Nasipse kasımda oğlum olacak Rabbım izin verdiyse ismini cihangir koymak istiyorum sizce nasill isim
Cihan daha güzel bence
Kayın pederim Bnm ismimi koyun diyor ve ben koymak istemiyorum eltimin oglu oldu o koymadı şimdi benden bekliyorlar siz olsanız koyarmiydiniz Kayın pederinizin ismini
Kayınpederinizin ismi nedir canım
Güzel se neden olmasın benimki saadettin di asla koymam dedim:)
Asla koymam :)
Bana sormadiniz ama cevap vermek istedim.ben olsam asla koymazdim.Eltine yaptiramadiklari herşeyi size yaptırmaya çalışacaklar ne de olsa yapıyor diye isterse dünyanın en iyi ismi olsun koymam benim çocuğum farklı bir birey mecbur mu kayınpeder öyle emrediyor diye ismini taşımaya çok üzüldüm minik bebek adına daha doğmadan birilerinin biseyini çekmeye mecbur bırakcaklar bana teklif dahi edemezler ismi konusunda bilirlerki koymam mecbur muyuz kraliyet ailesi mi sonuçta kendi babanızın ismini koyun bak nasıl cemkiriyorlar.
Abdurrahman
Bende öyle düşünüyorum eşim tutturdu koyalım Bn koymuyacam tartisacaz baya öyle görünüyor
Valla sonuna kadar tartış çocuğunun hakkına girme.
Yanlış anlamayın ama ilerde sınıfında Uraslar Göktuğlar Araslar Ayazlar olucak herkes güzel güzel isim sayarken oğlunuz diyecek Abdurrahman tamam faziletli bir isim ama çağımızada uyması gerekir üstelik dedesinin İsmi enerjisinide çekeçek umarım kimliğine sizin dediğinize tamam diyip abdurrahman yazilmaz
İsim güzel ama söylemesi güzel değil bence
Semt ismi. Bence sadece Cihan daha güzel.
Daha güzel isim bulursun bence
Benim çok hoşuma gidiyor güzel bence
Güzel bi.isim canım
Benim kayınpederinin adı Muhittin oğlum doğunca eşime teklif etmişler koy diye saçmalamayın dedim bebeğe nasıl Muhittin diyim. Birde kendisini hiç sevmem oda beni sevmez
Bu arada Cihangir bende beğeniyorum
Yani çok saçmaydi neyseki eşimde asla olmaz dedi oda sevmez babasını
Çok sevindim umarım modern bir ismi olmuştur iyice delirsinler🤭🤭
Benim oğlum şuan 6 yaşında ve ben 6 sene bir oğlum olsa adını efraim koyacam dedim 6 sene bekledim oğlumu kime ne göre saçma ve kayınpederlerime gorede saçma ama benle eşim çok beğeniyoruz hemde Ender bir isim anlamı çifte verimlilik bolluk demek
Neresi saçma Ahmet Mehmet çok mu mantıklı.Efraim aşırı güzel ben çok beğendim beğenmeyen kudursun😅
Teşekkürler canım ♥️ ♥️
Yegenimin ismi çokta zıpır bir beyefendidir kendileri akıllı tatlı dilli merhametli oğlum benim 🧿🩵
Ben hiç beğenmiyorum çok kaba ve eski geliyor bana kulağada hoş gelmiyor
Tanıdığım bir Cihangir var öyle illet bir çocuk ki çocuktan soğursun 🥹 normalde çok beğendiğim bir isimdir ama o çocuktan sonra tüylerim diken diken oluyor valla
Kişi ismine çekermiş derler ya bnmde öyle olsa allah korusun
ben sevemedim o ismi kayinpederinin ismide guzel degil
Cihan hali ile daha çok seviyorum hem anlamı hem tınısı güzel bence
Ben sevemedim canım
1,473,401 soru
24,124,228 cevap
333,643 kullanıcı