Sabah 7 de uyanıyorum çocuklar dan ve bu saat olmuş hala yatamıyorum düşünceler ğelecek kaygısı endişe ler 💆🏼♀️
Yeterince derdim yokmuş gibi bide kilo vermeye çalışma 🤦🏼♀️😄
Siz ne yapıyorsun nasılsınız..
Sabah doğum var uyuyamıyorum
Ayy Allah kolaylık versin yarın miniğinle güzel ilgilenmen için dinlenmen lazım bende yatamamıştim ama kız mı erkek mi kaçıncı çocuk 🌺
İkinci çocuk ikinci kızım geliyor çok heyecanlıyım uyuyamıyorum bir türlü sabah 8 de doğum
İ inşallah yarın sağ salim kucagına alırsın bebeğini bu duygular çok özel çok güzel benim de iki kızım var harika 💕 her baktığımda iyi ki diyorum
Afiyet olsun🌸
bende yatabilirsem yatacağım inşallah çocuk anca uyudu bende hastayım habire hapşırık burun akıntısı yazın ortasında üst üste 2 defa hastalandım bakalım nasıl dalacaz uykuya😑
Teşekkürler cnm🌺
Sana da geçmiş olsun 🌸
Bende geçen hafta öyle oldum iğne yaptım biraz rahatladım
Sağolasın 🌹 bana da 4 5 gün önce serum yaptılar ilaç da yazdılar ama geri hastalandım ya 🥲
Sizde gece bizde sabah yataktan kalkmamak için binbir bahane arıyorum kendime
Nasıl gittiniz canım bizde gitmek istiyoruz da
Eşim zelanda vatandaşı onun aracılığıyla geldim henüz vatandaşlık alamadım
Anladım canım. Eşiniz nasıl gitmiş peki
Eşim Türk vatandaşı değil 4 kuşak boyunca zelandalı
Anladım canım teşekkür ederim 🙏
Afiyet olsun 😊
Çok teşekkür ederim😘💕
Bende hamileyim deyip kendimi kandırıyordum şu an ciddi bir diyet sürecine gitmem gerekir obez olmama ramak kala modundayım okul açılana kadar zayıflamaz isem giyecek elbise bile bualamayacağım
Öğretmen misin bende 5 aylık bebeğim var 8 kilo verdi m ama bir 5 kilo daha fazlam var
Evet. Geçen sene on kiloya yakın vermiştim Ramazan sonrası hepsini geri aldım tekrar diyet ve spora ihtiyacım var
Oo isteyiince yaparsın önceden yapmışsın yine yaparsın 🌷😍
Kızlar bnde aynı şekildeyim Instagram da grup açtım kimse gelmedi. Diyet için motivemi etsek kendimizi
Benim insta yok telegram falan olabilir de bilemedim
Gece yatmayan sabah kalkmayan tayfadanim
Kızım hasta onunla uğraşıyorum eşim işte bugunde yoruldum kaynana ve eltimle erişte yaptik çok yorgunu
Bende sabah uykuyu çok arıyorum ama elime geçmiyor ellerinize sağlık kışin da afiyet Le yersiniz bende çok severim kış hazırlığı ama sadece yemesini 😂
Afiyet olsun gelecek kaygısı herkeste var gece yatınca sessizlikle gelen düşünceler herkrsin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Özellikle çocuk olunca ister istemez oluyor
AMİN😇
Bahçede semaver çayı içiyoruz canım ama sanırım toparlayıp uyuyacam uykum geldi
Kedimiz uyudu bile..
Oh serin serin
Aynen herkesi düşünmekten bu saatlerde kendimizi düşünüyoruz anca
Bulaşığı hallettim çamaşır serdim çamaşır katladım çocukları uyuttum sabah Ankaraya gidicez inşallah gezmeye 😁
O yolunuz açık olsun iyi gezmeler
Kocamla çene yapıyorum daha uyku tutmadı
😄😄😄
Bende uyuyamıyorum içime dert olan kişi yattığı yerden kalkamasın sabah yüzü görmesin AMİNNNNN
Canı yanan sabretsin can yakan canı yanacağı günü beklesin
Aminnnnnnnnn
1,469,680 soru
24,075,768 cevap
330,912 kullanıcı