Karnım öyle büyük ki hamile gibiyim kızlar hemde top gibi duuruyio çok sinirleniyorum üzülüyorum ameliyatını olup aldıran yada diyetle başaran var mı kızlar yardım nolur ya iki sezeryan oldum
karin germe mommy makeower🤣🤣ameliyati bu. ama diyete spora ramen gitmesse eger
Direk gerdirsem diyet yapamiyom zor Miki
Pahalı mı ki
360 derece karin yanlar sirt sutyen bolgesi alt karin ust karin. 140 bin memeyide yapiolar karingerme ve liposuction hepsi bir momy makeovwr
😱😱
parasi olana hersey cok kolay🤣🤣🤣
Daha geçen aylarda yurt dışından gelip karın yağ aldırma, gerdirme ameliyatı yaptırırken ölen turist vardı. Böyle Fuzuli şeylerde bıçak altına yatmaya ben korkarım.
Bende öyleydim canım. Emzirdim. Bebişle beraber hergün yürüyüş yaptık. Korse kullandım. Evde uyuturkende kucağımda gezdirdim hareket olsun diye. Ek gidaya geçmeye başladıkca ufak ufak diyet yaptım. Ufak ufak spor yaptım. Geçti benimki
Bebek arabasinda uyusa bile ben dolandim durmadan saatlerce
Benim öyle bi imkanım yok olsa keşke bende zayıflarım belki
Bulunduğum ilçede daha basit bir ameliyatla gencecik kız 20 yaşında yoğun bakıma alındı mide küçültme ameliyatiyla.
Diyet ve sporla yapamayacağın şey yok
😱😱😱😱🤦🏻♀️
Bende 7 ay oldu 3.cu sezeryanimi olalım doktoruma sordum hocam karnında birşey mi unuttunuz kim görse bu ne hamile misin diyor lütfen bu göbek niye böyle dedim oda ekmek yeme geçer dedi ayağa kalktı kendi göbeğini gösterdi yaşında 40 tam fazla kadında sıfır göbek vardı bak hiç ekmek yemiyorum dümdüz dedi ben de kestim ekmeği bide diastazi mi ne varmış öyle olmuşum karın kası ayrılması ondan dolayı karın bölgesi öyle hamile gibi duruyor YouTube sen araştır karın kası ayrılması diye
Biliyom onu bnde de var galbua
Eşim fırıncı aksi gibi hergun sıcak ekmek 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Karın kası ayrılması duzeliyor mi ki
https://www.instagram.com/p/B8LGUOvAJ-P/?igsh=MWh5YmtlcnJ6YjJvNQ==
bideo aciliyomu bilmiyorum bende acilio annemde acilmadi. neyse o karin kasini soyle bir dikis atiyor dr orta hatta bulusturuyor kasi. videoyu izleyemiosan diyorku tek hamle tek harekette. aylarca spor yapsan bu dikisin etkisini imkansiz veremessin. o tek dikiş ile bel karin bölgesi 8 cm inceliyor diyor. karin kasinin onarilmasi diastas recti bir saniyelik bir dikiş hareketinile duzeliyir yani. ustteki resimde ipin duz hali. iki ucdan büzüp dugumlui videoda bir saniyelik tek bir dugüm duzeltio karin kasini
Ayyyyy yaptırsam mi ki ya
paran varsa . 1 hafta kadar egik yuruceksin . direnler olacak kablolar ile surekli disari kan ve sivi akintisi olacak. bir hafta sonrada bir ay kadar zor yurucen tin tin yavas yavas . goze alabiliosan hic dusunme. cocuk bakimi falan olmaz ama cocuga bir ay kadar baskasi bakacak sen kendi kendine evde yatsan dolansan bi tas corbani isitip yesen ancak. zor bi amelyat karin germe. bizimkiler bana ne gerek var demeseler hic dusunmem yaptiririm. ama annem azima sicar. kocami her turlu kandirir ikna ederimde annemden korkuma . annem kizar yani ne gerek var diye🤣🤣
Canım egzersizleri var egzersizlerle 112 di karın çevrem şimdi 109 olmuş ama ben çok az yapıyorum düzenli yaparsan bu ameliyatlara falan hiç gerek yok
1,473,761 soru
24,129,277 cevap
333,949 kullanıcı