0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından

Kızlar burda görümce postundan rahatsız olanlar lütfen yorum yapmasin isteyen isteğini açabilir sorabilir görümcemi bana karşı çok dolduran oldu başta bende kim nefret besledim sonra bir öyle bir böyle oldu aramız en sonda onu cok ağır kırdım yani hediye alıp sadakam olsun sonrasında barışmak için hediye gönderdim engelledi konuşmak istemedi ama bende irdelemeyi bıraktım özrümu de diledim ama o tekrar kavga ederiz samimi olmak istemem demiş böylesi sizce daha mı iyi şimdi konuşmuyoruz bana neden baskasiyla tavır aldı aklı var demiş eşime de ben çok ön yargılı davrandım ama şu an ona en ufak art niyet hiiseetmiyorum ama simdi de o istemiyor konuşmak siz olsanız bu durumda ne yapardınız 

8 Cevaplar

+7 oy
(8,241 puan) tarafından

Görümcen sonuna kadar haklı. Bende böyle (kusura bakma ama) dengesiz, başkasının aklı ile hareket eden bir yenge ile bir daha samimi olmak istemem. Hatta hiç muhatap bile olmak istemem. Hele o sadaka olsun lafı var ya ömür boyu silmeme yeter yani. Ne kadar ayıp hoş olmayan bir şey 😒

(158 puan) tarafından

O benim onla sorunum yok demiş şu an çabuk yumuşar belli ki 

(8,241 puan) tarafından

Yumuşamasa keşke 

(158 puan) tarafından

Belki ben bundan sonra ona çok iyi olacağım belki hatanın farkına vardım neden böyle yazdın şimdi 

(8,241 puan) tarafından

Hiç sanmıyorum. Daha dün yorumlarda, asla adım atmam yazıyordun. Sen hala daha hatanı tam anlamış değilsin ki düzeltesin. 

-Reklam-
+2 oy
(23,510 puan) tarafından

Yanlış hatırlamıyorsam sırf görümce olduğu için bile sevemedim gibi bir şey demiştiniz gerçekten sevmediğiniz biri ile iyi geçinme isteğinizi anlamaya çalışıyorum acaba iyi gelin mi olmak istiyorsunuz eşinize mı yaranmak istiyorsunuz gerçekten sevgisini mı kazanmak istiyorsunuz anlamıyorum gerçekten seviyor ve sevilmek istiyorsanız aracısız gidip konuşun yüzyüze samimi bir şekilde barışmak istediğinizi söyleyin gerisi ona kalmış mesajla telefonla haber gönderme ile olmaz bu işler 

+2 oy
(11,957 puan) tarafından

Anaammm sen şu görümcesi kendine küsüp de sürekli dertlenen kişi misin 😀 nickin değişmiş tanıyamadımm. 

Bence kesinlikle görümcen kesinlikle haklı, o zaman da söylemiştim hediye alıp başına kakmışsın. Ne kadar mesafe o kadar iyi

+1 oy
(1,679 puan) tarafından

Kız haklı. Artık daha da üstüne gitmeyin bence, zorla güzellik olmuyor.

Artık sizden ağzı yanan birine daha fazla yük olmaktan kaçınmanız, onun için yapılabilecek en doğru şey olacaktır. Kız artık “Gölge etme, başka ihsan istemem” modunda belli ki.

“Müslüman, müslümanın elinden ve dilinden emin olduğu kimsedir.” (Buhari, İman, 4-64)

(1,679 puan) tarafından
+1

Burada hatalı olan sensin, görmezden gelmek hatanı anlamadığını göstermez mi sence de?

Selam ver geç, o da çocuk değilse selamına karşılık verir geçer. Daha başka şeyler aranızdaki uçurumu büyütmekten başka bir şey yapmaz. 

(158 puan) tarafından

İlerde belki yumuşar ama sanırım ben adım atmam çünkü bende sevip sevmemek arasında kararsızım hâlâ bu durumda hiç adım dahi atmamak doğru mu 

(1,679 puan) tarafından
+1

Zorlama ilişki olmaz. Bir insanla yıldızın barışır, arkadaş olursun. Sonrasında yapacağın hareketler ya arkadaşlığınızı bitirir ya da daha samimi hale getirir.

Sizin ilişkinizi bitiren davranışların çoğu sana ait, bu yüzden bu saatten sonra bırak da kız kiminle hangi düzeyde ilişki kuracağına veya samimi olacağına kendi karar versin.

Tekrar tekrar iletişime geçmek isteyen o değil, sensin. Öyle olmasan bile dışarıdan bakıldığında takıntılı eski sevgililer gibi görünüyorsun. Bu da normal olarak herkesi kendinden uzaklaştırmana sebep oluyor. 

(158 puan) tarafından

Yok aramadım ama sormak istedim size asla adım atmam sanırım bir daha hasta olsa bile aramam sormam 

(1,679 puan) tarafından
+1

Boşver aynen, merhaba merhaba de geç. Belli ki ikiniz de konuşurken fazlasıyla birbirinizi incitecek insanlarsınız, ne gerek var? Boşver. 

+1 oy
(16 puan) tarafından

Görümcen haklı herşeyi geçtim o sadakam olsun lafını kimse kaldıramaz az dilinizin kemiği olsun.benimde görümcem kardeşiyle sorun yaşadı kalkıp bana sen dilencisin işte ay başı geliyor gel annem babamdan para dilen dediği için ölüm döşeğinde olsa ne affederim ne hakkımı helal ederim çünkü bugüne kadar onlardan bı lira dahi ne almışım ne de istemişim ağrıma çok gitti

+1 oy
(23,649 puan) tarafından

Konuşmak istemeyenle konuşmazdım

0 oy
(2,129 puan) tarafından

Erkek tarafından dost olmaz mesafe iyidir görümceniz iyisini yapıyor bosverin yine kavga edersiniz siz

0 oy
(19,862 puan) tarafından

Zıcmıssın sıvamaya çalışma bari bir kötülük görmediğin insana sırf doldurma laflar yüzünden önyargılı yaklasiyorsan şimdi de hiç yaklaşma ne gerek var ki? İnsanları insan olduğu için sevin yok kaynana görünce elti diye değil he baktin sevilecek gibi değil uzak dur önyargılı olmadan 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 169 göst.
0 oy
16 cevap 641 göst.
+1 oy
4 cevap 304 göst.
0 oy
10 cevap 799 göst.

Kategoriler

1,470,099 soru

24,081,945 cevap