocuktan sonra tüylerim diken diken oluyor valla 

(4 puan) tarafından

Kişi ismine çekermiş derler ya bnmde öyle olsa allah korusun 

0 oy
(54,089 puan) tarafından

ben sevemedim o ismi kayinpederinin ismide guzel degil 

0 oy
(23,941 puan) tarafından

Cihan hali ile daha çok seviyorum hem anlamı hem tınısı güzel bence 

0 oy
(5,478 puan) tarafından

Ben sevemedim canım 

İlgili sorular