+1 oy
111 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,621 puan) tarafından

Kizlar 2. Çocuğu istiyoruz 1.5 senedir fakat olmadı. Bu platformdan bir arkadas dedi ki 1 ay kadın doğum hapi kullan sonra bırak adet gör o hormonlar vücutta toplanıyor ve sonraki ay hamile kalırsın dedi. Doktor önermiş. Yani bu şekilde doktoru öneren oldu mu acaba başka. İlk defa duydum böyle bir şeyi. 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (4,282 puan) tarafından

yani bunu duymadım ama şu açıdan mantıklı, adet döngüsünü acayip güzel düzene sokuyor. 28 günde 1 hiç şaşmıyor. 

döngü düzenli olunca gebelik ihtimali de artar bence

yalnız 1.5 sene uzun bir süre doktora gittiniz mi? hem eşin hem sen

önce (2,621 puan) tarafından

Evet gittik hiç bir sorun yok diyor 3 doktor da anlamadım gerçekten ya uzun bir süre ama bilmiyorum.

Adetimde düzenlidir aslında çok çok 1 -2 gün oynar o kadar.

İlk çocuğum da 6 ay sonra olmuştu 

-Reklam-
0 oy
önce (5,215 puan) tarafından

Niye dogum kontrol hapı kullanacaksin ki 

Benim doktorum adet olmam için vermisti 

Adet döngusunu duzeltsin diye 

Cocuk düşündüğünde bırak demisti 

İlk kez duyuyorum

Bende ilk kez duydum öyle bir şey sormak istedim o yüzden . Bayan dedi ki vücuttaki hormonları biriktiriyormus vs.

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Ne zaman hapı kullanıp bıraksam  belki 1 2 ay geçmeden çoğunlukla hamile kaldım canım bence etkisi var kisiden kisiye değişebilir tabi

Yâaaa teşekkür ederim. 

Birde bir şey soracağım normalde cabuk hamile kalan biri misinizhap kullanmadığınız zamanlar.

0 oy
önce (420 puan) tarafından

Siz kontrollerinizi yaptınız mı? Sizde herhangi problem yoksa büyük ihtimalle eşinizden kaynaklı olabilir. Bir buçuk sene uzun bir süre arastirmaniz lazım. 1 çocuk oldu diye problem yok diyemezsiniz. Esinizde kontrollerinizi yaptirsin

0 oy
önce (6,752 puan) tarafından

7 aydır kullanmıyorum olmuyor bırakalı 7 ay oldu adetimi bozdu daha çok doktora sormadan kendi bildiğine yapma bende gideceğim bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaparım demişti 3 4 yıldır uğraşıyoruz geçen yıl miyom ameliyatı oldum 1 sene yasaktj o süre doldu . Çeken bilir seni anlıyorum ama git iyice bir baktır test vs baksın kendi bildiğine bı şey yapma 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 256 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,674 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 579 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 360 göst.
0 oy
0 cevap 104 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu