6 ay oldu yeni evimize taşinalı Yan komşumuz sürekli kavga ederler bağırma cağırali bazı günler normal ses gelir bazende cok şiddetli mesela bu gün cam kırık sesleri kapı carpma neyse ikindileyin cocukları uyutum kadın tartışmayı korîdora taşıtı haliyle koridor olunca evin icindeymiş gibi ses oldu iki cocukta 15 dakika uyumadan uyandılar şimdi gece vakti aynı kücüğü uyuyorda buyum anne bak bak diyip duruyor korkuyormudur sizce
Duvara vur canim, cekinme. Onlar bagirirken kavga ederken cekinmiyorsa sende vur duvara, gerekirse git guzelce uyar cocuklar korkuyor uykudan uyaniyor de.
Yöneticiye gecen ay dedik 10 yıldır böyleler biz aliştık diyorlar gene uyarmış sağolsun ama hic Bi tesiri olmamişa benziyor eşimde tartışmaları kızgın şimdi bitirsinler karşılaştığında uyarırsın diyor.
Alistik diye birsey var mi ya... tartistiklari gun polis cagiracan olay var diye, bi varsa utanmalri belki utanir akillanirlar
Ay bnde eşime polîs cağıralım ceza keseler belki dedim eşim" bu güne kadar hic kimse karişmamiş bizde karişmayalım kapı kapıya bakıyor o cezanın kini tutarlar cocuklarımız var onların güvenliği önceliğimiz olsun dedi.
Tmm hakli olabilir ama polise ozellikle belirt kkmligim aciklanmasin diye, sadece etraftan sikayet gelmis kavga duymus derler mudahale ederler en azindan. Sizin oldugunuzu nerden bilecekler. Karsi apartmandan belki aradi derler. Sorarlarsa inkar edin
Off apartmanların en büyük sorunu ev sahibiyle sizde kiraciysaniz hiç bişey yapamazsınız ama uyarın tatlı dille
İkimizde ev sahibiyiz ama katlamak zorunda kalıyoruz.
Komşumuz bana tadın burdan dedi 😂
Böylede yüzsüzler uf ya ne bicim insanlar var.
Gündüz gidip uyar bence
Aynen kesinlikle büyük kızımın psikolojisi bozulacak yoksa. Onlar yüzünden tekrardan Bi masrafa girmekte ne bileyim.
1,470,092 soru
24,081,815 cevap
331,241 kullanıcı