0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (207 puan) tarafından

Kızlar 3 günde bir illa annemlere gideriz biz gitmezsek annem çağırır mutlaka annemin 3 bekâr oğlu var bir tanesi de iki yıllık evli bende 7 yıllık evliyim benim 3 çocuğum var kardeşimin bir oğlu var. annemlerin maddi durumu pek iyi değil küçük bir dükkanları var erkek kardeşlerim işsiz üniversite bitirdi bir tanesi ama iş bulamıyor diğeri yeni lise bitirdi neyse konu şu geçen annemdeydim gelinimizde vardı oda ben gelince gelir ben gitmezsemde hep annemlerde akşam ustuydu annem ne yemek yapalım dedi ne yapmak istiyorsan onu yapalim anne zahmet olmasın dedim bir kaç tane menü söyledi bilmiyorum dedim sonra annem telefona daldı saat 6 ya geliyordu anne ne yapacaksan şöyle yapalım zaman geçiyor dedim oda birden bağırarak ben o kadar insana kalkıp ne yapicam yemek falan yapamam dedi.kalbim çok kırıldı birden öyle diyince o kadar insan dediği herhalde biz ordayız diye öyle yakarista bulundu diye düşünüyorum sonuçta kardeşimle eşi hep orda hep yemek yapıyorlar kardeşimin eşi çoğu zaman yemek vakti gelir oraya ben onlara gittiğimde çoğu zaman eli boş gitmem çoğu zaman kıyma kuşbaşı tavuk ne olsa götürürüm yük olmayalım diye o günde bir kilo kıyma götürmüştüm yaptığımız yemegide benim götürdüğüm etle yaptık.hic gözüme gelmez onlara ne versem çok şükür benim maddi durumum iyi hep derim bana gelin ama gelemem der.annem çocuklar gelmiyor bazen diye sizce ben kuruntu mu yapıyorum şimdide eşim 5 günlüğüne şehir dışına çıkacak annemle az önce konuştuk gidecek falan dedim bize gelin dedi yok anne 3 çocukla gelemem artık dedim ne olacak gelin dedi pek öyle ısrar etmedi sorum şu geçen günkü olaydan yola çıkarak hiç gitmim mi yoksa git ailendir kuruntu yapıyorsun mu diyorsunuz evde tek kalmamı istemiyor eşim buarada 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,664 puan) tarafından

Kuruntu yapıyorsun.

Sorsana annene ne bağırıyon diye, anan değil mi? Aranızda bu durumu mesele edecek kadar bile bir uzaklık varsa bilemem.

Ama annedir yani, sen de annesin. Kızının sana alınmasını ama sormamasını mı tercih ederdin yoksa sorup ona göre alacağı cevapla hareket etmesini mi?

İnsan ne kadar anne olsa da kendi annesinin yanında daima çocuk işte 😁

(15,046 puan) tarafından

Cidden ne bağırıyon kız derim ben de anne ile öyle mesafeli olman guzum 

(1,664 puan) tarafından

Aynen. Böyle bir duyum alsam Allah korusun tabi, banane anam değil misin bakmak zorundasın der şirinlik yaparım. Güler zaten iki dakikada. Anamı verene kurban olurum. 

(207 puan) tarafından

Haklısın bende tamda öyle biriyim aslında ama bu defa biraz icerlendim ya

(1,664 puan) tarafından

Git sor istersen, gerçekleri bilmek senin de onun da en doğal hakkı. 

-Reklam-
+1 oy
(4,241 puan) tarafından

Annen de olsa o kadar sık görüşmenin anlamı yok ki. Birbirinizi özleyecek hiç zaman bırakmıyorsunuz. Çok sık görüştüğünüzü için de birbirinize tahammülünüz kalmıyor. 

(207 puan) tarafından

Canım şimdi yine aradı çocukları özledim diyor kendi çok ısrar eder çoğunlukla 

+1 oy
(23,461 puan) tarafından

Bence sadece size değildir o tepki kardeşinle eşini de içine katmıştır bir şeye kızmıştır denk gelmiştir çok sık gitme gidersen yine aynı şekilde git yük olma ama mecburi olan bu sefer dışında gitmeye biraz ara ver sorarsa da kırıldım dersin ama bence sana söylüyorum siz anlayın tarzı da yapmış olabilir bilemedim 

(207 puan) tarafından

Olabilir çünkü hep der ben kalkıp yemek derdine dusmezsem canan hiç düşünmez illa ben kalkıp yapmalıyım yani der 

+1 oy
(2,513 puan) tarafından

Biraz kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demek gibi olmuş annenin ki. Gelin hiç üzerine alındı mı acaba senin gibi. Bence annenle yalnızken konuş bunu anne geçen gün bağırdın ben biraz kırıldım bana mıydı tepkin başka birşeye sinirlenip benden mi çıkardın sinirini diye. 

0 oy
(2,735 puan) tarafından

Gider 2 gun durur gelirim annedir. Bi yerde ...anneme ne zaman kırgın olsam cocuklarımı o kadar acıyla dogurdum  aklıma gelir oda oyle  zahmet cekmis bosver derim yasım ilerledikçe...

(207 puan) tarafından

Haklısın canım 

0 oy
(1,582 puan) tarafından

Bence o geline laf sokmus surekli gelmelerinden bikmis ve onun yemek hazirlamasini beklemis.Yani kızim sana soyluyorum gelinim sen anla misali

0 oy
tarafından

Benim fikrim bir kac gün kal gel 

Hem sen yalnız kalmamış olursun 

(207 puan) tarafından

Bilemedim canım gerçekten bide 3 çocuk onların üstüydu başıydı kardeşimin eşi gelim yani a diyor ama onunda bebeği küçük beşik sorunu var

0 oy
(4,763 puan) tarafından

Bunaldığı bi anına denk gelmiştir belki 

(207 puan) tarafından

Galiba öyle oldu 

0 oy
(8,239 puan) tarafından

Bence sen üzerine alınma sonuçta bir sen yoksun ki belki diğerlerine atıfta bulunarak demiştir . Annemin canını yerim . Bende yakında oturuyorum çağırır halim yok desem gelir araba ile alır ille gidilmiş olunur yani ama biz yemeğe kalmayız genelde çünkü annemler çok geç yiyor eşim geldiğinde direkt cikiyorz 

(207 puan) tarafından

Haklısın canım galiba

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 859 göst.
3 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,279 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde zahir_ (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (328 puan) tarafından soruldu