Kizlar 2. Çocuğu istiyoruz 1.5 senedir fakat olmadı. Bu platformdan bir arkadas dedi ki 1 ay kadın doğum hapi kullan sonra bırak adet gör o hormonlar vücutta toplanıyor ve sonraki ay hamile kalırsın dedi. Doktor önermiş. Yani bu şekilde doktoru öneren oldu mu acaba başka. İlk defa duydum böyle bir şeyi.
yani bunu duymadım ama şu açıdan mantıklı, adet döngüsünü acayip güzel düzene sokuyor. 28 günde 1 hiç şaşmıyor.
döngü düzenli olunca gebelik ihtimali de artar bence
yalnız 1.5 sene uzun bir süre doktora gittiniz mi? hem eşin hem sen
Evet gittik hiç bir sorun yok diyor 3 doktor da anlamadım gerçekten ya uzun bir süre ama bilmiyorum.
Adetimde düzenlidir aslında çok çok 1 -2 gün oynar o kadar.
İlk çocuğum da 6 ay sonra olmuştu
Niye dogum kontrol hapı kullanacaksin ki
Benim doktorum adet olmam için vermisti
Adet döngusunu duzeltsin diye
Cocuk düşündüğünde bırak demisti
İlk kez duyuyorum
Bende ilk kez duydum öyle bir şey sormak istedim o yüzden . Bayan dedi ki vücuttaki hormonları biriktiriyormus vs.
Ne zaman hapı kullanıp bıraksam belki 1 2 ay geçmeden çoğunlukla hamile kaldım canım bence etkisi var kisiden kisiye değişebilir tabi
Yâaaa teşekkür ederim.
Birde bir şey soracağım normalde cabuk hamile kalan biri misinizhap kullanmadığınız zamanlar.
Siz kontrollerinizi yaptınız mı? Sizde herhangi problem yoksa büyük ihtimalle eşinizden kaynaklı olabilir. Bir buçuk sene uzun bir süre arastirmaniz lazım. 1 çocuk oldu diye problem yok diyemezsiniz. Esinizde kontrollerinizi yaptirsin
7 aydır kullanmıyorum olmuyor bırakalı 7 ay oldu adetimi bozdu daha çok doktora sormadan kendi bildiğine yapma bende gideceğim bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaparım demişti 3 4 yıldır uğraşıyoruz geçen yıl miyom ameliyatı oldum 1 sene yasaktj o süre doldu . Çeken bilir seni anlıyorum ama git iyice bir baktır test vs baksın kendi bildiğine bı şey yapma
1,468,428 soru
24,058,260 cevap
330,021 kullanıcı