+1 oy
76 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,278 puan) tarafından

Kızlar benim bel fıtığım var. Düzenli yürüyüş hareket önerdi doktorum. Ama 3 yaşında bir kızım var. Ve malum çocukla dışarıda yürüyüş imkansız hâle geliyor. O yüzden eve yürüyüş bandı almak istiyorum. Bu portatif olanlardan kullanan var mı? Evim küçük olduğu için böyle bir şey alabilirim ancak

image

2 Cevaplar

+1 oy
önce (219 puan) tarafından

bu relaxlar dandirik. 30 dk da mitiru isinir. durdurup sogumasini bekleyip oyle tekrar kullanman lazim z motor gucu cok dusuk . uzun omurlu degil.  voit vfit runmate kullaniyorum bunun stil. motir gucu yuksek uzun omurlu 90 dk kesintisiz yuruyorum. voit servisi heryerde var relax servisi bi sorun olsa nerde bulacaksin

iyi bisey almak istiosan 2.2 bucuk motir gucu alman lazim ki bu 0.75  gucu. bir bile degil

gorur kullanisli. ben kapi arkadina dikledim . kullanip dikliuorum . yer kaplamiyo. yatak altinada girer.

image

benimki bu.
önce (23,420 puan) tarafından

Canan evde kullanılabilecek başka Spor aleti de önerebilir misin ben yakın zamanda yeniden diyete başlayacağım yürüyüş bandı elektriksiz olanlardan vardı sevmedim kaldı köşede arayış içindeyim 

elektriksiz guzel degilde ya. eliptigim var evde benim oda voit v fit. ondanda memnunum.  eliptikgi binanin sporsalinunda yok evde yaparin onu diye almistim. kosu bandini oglum 2 bcuk 3 yasa geldi oglen uykulari azaldi spor salonuna gidemiyorum diye aldim eve. oysa 20 adim atsam evimle ayni katta spor salonu var🤣

önce (23,420 puan) tarafından

Teşekkür ederim bakayım ben de 

-Reklam-
+1 oy
önce (22,871 puan) tarafından

Kardeşim aldı.. böyle bişey. Ama markasını bilmiyorum. Birkaç aya bozuldu.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 278 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
30 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugbaca (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
0 oy
7 cevap 444 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,453 soru

24,072,561 cevap

330,760 kullanıcı

...